,

Μαζί!

Μαζί! Μία λέξη δυνατή, που κάθε εμπόδιο κάνει να τρομάζει. Μαζί! Όλα τα προβλήματα μικραίνουν και όλες οι χαρές αυξάνονται. Θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί σου και να χάνομαι, θα ήθελα πολύ να είμαι μαζί σου και να γεννιέμαι ξανά για δεύτερη φορά. Μαζί! Λέξη δυνατή! Λέξη αγαπημένη! Λέξη που καθιστά δυνατό το αδύνατο, ικανό να ξεπεραστεί αυτό που εξωτερικά φαίνεται αξεπέραστο. Μαζί! Χέρια κρατημένα σφιχτά! Αγκαλιά ζεστή και δυνατή! Μαζί! Όλα μπορούν να γίνουν πιο φωτεινά, όλα μπορούν να αναδημιουργηθούν.


Μαζί! Ποτέ το δύσκολο δεν φάνηκε τόσο αστείο, το εμπόδιο τόσο εύκολο να ξεπεραστεί. Μαζί! Και η φλόγα αντί να σβήνει, να δυναμώνει. Μαζί! Όσα εμπόδια και αν βρήκε αυτό το μαζί, δεν έχασε τη δύναμή του. Δεν σταμάτησε να υπάρχει, να αναπνέει. Μαζί! Όσος πόνος και αν υπήρξε, δεν κατάφερε να το σπάσει και να το κάνει εγώ.

Μαζί! Γιατί μόνο με το μαζί η ζωή φαίνεται ευκολότερη. Και όταν είμαστε ενωμένοι, η ζωή σπάει το κεφάλι της πώς να μας χωρίσει, πώς να αδυνατίσει αυτή τη θέλησή μας. Αλλά πάντα χαμένη θα βγαίνει… το αληθινό μαζί δε χάνεται, δεν σβήνει. Απομακρύνεται για λίγο, αλλά επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ.


Μαρία Σκαμπαρδώνη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: