,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στις αλλαγές ή τις απροσδόκητες συναντήσεις που θα προκύψουν. Τα υλικά σας ενδιαφέροντα θα αναπτυχθούν ευνοϊκά για εσάς, όπως και οι επαφές σας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Σήμερα, θα μπορείτε να παρέχετε στον εαυτό σας καλύτερη άνεση στο σπίτι, καθώς και να απολαύσετε αποδείξεις μετρητών. Μην αγνοείτε τα όνειρά σας ή τη διαίσθησή σας αυτήν την ημέρα. Μην είστε αγενείς με άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε σήμερα.


Κριός – να είστε αυστηροί και σταθεροί στη δουλειά σας, αλλά μην ξεπεράσετε τα όρια της καλής συμπεριφοράς.
Λέων – έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα, στην οποία οι πρακτικές σας ενέργειες θα σας αποφέρουν μεγαλύτερο όφελος ή κέρδος από το αναμενόμενο.
Τοξότης – σήμερα χρειάζεται λίγη εστίαση. Σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να κάνετε με τη μαγνητική δύναμη εάν τη χρησιμοποιήσετε συνειδητά. Αποφασίστε για έναν στόχο που σημαίνει πολλά για εσάς και προχωρήστε σε αυτόν.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα απογοητευτείτε από τα λόγια ή τις πράξεις ενός ατόμου με το οποίο έχετε στενή σχέση. Είναι πιθανά γεγονότα στη ζωή μιας στενής γυναίκας, που θα σας προκαλέσουν αντικρουόμενα συναισθήματα. Η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δουλειά ή επαγγελματικούς λόγους, αρκεί να μην χρησιμοποιήσετε κόλπα ή κάποιες χειριστικές ενέργειες. Σήμερα οι συγκρούσεις θα έχουν μια δυσάρεστη εξέλιξη αν τους επιτρέψετε να προκύψουν. Θα είναι μια σημαντική μέρα για όσους από εσάς θα ασχοληθείτε με έγγραφα.

Ταύρος – έχετε μια τεταμένη μέρα μπροστά σας, με την ανάγκη για μεγαλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σας.
Παρθένος – η σημασία αυτής της ημέρας θα οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε εργασίες που δεν πρέπει να αναβληθούν για αύριο.
Αιγόκερως – θα σας ιντριγκάρει ή θα ενθουσιάσει μια είδηση ​​ή μια πληροφορία.

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα χρειαστεί να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και τις απροσδόκητες ιδιοτροπίες σας. Θα πρέπει να ξεπεράσετε προβλήματα ή αντιφάσεις που δεν θα σας εκπλήξουν. Η ερωτική σας σχέση θα περάσει μια συναισθηματικά δύσκολη περίοδο, αλλά αυτό είτε θα σταθεροποιήσει τη σχέση σας, είτε θα βαθύνει τις διαφορές μεταξύ σας. Η μέρα φέρνει δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με έναν άντρα που γνωρίζετε.

Δίδυμοι – έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα και χρήσιμη μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Ζυγός – θα υπάρχει κάτι να θυμάστε αυτή τη μέρα και σίγουρα θα είναι ένα γεγονός που θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή.
Υδροχόος – οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι σημαντικές. Νιώθετε βαθιές αλλαγές να συμβαίνουν μέσα σας και αυτό μπορεί να σας κάνει νευρικούς. Απλώς δεν αισθάνεστε τόσο άνετοι με την αλλαγή ή με τα βαριά συναισθήματα.

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τετάρτη φέρνει για πολλούς από εσάς δεσμεύσεις που δεν πρέπει να αναβληθούν. Νέες ευθύνες θα προκύψουν αύριο, οπότε ολοκληρώστε σήμερα με κάθε κόστος τις καθημερινές σας εργασίες. Αν ταξιδεύετε σήμερα, θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τις μεταφορές ή τους ανθρώπους. Η Τετάρτη φέρνει περισσότερη δουλειά με έγγραφα ή ανταλλαγή αλληλογραφίας, επικοινωνία μέσω τηλεφώνου κ.λπ. Σήμερα θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη πίστη στα άτομα με τα οποία θα επικοινωνήσετε.

Καρκίνος – αποφύγετε σήμερα μεγαλύτερες και παράλογες απαιτήσεις από τους στενούς σας ανθρώπους και αυτούς με τους οποίους θα έχετε επαφή σήμερα.
Σκορπιός – να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε σήμερα και όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς. Δείξτε καλούς τρόπους, γιατί θα υπάρξουν διάφορες προκλήσεις στη συναισθηματική σας φύση.
Ιχθύες – οι αδέξιες ενέργειες σήμερα, η βιασύνη ή η απόσπαση της προσοχής, μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα ή απώλειες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: