,

Ποιος είναι αυτός που έχει δικαίωμα να σου κλέβει την ζωή γιατί τον αγάπησες;

Ελεύθεροι δολοφόνοι ανάμεσά μας, με καθαρά χέρια και όπλο τη νεκρωμένη ψυχή τους! Ποιο δικαστήριο μπορεί να δικάσει αυτούς που άφησαν ζωντανούς νεκρούς  ανθρώπους που αγάπησαν και δολοφονήθηκαν ψυχικά με αποτέλεσμα μια ζωή καταδικασμένη στο σκοτάδι; Ο δολοφόνος που με σκότωσε, με άφησε ζωντανό να παλεύω με το ψέμα, με την υποκρισία και μια καρδιά κλεμμένη. Ναι κύριε δικαστά, ήρθε στη ζωή μου ντυμένος με το πιο καθαρό χαμόγελο και κέρδισε την εμπιστοσύνη μου που ήταν ήδη πληγωμένη από το παρελθόν. Με ξεγέλασε με το φως και ήρθε ύστερα το σκοτάδι της ψυχής που θέρισε και πέταξε με την απιστία, με την αδιαφορία και την έλλειψη τρυφερότητας!


Αυτοί, γιατί κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι; Δεν είναι έγκλημα ο θάνατος της αγάπης, η κλοπή της αξιοπρέπειας, η καταπάτηση της συνείδησης; Είναι! Είναι και μάλιστα σοβαρό αδίκημα! Ζουν ανάμεσά μας και το βλέπεις σε κλαμένα μάτια που με το ζόρι βλέπουν πια. Σε βαριές ανάσες από στρες, που δεν μπορούν να δεχτούν τη βία που έζησαν με την καθημερινή απόρριψη. Με χαμόγελα σε ματωμένα χείλια από τις κραυγές που δεν έβγαλαν όταν το σώμα λαχταρούσε για αγάπη. Ποιος είναι αυτός που έχει δικαίωμα να σου κλέβει την ζωή γιατί τον αγάπησες;

Ισόβια κύριοι! Ισόβια! Είναι έγκλημα το ψέμα σε αυτόν που σε αγαπά! Φύγε καλύτερα, μην συνεχίζεις! Δολοφόνοι δίχως όπλα στα χέρια, αφήνουν καθημερινά χιλιάδες ζωντανούς νεκρούς, γιατί δεν έμαθαν πως οι άνθρωποι δεν είναι όλοι το ίδιο και δεν σωφρονίστηκαν όταν έπρεπε, δίνοντας χρόνο να κλείσουν πληγές, μια εκδίκηση για το παρελθόν σε άλλους που άφησαν χώρο να γίνουν σύντροφοι. Κοίτα δίπλα σου, άλλος ένας δολοφονημένος άνθρωπος από αυτόν που αγάπησε. Θα σε κοιτάξει στα μάτια και θα κατεβάσει το βλέμμα, γιατί το πικρό σε αυτή την ζωή είναι ότι δίπλα μας η ιστορία επαναλαμβάνεται. Δικάστε αυτούς που είχαν ψυχή να δώσουν και αφήστε αυτούς που δεν είχαν τίποτα, να φορτίζουν την άδεια τους ζωή με τον πόνο. Δύσκολος δρόμος αυτός της αγάπης, άδικος και μοναδικός για αυτούς που χτίζουν μαζί παραδείσους και πάνε χώρια στην κόλαση!


Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com