,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες για το μέλλον σας την Πέμπτη. Τώρα θα είναι πιο σημαντικό να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή στα προβλήματα υγείας σας. Σήμερα είναι απίθανο να βιώσετε κάποια δραματικά γεγονότα, αλλά θα είναι σημαντικό να αποφύγετε λάθη που μπορούν να σας δημιουργήσουν ένταση ή να σας κάνουν να χάσετε. Φροντίστε  την υγεία σας.

Κριός – σήμερα θα είστε πρόθυμοι να δώσετε προτεραιότητα στην ερωτική σας ζωή, τις ευχάριστες δραστηριότητες, να αναζητήσετε μια νέα σχέση (αν δεν έχετε) ή να δημιουργήσετε νέες γνωριμίες.


Λέων – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι σημαντικές και σίγουρα θα έχετε επιτυχία στην ανάπτυξή τους.

Τοξότης – έχετε μια δυναμική μέρα μπροστά σας, η ανησυχία επικρατεί σήμερα. Η ενέργειά σας έχει αυξηθεί! Μπορεί να έχετε τη μια συνομιλία μετά την άλλη.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα θέλετε να τελειώσετε πάση θυσία με μια δέσμευση. Η παρουσία νέων ανθρώπων στην καθημερινότητά σας θα είναι ευνοϊκή σήμερα. Εάν πρέπει να φροντίσετε έναν άρρωστο συγγενή ή φίλο, θα υπάρξουν κάποιες επιπλοκές σήμερα. Μην ανακατεύεστε στη ζωή των ανθρώπων που προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή τους.

Ταύρος – σήμερα θα δημιουργήσετε νέες γνωριμίες ή επαφές με άτομα στο διαδίκτυο.

Παρθένος – θα θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους ή γνωστούς την Πέμπτη.

Αιγόκερως – σήμερα η διάθεσή σας θα είναι μεταβλητή, περισσότερο καταθλιπτική και ασταθής, παρά αισιόδοξη. Ορισμένες καταστάσεις και γεγονότα στη ζωή σας μπορούν να προσαρμοστούν μόνο από εσάς.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, πολλοί από εσάς θα θέλετε να βιαστείτε με την υλοποίηση των σχεδίων σας. Κάποια πράγματα θα ξεκινήσουν ενδεχομένως σήμερα και προσέξτε μην κάνετε λάθος λόγω βιασύνης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ταξιδιωτικά σχέδια. Την Πέμπτη, μπορείτε να προετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με την οικογένειά σας τα επόμενα Σαββατοκύριακα. Η εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων θα είναι καλή, αλλά ίσως κάποια πράγματα εξελιχθούν πιο αργά από τις προσδοκίες σας.

Δίδυμοι – προσέξτε ψεύτικα άτομα, προτάσεις και καταστάσεις.

Ζυγός – οι σκέψεις σας σήμερα θα σχετίζονται με σχέδια στα οποία θα επικεντρωθείτε την επόμενη εβδομάδα.

Υδροχόος – απροσδόκητα προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν βραχυπρόθεσμο πανικό, ειδικά αν σχετίζονται με χρήματα ή κάποιο σημαντικό έγγραφο.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, μην βασίζεστε στις υποσχέσεις που έχετε λάβει σήμερα. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας σήμερα θα σχετίζονται με παιδιά ή αγαπημένα πρόσωπα. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ταξιδέψετε μικρές αποστάσεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που έχουν κακή νοοτροπία ή αχνό χαρακτήρα.

Καρκίνος – η μέρα μπορεί να φ;eρει κάποιο χρήσιμο απόκτημα. Υπάρχουν πιθανές ειδήσεις που σχετίζονται με τη γέννηση ενός μωρού. Τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα τόσο στη γενική ζωή σας, όσο και σε σχέση με τις σχέσεις σας με αυτούς που σας περιβάλλουν. Εάν δεν θέλετε να χειροτερέψουν τα πράγματα, αλλάξτε στάση και φέρτε στην πράξη όλη τη διπλωματία που μπορείτε να επιστρατεύσετε.

Σκορπιός – η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για να συνειδητοποιήσετε κάποιο που αναβάλατε πριν από λίγο καιρό ή για άλλη αλλαγή που σχετίζεται με ταξίδια.

Ιχθύες – σήμερα θα είναι σημαντικό να έχετε πιο διαφορετικές επαφές με διαφορετικούς ανθρώπους. Μην φοβάστε να επικοινωνήσετε. Οι πληροφορίες που λάβατε σήμερα θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com