,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα έχετε διάθεση για διάφορες συναισθηματικές συναντήσεις και εμπειρίες. Θα έχετε οικογενειακές δεσμεύσεις, αλλά θα σας λείπει αρκετή υπομονή ή επιθυμία για αυτές. Η μέρα θα ευνοήσει δουλειά που δεν απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση. Στον έρωτα αποφύγετε τις αντιθέσεις με το ταίρι σας. Σήμερα μπορεί να δώσετε προσοχή σε οικιακά προβλήματα στο σπίτι σας ή στη φροντίδα της περιουσίας σας.


Κριός – η μέρα φέρνει περισσότερες δουλειές, επίσημες ή επαγγελματικές υποχρεώσεις, μια επίσκεψη σε κάποιο ίδρυμα.

Λέων – η Παρασκευή θα ευνοήσει οικονομικές υποθέσεις, συνεργασία με τράπεζες, διευθέτηση πληρωμών κ.λπ.

Τοξότης – η ημέρα φέρνει μια εμπειρία ή μια σημαντική συζήτηση που φέρνει κάτι θετικό στη ζωή σας.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή, πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες που σχετίζονται με χρήματα, μια δέσμευση ή ένα έγγραφο. Σήμερα θα εκπλαγείτε από μια νέα γνωριμία ή την ανάγκη να έρθετε σε επαφή με ένα άγνωστο άτομο. Τις αποφάσεις που θα πάρουν οι συγγενείς σας σήμερα, θα έχετε την τάση να τις αποδέχεστε ως λάθος. Σήμερα καλό είναι να είστε προσεκτικοί σε πράξεις και αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Οι εκπλήξεις σήμερα δεν έχουν ακόμη ευεργετικό αντίκτυπο στη ζωή σας.

Ταύρος – η μέρα φέρνει περισσότερα καθήκοντα και υποχρεώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια.

Παρθένος – η Παρασκευή φέρνει περισσότερες επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις και σε διαφορετικές περιστάσεις.

Αιγόκερως – η μέρα φέρνει τύχη. Είστε βαθιά σε επαφή με τον εαυτό σας σήμερα, το μυαλό, το σώμα και την καρδιά. Αυτή η αίσθηση ολοκλήρωσης μπορεί να είναι λίγο σπάνια για εσάς.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα είστε ανήσυχοι, ή αβέβαιοι για τα συναισθήματα και τις ενέργειες που θα κάνετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να επισκεφθείτε συγγενείς ή φίλους, καθώς και με κράτηση εκ των προτέρων. Εκδηλώσεις ανειλικρίνειας, απόπειρες χειραγώγησης ή απόκρυψης λάθους κ.λπ., είναι πιθανές σήμερα. Αυτή η μέρα θα ευνοήσει την εξέλιξη των οικογενειακών σας υποθέσεων ή των οικογενειακών συγκεντρώσεων.

Δίδυμοι – η μέρα θα έχει ασήμαντη εξέλιξη, χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα που θα αφήσουν πίσω τους κανένα ίχνος.

Ζυγός – η μέρα θα απαιτήσει προσοχή σε θέματα υγείας. Θα έχετε σημαντικές συζητήσεις με άτομα που θα καθορίσουν τις ενέργειές σας ή τις αλλαγές στις οποίες συμμετέχετε αυτήν τη στιγμή.

Υδροχόος – είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σήμερα. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι λίγο τρυφερά, αλλά γνωρίζετε επίσης περισσότερο από το συνηθισμένο ότι και άλλοι άνθρωποι αισθάνονται ευάλωτοι.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, θα έχετε εμπειρίες ή ενασχόληση με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο σήμερα. Στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση. Μη βιαστείτε να απορρίψετε μια πρόταση που θα σας κάνει ο σύντροφός σας. Χρησιμοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας για να συναντήσετε φίλους ή συγγενείς. Συνολικά, θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα με ευχάριστες εμπειρίες.

Καρκίνος – θα ενθουσιαστείτε ή θα επιβαρυνθείτε με πολλές πληροφορίες και νέα από κοντά και μακριά.

Σκορπιός – η Παρασκευή φέρνει σημάδι προσοχής σχετικά με λανθασμένες και βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες.

Ιχθύες – θα είναι σημαντικό σήμερα να αποφύγετε τις συγκρούσεις ή την ένταση στο σπίτι ή στη δουλειά. Εκτιμήστε τα καλά λόγια και την καλή διάθεση.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: