,

Αν κάτι επιβάλλεται, είναι να παραμείνεις με το κεφάλι ψηλά. Ό,τι κι αν γίνει…

Απόρριψη… και τι κάνεις; Αντέχεις, πονάς, φεύγεις, επιμένεις; Δεν τρέχει και κάτι τελικά! Τι απ’ όλα; Σε κάτι που συμβαίνει παντού, στην αγάπη, στις φιλίες, στην δουλειά, όπου αφήνεις κι ένα κομμάτι του εαυτού σου. Όσο επώδυνο κι αν είναι στην οποιαδήποτε σχέση, εάν το σκεφτείς, το πιο φυσικό είναι να μην ταιριάζεις με όλους και με όλες. Το πιο δύσκολο είναι να πρέπει να το αποδεχτείς και να πας παρακάτω.


Όπως και να έχει, καμία απόρριψη δεν είναι ευχάριστη, αλλά ούτε και δυσάρεστη. Κι αν κάτι επιβάλλεται, είναι να παραμείνεις με το κεφάλι ψηλά. Όμως όλα αυτά είναι μια μεγάλη κουβέντα, αλλά εκείνο που διαφέρει και δεν αλλάζει, είναι ότι αν δεν υπάρξει ο χαμένος, δεν θα μπορούσε να υπάρξει κι ο νικητής και το αντίστροφο. Όπως λένε, σημασία δεν έχει το ταξίδι, αλλά ο προορισμός. Κάπως έτσι είναι και στις ανθρώπινες σχέσεις, δεν κοιτάς τι έγινε, αλλά πού κατέληξε – κυρίως εσύ κι όλη η αλήθεια σου – όλα τα άλλα πάνε και έρχονται. Έτσι γίνεται και με τους ανθρώπους…

Δέσποινα ΓρηγοριάδηΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com