,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022

Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες που σχετίζονται με τους προσωπικούς σας φόβους για το μέλλον. Τώρα θα είναι πιο σημαντικό να δώσετε πιο σοβαρή προσοχή στα προβλήματα υγείας σας. Είναι απίθανο να βιώσετε κάποια δραματικά γεγονότα σήμερα. Ωστόσο, προσέξτε τα λάθη που μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση στη ζωή σας. Στην αγάπη, θα είναι σημαντικό να έχετε μια κατανόηση με τον σύντροφό σας, που θα σας δώσει σταθερότητα στη σχέση. Δεν είναι η ώρα να ξεκαθαρίσουμε λάθη ή ζητήματα του παρελθόντος. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις με άτομα σημαντικά για τις υποθέσεις σας.


Κριός – η μέρα φέρνει χαρά, ικανοποίηση, επιτυγχάνοντας κάποια αρμονία σε σημαντικές σχέσεις. Η έκλειψη Σελήνης θα μπορούσε να προκαλέσει τα πράγματα να κλονιστούν και να επηρεάσουν τα οικονομικά σας.

Λέων – η μέρα φέρνει γρήγορα γεγονότα. Ετοιμαστείτε για μια σημαντική καμπή στην επαγγελματική σας μοίρα με την έκλειψη Σελήνης.

Τοξότης – κάτι πρέπει να αλλάξει στην καθημερινή σας ρουτίνα και στον τρόπο ζωής σας, την απασχόληση ή τη σωματική σας υγεία και η Έκλειψη Σελήνης την Τρίτη μπορεί κάλλιστα να αναγκάσει μια τέτοια αλλαγή.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα θελήσετε να ολοκληρώσετε μια δέσμευση ή υπόσχεση, την εκπλήρωση την οποία έχετε καθυστερήσει για διάφορους λόγους. Η παρουσία νέων ανθρώπων στην καθημερινότητά σας, θα επηρεάσει ευνοϊκά σήμερα. Η Τρίτη δεν θα είναι καλή μέρα για επίλυση οικιακών προβλημάτων ή αντιφάσεων υλικού χαρακτήρα. Ενώ φροντίζετε έναν άρρωστο συγγενή ή φίλο, θα συναντήσετε κάποιες δυσκολίες ή διαφωνίες σήμερα. Στην αγάπη προσπαθήστε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας, ακόμα κι αν δεν ανταποκρίνεται στις δικές σας επιθυμίες. Οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι κυρίως με άτομα από το σπίτι σας.

Ταύρος – η ημέρα φέρνει καλές οικονομικές ευκαιρίες και δουλειά με έγγραφα οικονομικής φύσης. Η έκλειψη Σελήνης ζητα να περιμένετε γρήγορες αλλαγές της μοίρας που θα μπορούσαν να ανακατευθύνουν τη ζωή σας για πάντα στις προσωπικες σας και όχι μονο σχεσεις.

Παρθένος – σήμερα τα νέα θα είναι ποικίλα, από διαφορετικές αποστάσεις και με ποικίλους βαθμούς σημασίας. Οι προσωπικές σας πεποιθήσεις αμφισβητούνται κατά τη διάρκεια της έκλειψης Σελήνης. Μην εκπλαγείτε αν αμφιβάλλετε για το τι έχει μεγαλύτερη σημασία στη ζωή.

Αιγόκερως – αυτή η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που ζει σε άλλο σπίτι ή σε άλλο οικισμό. Ένα όνειρο με ένα περίεργο μήνυμα που σχετίζεται με έναν άντρα είναι πιθανό. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα σημεία καμπής στη ζωή σας σχετικά με θέματα της καρδιάς ή παιδιών έφτασε με την έκλειψη Σελήνης.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη προσπαθήστε να διατηρήσετε τον εαυτό σας σταθερό και να ακολουθήσετε σκόπιμα τους στόχους σας, εκπληρώνοντας αυστηρά τα καθήκοντά σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, αποφύγετε τις ανησυχίες, ανεξάρτητα με το τι σχετίζονται. Η υγεία σας είναι ασταθής, επομένως μην καταπονείστε ψυχικά και συναισθηματικά. Μια απροσδόκητη, αλλά δυνατή σύγκρουση μπορεί να προκύψει σήμερα. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε γρήγορα την παρεξήγηση ή την αιτία αυτής της διαφωνίας. Μια σημαντική μέρα για εσάς που περνάτε μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας.

Δίδυμοι – αυτή η μέρα φέρνει προβληματισμούς που σχετίζονται με την υγεία ή παλιά προβλήματα που δεν έχουν ακόμη επιλυθεί. Μπορεί τώρα να βιώσετε μια ξαφνική και εντυπωσιακή αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν σας που πρέπει να θεραπευτεί στα βαθύτερα επίπεδα  με την έκλειψη Σελήνης. Μπορεί να ένα από τα δικά σας μυστικά, να αποκαλύπτεται παρά τη θέλησή σας. Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε, αυτό είναι για το καλό σας.

Ζυγός – η μέρα φέρνει δυσκολίες ή προβλήματα στην επικοινωνία με μια γυναίκα. Κοινά περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις και μεγάλα οικονομικά θέματα με την έκλειψη Σελήνης. Από τη μία πλευρά, αυτό θα μπορούσε να φέρει μια κερδοφόρα τύχη σαν να κερδίζετε το τζάκποτ. Από την άλλη, θα μπορούσε να είναι μια καταστροφική απώλεια που εξαντλεί τους λογαριασμούς σας.

Υδροχόος – ένα σημείο καμπής σε σχέση με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία ή το συγγενικό σας πρόσωπο είναι κοντά και σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο με την έκλειψη Σελήνης.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα μην ελπίζετε σε μια υπόσχεση που κάποιος σας έδωσε πριν από λίγο καιρό. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας σήμερα θα σχετίζονται με παιδιά ή νέους. Η Τρίτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια. Προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που έχουν κακή νοοτροπία ή ιδιοσυγκρασία. Στις ερωτικές σας σχέσεις δείξτε μεγαλύτερη ευθύνη. Αποφύγετε να ελέγχετε τη σχέση σας βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές σας επιθυμίες.

Καρκίνος – η Τρίτη φέρνει ευκαιρίες να πετύχετε σημαντικά αποτελέσματα. Κάποιος φίλος μπορεί να σας φέρει την ευκαιρία να επιτύχετε αληθινή ολοκλήρωση με την έκλειψη Σελήνης, αλλά πρέπει να είστε έτοιμοι διαφορετικά η ευκαιρία θα μπορούσε να περάσει.

Σκορπιός – αυτή η μέρα φέρνει εκπλήξεις και απροσδόκητες εξελίξεις σε κάποια γεγονότα. Μια ισχυρή δέσμευση ή ένωση θα μπορούσε να είναι κάτι που θα αλλάξει ριζικά το πεπρωμένο σας με την έκλειψη Σελήνης. Ωστόσο, εάν δεν είστε ευθυγραμμισμένοι, περιμένετε ότι σας περιμένει ένας δραματικός και χαοτικός χωρισμός.

Ιχθύες – η Τρίτη φέρνει περισσότερες οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις. Η Έκλειψη Σελήνης είναι λίγο περίεργη για εσάς. Μπορεί να βρεθείτε στο περιθώριο της αναταραχής κάποιου άλλου, είτε είναι φίλος, αδερφός ή κάποιος στην κοινότητά σας. Ο ρόλος σας εδώ είναι να είστε συλλέκτης πληροφοριών και  να δινεται συναισθηματική υποστήριξη. Προβλήματα σε οχήματα, μετακινήσεις, ταξίδια, συσκευές κτλ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com