,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη της αγάπης και της οικογενειακής σας ζωής και θα έχετε την τάση να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μικρές αποδείξεις μετρητών στο σπίτι σας ή άλλα ευχάριστα νέα μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για ένα ιδιαίτερο δείπνο. Σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να εργαστείτε για την πνευματική σας ανάπτυξη, επαφές με μέντιουμ, προβληματισμό για το νόημα των ονείρων σας της τελευταίας νύχτας. Η ερωτική σας ζωή πρέπει να είναι ήσυχη και γαλήνια σήμερα. Δουλέψτε πάνω σε αυτό, ειδικά αν είστε ήδη παντρεμένοι.

Κριός – σήμερα θα κάνετε ενδιαφέροντα σχέδια για το κοντινό σας μέλλον και ελπίζουμε να πετύχετε την υλοποίησή τους. Η μέρα φέρνει μια εμπειρία ή νέα που σχετίζονται με ένα άτομο από τον συγγενικό σας κύκλο.
Λέων – μην προγραμματίζετε σημαντικά ή υπεύθυνα πράγματα για σήμερα. Αποφύγετε την καταπόνηση, σωματική, συναισθηματική, ψυχική.
Τοξότης – οι εκπλήξεις σήμερα θα αλλάξουν κάποια από τα σχέδιά σας για το κοντινό σας μέλλον.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα θέλετε να τερματίσετε σημαντικές δεσμεύσεις ή σχέσεις, αλλά αυτό σίγουρα δεν θα συμβεί χωρίς να ξεπεράσετε μια διαφωνία που μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Σήμερα μη φοβάστε να δεχτείτε τη βοήθεια ή τις συμβουλές άλλων ανθρώπων, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Την Πέμπτη, αποφύγετε να δεσμευτείτε για σημαντικά πράγματα στο σπίτι σας, όπως επισκευές ή άλλες οικιακές αλλαγές. Είναι πιθανές συγκρούσεις με τον έρωτά σας ή τον στενό σας σύντροφο.

Ταύρος – έχετε μια δύσκολη μέρα μπροστά σας, οπότε οπλιστείτε με υπομονή από την αρχή.
Παρθένος – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας, ειδικά αν έχετε σχεδιάσει εκ των προτέρων τα σχέδιά σας, την πραγματοποίηση των οποίων θα επιδιώξετε σήμερα.
Αιγόκερως – έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια ζεστή, στοργική σχέση με κάποιον σήμερα. Αλλά μπορεί να φαίνεται δύσκολο να συμβεί αυτό.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Πέμπτη θα είναι ημέρα σημαντικών γεγονότων, αλλά δεν θα είναι τόσο εμφανή και σίγουρα κανείς δεν θα βιαστεί να τα μοιραστεί πριν την ολοκλήρωση ή την τελική τους ανάπτυξη. Σήμερα όλα πρέπει να βιώνονται με υπομονή και δουλειά χωρίς να μιλάμε πολύ. Τροφή για σκέψη θα είναι ένα έγγραφο ή χρήματα και μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε σε αυτό το σχέδιο. Σήμερα πολλοί θα βιώσουν μια αγχωτική κατάσταση, έναν τρόμο που θα περάσει γρήγορα. Στον έρωτα θα περάσετε ευνοϊκά για συναντήσεις και συγκεντρώσεις.

Δίδυμοι – χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα για να τακτοποιήσετε, να οργανώσετε ή να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις οικονομικές σας υποθέσεις.
Ζυγός – σήμερα μπορεί να πάτε ένα ταξίδι, ενώ κάποιοι περιμένουν επισκέπτες από άλλη πόλη ή χώρα και γενικά έχουν ποικίλες επαφές με ανθρώπους από κοντά και μακριά.
Υδροχόος – σήμερα θα σας είναι δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να διατηρήσετε τη διάθεση σας. Η απαισιοδοξία θα σας ακολουθήσει.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα θέλετε να ολοκληρώσετε τις πιο σημαντικές εργασίες σας για την εβδομάδα και να προετοιμαστείτε για ένα ωραίο διάλειμμα το Σαββατοκύριακο. Σκληρή δουλειά και σχεδόν αδύνατη για κάποιους από εσάς. Πάνω από όλα, σήμερα θα πρέπει να ξέρετε ότι συναισθηματικά θα εξαρτηθείτε πολύ από τις διαθέσεις των ανθρώπων γύρω σας. Εάν καταφέρετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αυτήν την εξωτερική επιρροή, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα βασικά σας καθήκοντα για σήμερα χωρίς πρόβλημα.

Καρκίνος – την Πέμπτη είναι πιθανές δυσκολίες στην επίλυση ενός οικιακού ή στεγαστικού προβλήματος, ενός προβλήματος επισκευής αυτοκινήτου κ.λπ. Θα παρακολουθείτε ειδήσεις σχετικά με διάφορα γεγονότα στην οικογένεια των φίλων σας.
Σκορπιός – έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας για όσους από εσάς θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου στον αγαπημένο σας. Αυτή θα είναι μια μέρα που απροσδόκητα χρήματα μπορεί να εκπλήξουν κάποιους από εσάς. Τέλος, να θυμάστε ότι αυτή είναι μια μέρα όπου τα συναισθήματα θα καθορίσουν την κατεύθυνση των γεγονότων.
Ιχθύες – αν σήμερα αποφασίσετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που είναι αγενείς, αυθάδεις και δεσποτικοί, θα προκαλέσετε μια από προηγουμένως χαμένη μάχη. Σήμερα δεν είναι η ώρα να αναζητήσετε την αλήθεια για κάποια ψέματα, χειρισμούς ή ίντριγκες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com