,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Παρασκευή θα εξαρτηθείτε σε αποφάσεις ή πράξεις από άτομα με τα οποία συγκατοικείτε. Η επιρροή τους στις προσωπικές σας υποθέσεις θα είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να σας περιορίζει. Η μέρα φέρνει μια σημαντική συζήτηση ή γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα. Δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις και κατά κάποιο τρόπο θα σχετίζονται με τη συναισθηματική, την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή.


Κριός – η ημέρα φέρνει την ανάγκη να επικεντρωθειτε στην ολοκλήρωση σημαντικών εργασιών πριν από το τέλος της εβδομάδας. Εμπιστευτείτε τη δύναμή σας, την ικανότητα και το θάρρος σας να συνεχίσετε και να κάνετε τα πράγματα στην ώρα τους. Μια συγκέντρωση θα δώσει μια εικόνα για τις πιθανότητες. Μιλήστε με κάποιον που σας υποστήριζε πάντα και θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε τι θα κάνετε στη συνέχεια.
Λέων – σήμερα θα έχετε πολλές προσδοκίες, κυρίως για θέματα που σχετίζονται με οικογενειακά ή συγγενικά θέματα. Προβλήματα θα εμφανιστούν στο σπίτι εάν μετακινήσετε πράγματα ή αλλάξετε το πρόγραμμά σας χωρίς να λάβετε πρώτα έγκριση. Μια συνεργασία θα βιώσει μια διαφορά απόψεων και θα απαιτήσει υπομονή και φανταχτερό πόδι για να αποφευχθεί μια σύγκρουση. Μην ρισκάρετε την υγεία ή τον πλούτο σας.
Τοξότης – αυτή είναι μια μέρα που ο εκνευρισμός και η ανυπομονησία μπορεί να σας κάνουν κακό αστείο. Περάστε χρόνο με κάποιον που ήταν εκεί για εσάς. Ακούστε τα παράπονα και δώστε λύσεις. Η πρακτική βοήθεια θα εκτιμηθεί και οι ανταμοιβές θα είναι καλύτερες από τις αναμενόμενες. Μην μοιράζεστε πληροφορίες που λαμβάνετε, διαφορετικά κάποιος θα σας κατηγορήσει ότι είστε ανεύθυνοι.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, αυτή την ημέρα θα έχετε την επιθυμία για μια πιο ενεργή κοινωνική ζωή. Παρά την επιθυμία σας για διασκέδαση και ξεγνοιασιά, ορισμένα γεγονότα μπορεί να απαιτούν σημαντικές αποφάσεις ή γρήγορες αλλαγές. Σήμερα μπορεί να λάβετε χρήματα ή να επενδύσετε χρήματα σε κάτι που είναι σημαντικό για εσάς και την οικογένειά σας. Κρατήστε καλά τα έγγραφα με τα οποία θα ασχοληθείτε σήμερα. Οι δεσμεύσεις του νοικοκυριού σας δεν πρέπει να εγκαταλειφθούν, γιατί αύριο σας περιμένουν νέες εργασίες.

Ταύρος – η μέρα φέρνει περισσότερες δουλειές και υποθέσεις που θα πρέπει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Κρατήστε τα χρήματα, τα υπάρχοντά σας και τις ιδέες σας για τον εαυτό σας. Συγκεντρώστε πληροφορίες, προετοιμάστε τον εαυτό σας για αλλαγή και κανονίστε να περάσετε χρόνο με κάποιον που σας βοηθά να διατηρήσετε μια θετική στάση. Μην ενδίδετε σε εξωτερικές επιρροές. Κάντε ό,τι καλύτερο για σας.
Παρθένος – μπορούν να έχετε μια υπέροχη μέρα, ειδικά αν έχετε ένα προκαταρκτικό πρόγραμμα για αυτήν την ημέρα και την απαραίτητη προετοιμασία για την υλοποίησή του. Προσέξτε πού αναθέτετε μια εργασία, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να αποσυρθείτε σταδιακά από κάποιον που δεν περιμένετε. Μην εμπιστεύεστε κανέναν με πληροφορίες που είναι ευαίσθητες στο χρόνο. Να είστε ενήμεροι για το τι κάνουν ή λένε οι άλλοι.
Αιγόκερως – μια αλλαγή θα φωτίσει τη μέρα σας. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και ασχοληθείτε με κάτι που προσφέρει μια διαφορετική οπτική για τη ζωή, την αγάπη και την ευτυχία. Αφεθείτε σε μια επιδίωξη που βοηθά έναν σκοπό που σας απασχολεί. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις και τη γοητεία σας για να κερδίσετε χάρες.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή ολοκληρώστε τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις σας όσο πιο γρήγορα και υπεύθυνα γίνεται. Χαρίστε στον εαυτό σας ηρεμία για τις γιορτές, χωρίς έγνοιες. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να χαρίσετε στον εαυτό σας ένα μικρό δώρο ή αγοράστε ένα για ένα μέλος της οικογένειάς σας. Αυτή η μέρα μπορεί να σας επιβαρύνει με αρνητικά συναισθήματα που σχετίζονται με γεγονότα στη ζωή ανθρώπων που γνωρίζετε. Σήμερα θα είναι σημαντικό να αποφύγετε κόλπα, χειρισμούς και ανθρώπους που είναι γνωστοί για τέτοιες ενέργειες.

Δίδυμοι – η μέρα φέρνει μια προειδοποίηση για αποφυγή ριψοκίνδυνων, συναισθηματικών ή παρορμητικών ενεργειών. Βάλτε την ενέργειά σας εκεί που μετράει. Φροντίστε τις δουλειές και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Μείνετε απασχολημένοι και αποφύγετε τον πειρασμό. Ενημερώστε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας για να ταιριάξετε με τις τάσεις.
Ζυγός – συζητήσεις, συναντήσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο, θα είναι σημαντικά σήμερα. Το μυαλό σας θα είναι σε υπερένταση. Μελετήστε κάτι που θέλετε να ακολουθήσετε και θα είστε σε καλό δρόμο για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Μια κοινωνική εκδήλωση θα σας δώσει πρόσβαση σε άτομα που μπορούν να σας διαφωτίσουν για πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί.
Υδροχόος – προχωρήστε και μην σταματήσετε μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα. Αρνηθείτε να αφήσετε κανέναν να σας καταστρέψει τη μέρα ή να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Επικεντρωθείτε σε αυτό που σας ευχαριστεί και σας ενθαρρύνει να βελτιώσετε την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικης χαρας.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους και λιγότερο επιβαρυμένους με οικιακά προβλήματα. Η μέρα φέρνει περισσότερα νέα από κοντά και μακριά, ανταλλαγή επιστολών και μηνυμάτων, κ.λπ. Αποφύγετε κάθε μορφής κόλπα, ψέματα, ακόμα κι αν υπάρχει κάποια καλή πρόθεση πίσω από αυτό. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αρκετά δυσάρεστο για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να οργανώσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις, περισσότερο σαν έξοδα και επείγουσες πληρωμές.

Καρκίνος – η ημέρα φέρνει μια αλληλεπίδραση που σχετίζεται με ένα άτομο του κύκλου των φίλων ή των συναδέλφων σας. Ασχοληθείτε με κάτι που θα σας δώσει μια πλατφόρμα για να μοιραστείτε τις σκέψεις ή τις σωματικές σας δεξιότητες. Ο αντίκτυπός σας σε κάποιον θα σας βοηθήσει να επιφέρετε αλλαγές στην κοινότητά σας ή στην κύρια ομάδα σας.

Σκορπιός – η μέρα φέρνει κάποιες απογοητεύσεις, σύγχυση στα σχέδια της ημέρας ή αδυναμία να κάνετε ποιοτική δουλειά. Πάρτε τον υψηλό δρόμο, ανεξάρτητα από το μονοπάτι που επιλέγουν οι άλλοι. Μην περιορίζετε αυτό που μπορείτε να κάνετε, δίνοντας μη ρεαλιστικές υποσχέσεις σε κάποιον που δεν θα έκανε το ίδιο για εσάς. Παρακολουθήστε τον στόχο σας και φυλάξτε τα χρήματά σας σε ασφαλές μέρος.
Ιχθύες – η Παρασκευή είναι ώρα διασκέδασης, για να δημιουργήσετε διάθεση τόσο για τον εαυτό σας, όσο και για τους γύρω σας. Πολλές ιδέες, αλλά η εφαρμογή τους μπορεί να είναι ανεπαρκής. Λιγότερο δράμα θα βελτιώσει τη μέρα σας. Παρακάμψτε την εκδίκηση ή την απάτη κάποιου, εστιάζοντας σε εσάς, στο πώς φαίνεστε και να εμπλακείτε σε μια επιδίωξη που σας κάνει να αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας και με το πώς ζείτε. Ο ρομαντισμός είναι σε άνοδο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: