,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΑΛΛΑΓΕΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα πρέπει να δεσμευτείτε πιο σοβαρά για την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής δέσμευσης. Συναισθηματικά, θα εξαρτηθείτε πολύ από τα δικά σας συναισθήματα και διαθέσεις, κάτι που μπορεί να κάνει αυτή τη μέρα πιο απασχολημένη για την ευαίσθητη ψυχή σας. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για σύντομα ταξίδια. Μην αναβάλλετε τα καθήκοντα του σήμερα για αύριο. Δεν θα σας αρέσουν οι συνέπειες. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που σχετίζονται με άτομα της οικογένειάς σας.


Κριός – σήμερα θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για όσους από εσάς είναι πρόθυμοι να επιδείξετε τις ικανότητές σας χωρίς να περιμένετε να λάβετε ένα κομπλιμέντο ή την εκτίμηση για αυτό.

Λέων – σκεφτείτε καλά σήμερα πριν κάνετε ένα ταξίδι, πριν από μια υπόσχεση που σχετίζεται με ταξίδια και οποιεσδήποτε άλλες ενέργειες που σχετίζονται με τη μεταφορά.

Τοξότης – η απόσπαση της προσοχής σας θα είναι ο νούμερο ένα εχθρός σας σήμερα. Ένα μικρό δώρο ή χειρονομία προσοχής μπορεί να σας εκπλήξει σήμερα.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα επιμείνετε στον προγραμματισμό συγκεκριμένων ενεργειών στην οικογένεια, που σχετίζονται με επισκευές, επίλυση οικιακών ή περιουσιακών προβλημάτων και άλλα σημαντικά θέματα. Κάποιοι από εσάς θα είστε απασχολημένοι με μια επερχόμενη συγκέντρωση σήμερα. Η Πέμπτη προβλέπει μια έκπληξη που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Σήμερα πολλοί θα σκεφτούν ένα ταξίδι που θα κάνουν τις επόμενες μέρες. Οι αλόγιστες ενέργειες και αντιδράσεις σας, μπορεί να σας κάνουν να χάσετε ή να επιδεινώσετε προσωρινά τις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσάς.

Ταύρος – η αγάπη σας για την αλλαγή και τα νέα πράγματα, δεν πρέπει να επηρεάσει την τρέχουσα αγάπη ή τη σχέση γάμου σας.

Παρθένος – η αστάθεια στις ιδέες και τις δεσμεύσεις, μπορεί να δημιουργήσει μια λανθασμένη εντύπωση για εσάς σε άτομα που σας γνωρίζουν ελάχιστα. Η μέρα φέρνει μια εμπειρία που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Αιγόκερως – πολλοί θα περιμένουν ένα ταξίδι ή σημαντικά νέα από άλλον οικισμό.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε λόγους να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, να έχετε καλύτερη διάθεση ή να έχετε μεγαλύτερες προσδοκίες για το άμεσο μέλλον σας. Οικονομικά θα μείνετε ευχαριστημένοι με τα χρήματα, αλλά μπορεί να προκαλέσετε χάος και με ασύνετες, βιαστικές αγορές ή ενέργειες οικονομικής φύσεως. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για προκαθορισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις.

Δίδυμοι – αποφύγετε τις αλλαγές στο σπίτι σας, γιατί θα αποδειχθούν ακατάλληλες ή βιαστικές.

Ζυγός – μπορεί να εκπλαγείτε από απροσδόκητα χρήματα σήμερα ή να λάβετε καλύτερη αμοιβή για μια καλή δουλειά.

Υδροχόος – οι ανησυχίες σας σήμερα μπορεί να σχετίζονται με την υγεία σας ή άστοχες αντιδράσεις και αποφάσεις.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε έξοδα που σχετίζονται με αγορές ή θα προκύψει υποχρέωση που σχετίζεται με επείγουσες πληρωμές. Οι συναντήσεις σας σήμερα θα είναι γεμάτες με πολλά συναισθήματα και εμπειρίες. Μπορεί να μάθετε πράγματα που είναι σημαντικά ή ενδιαφέροντα για εσάς. Σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες και προσωπικές εμπειρίες. Μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις προτού αξιολογήσετε με σύνεση και σύνεση τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Καρκίνος – μια ανεύθυνη συμπεριφορά εκ μέρους σας σήμερα θα προκαλέσει δυσάρεστες συγκρούσεις.

Σκορπιός – αυτή την ημέρα δώστε προσοχή στα παιδιά σας και στις γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν μέσα από εσάς. Σήμερα μπορεί να πάτε κάπου για μια επίσκεψη, να γνωρίσετε ευχάριστα άτομα, να ταξιδέψετε σε μικρή απόσταση.

Ιχθύες – σήμερα θα ανακαλύψετε τις απαντήσεις για όποιες ερωτήσεις σας απασχολούν. Να είστε έτοιμοι για το φως που θα ρίξουν στα κίνητρά σας

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: