,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΆΡΗ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΦΕΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, να είστε έτοιμοι για περισσότερες δεσμεύσεις στο σπίτι σας την Τετάρτη. Σήμερα πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν ή να κάνουν συναισθηματικές συζητήσεις με συγγενείς ή φίλους. Την Τετάρτη προσπαθήστε να αποφύγετε την επαφή με άτομα που δεν κρύβουν την κακία και τον φθόνο τους απέναντι στον κόσμο γύρω τους. Μπορεί να δυσκολευτείτε να λάβετε αληθινή αγάπη από τέτοιους ανθρώπους ή να συναντήσετε καλοσύνη στις πράξεις τους. Απροσδόκητα μικρά χρηματικά ποσά είναι πιθανά.

Κριός – η σημασία αυτής της ημέρας, έγκειται στη σοβαρότητα των αποφάσεων που πρόκειται να πάρετε. Μην ψάχνετε για συμβουλές, ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Θα σας οδηγήσει στο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε.
Λέων – έχετε μια δύσκολη μέρα μπροστά σας, γιατί θα σας είναι δύσκολο να πραγματοποιήσετε τα καθήκοντά σας. Σήμερα, οι δεσμεύσεις σας θα συναντήσουν διάφορες δυσκολίες ή παρεξηγήσεις από την πλευρά των άλλων. Η πιθανότητα κλοπής ή απώλειας σήμερα είναι πολύ υψηλή.
Τοξότης – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας, για όσους ζουν, δημιουργούν και εργάζονται με αγνότητα. Οι απατεώνες σήμερα θα ανακαλύψουν ότι στην πραγματικότητα είναι αυτοί που τους έχουν πει ψέματα.


 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση σε ανησυχίες ή προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. Σήμερα τα πράγματα γύρω σας θα φαίνονται πιο αισιόδοξα, αρκεί ο ίδιος να μην τα έχετε περιπλέξει με τις βιαστικές σας ενέργειες. Για κάποιους από εσάς, η Τετάρτη προαναγγέλλει απροσδόκητα νέα που σχετίζονται με κάποιο πρόσωπο, πιθανότατα από τον κύκλο των συγγενών. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά ή τα επαγγελματικά σας.

Ταύρος – αυτή την ημέρα αγάπη, αγαπημένοι, αγαπημένες δραστηριότητες, θα είναι αυτά που θα καθορίσουν τη διάθεσή σας, τις εργασίες που θα ασχοληθείτε, καθώς και τα αποτελέσματά τους.
Παρθένος – θα υπάρχει μεγάλη ένταση γύρω σας σήμερα. Υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και αδιαθεσία στην υγεία, πρόβλημα αρτηριακής πίεσης, αϋπνία ή ημικρανία.
Αιγόκερως – σήμερα θα έρθουν εκπλήξεις μέσω παιδιών, νέων ή ανύπαντρων φίλων και συγγενών. Θα έχετε μια υπέροχη μέρα στη δουλειά, στην οποία έχετε την τάση να καταβάλλετε πολλή ενέργεια και από την οποία θα περιμένετε υψηλά αποτελέσματα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να εστιάσετε την προσοχή σας σε εκείνα τα πράγματα στη ζωή που εξαρτώνται από τη συναισθηματική και ψυχική σας σταθερότητα. Αν αυτή είναι η δουλειά σας, βάλτε όλη σας την ενέργεια εκεί. Εάν αυτή είναι η οικογένειά σας, προσπαθήστε να κάνετε όλους να αισθάνονται άνετα στο σπίτι σας σήμερα, όπου θα εξαρτηθεί από εσάς η αρμονία και η γαλήνη. Εάν αυτή είναι η υγεία σας, ακολουθήστε τις συμβουλές των γιατρών ή αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας. Αυτή είναι μια μέρα σταθεροποίησης και όχι χρόνος για σπατάλη ενέργειας, πόρων ή χρόνου. Η προσωπική σας ζωή και η αγάπη σας, θα σας δώσουν αυτό που σας αξίζει με τις μέχρι τώρα πράξεις σας.

Δίδυμοι – αυτή θα μπορούσε να είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς. Η ζωή είναι περίπλοκη σήμερα. Οι σχέσεις θα μπορούσαν να βαλτώσουν σε δύσκολα συναισθηματικά ζητήματα ή ίσως οι ανησυχίες σας να είναι καθαρά εσωτερικές.
Ζυγός – ορισμένα σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι σας, θα απαιτήσουν μια νέα και πιο ακριβή εξέταση. Θα περάσετε μέρος της ημέρας με φίλους στο τηλέφωνο ή κανονίζοντας μια συνάντηση μαζί τους.
Υδροχόος – τα οικογενειακά σας καθήκοντα θα είναι ποικίλα, αλλά όλα όσα σχετίζονται με άτομα άνω της μέσης ηλικίας θα απαιτούν προσοχή.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, προσπαθήστε σήμερα να εργαστείτε και να ενεργήσετε σιωπηλά. Δεν είναι απαραίτητο, ούτε σημαντικό να γίνει αντιληπτό. Τα αποτελέσματα που θα πετύχετε σήμερα θα είναι σημαντικά σε αυτό το στάδιο μόνο για εσάς. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να αφιερώσετε χρόνο για να ακούσετε τις δικές σας σκέψεις, την εσωτερική σας φωνή, που προσπαθεί να σας πει κάτι εδώ και αρκετές μέρες, για να σας δείξει κάτι που διαφεύγει από τα μάτια σας.

Καρκίνος – είναι πιθανά δυσάρεστα νέα την Τετάρτη, που σχετίζονται με άτομα με τα οποία ταξιδεύετε ή όσους ζουν σε απόσταση από εσάς. Ακολουθήστε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας.
Σκορπιός – μπορεί να παρευρεθείτε σε μια συγκέντρωση σήμερα ή να προετοιμαστείτε για μια που θα έρθει τις επόμενες μέρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δουλειές που σχετίζονται με προσωπικές ή οικογενειακές υποθέσεις περιουσίας σας. Θα έχετε ευχάριστες επαφές με άτομα που ζουν σε διαφορετικές αποστάσεις από εσάς.
Ιχθύες – οι οικονομικές σας υποθέσεις μπορεί να σας φέρουν απροσδόκητη επιτυχία, αλλά μπορεί επίσης να νιώσετε απογοήτευση για ένα έγγραφο ή άλλη απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με τα χρήματα. Την Τετάρτη θα έχετε ευμετάβλητη διάθεση και θα προσβάλλεστε εύκολα από αλόγιστα σχόλια ή παρατηρήσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com