,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα πρέπει να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να τα προσαρμόσετε σύμφωνα με τα γεγονότα που θα συμβούν σήμερα. Αυτή θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για όσους δεν φοβούνται τα νέα πράγματα στη ζωή τους. Την Τρίτη, οι κύριες επιτυχίες σας θα σχετίζονται με τη δουλειά ή τη δραστηριότητα με την οποία ασχολείστε. Δυσάρεστες παρεξηγήσεις, υποψίες, ανείπωτα μπορεί να προκύψουν στην ερωτική σας ζωή.

Κριός – τα προβλήματα σήμερα θα σας δείξουν λάθη από χθες. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με ανθρώπους που αγαπάτε!
Λέων – σήμερα μπορεί να βιώσετε ένα απροσδόκητο ή περίεργο γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.
Τοξότης – θα απολαύσετε τις συναναστροφές ή τις συναντήσεις με φίλους.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη κάποιες από τις κύριες δεσμεύσεις ή επαφές σας θα σχετίζονται με άτομα που είναι μεγαλύτερα από εσάς ή είναι εκπρόσωποι κυβερνητικού, νομικού θεσμού. Σήμερα θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με ένα δυσάρεστο γεγονός στη ζωή ενός ατόμου που γνωρίζετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις που σχετίζονται με την απόκτηση σπιτιού ή αλλαγές στο περιβάλλον του σπιτιού σας. Ευνοϊκή μέρα για έρωτες, για συναντήσεις και συναντήσεις με ευχάριστα ή αγαπημένα άτομα.

Ταύρος – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν με απροσδόκητο τρόπο για εσάς.
Παρθένος – δεν θα έχετε μια εύκολη μέρα, αλλά μάλλον θα αφορά τη συναισθηματική (ερωτική) ζωή σας.
Αιγόκερως – σήμερα θα υπάρχει μεγαλύτερος δυναμισμός στις εργασίες σας, θα απαιτηθεί ταχύτητα στην εκτέλεσή τους. Είναι δυνατή η λήψη χρημάτων.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα πρέπει να προσαρμοστείτε γρήγορα στις νέες καταστάσεις που θα προκύψουν. Δύσκολα θα περιορίσουν τις πράξεις σας, αντίθετα μάλλον θα σας δώσουν περισσότερη ελευθερία. Σήμερα θα συζητηθούν διάφορες αλλαγές που σχετίζονται με τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, σκοπός των οποίων θα είναι να πετύχετε μια καλύτερη εξέλιξη. Η Τρίτη προαναγγέλλει ένα σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό ή ένα παιδί. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να είναι πηγή ευχάριστων συναισθημάτων.

Δίδυμοι – μια σημαντική μέρα, γιατί θα απαιτήσει από εσάς να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις και ενέργειες.
Ζυγός – η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, για την υλοποίηση σχεδίων που σχετίζονται με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα.
Υδροχόος – σήμερα θα έχετε σαφήνεια σε μια σημαντική προσδοκία, αναζήτηση, πρόταση κ.λπ. Είτε είναι ωραίο είτε όχι, τουλάχιστον δεν θα αναλωθείτε στο μέλλον σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Τρίτη θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για εσάς που βλέπετε το αόρατο, που έχετε ισχυρή διαίσθηση και ακολουθείτε στενά τα όνειρά σας. Από το πρωί κιόλας θα ξυπνήσετε με ένα περίεργο συναίσθημα για αυτή τη μέρα, για το νόημα ή την εξέλιξή της. Θα έχετε την προσδοκία ότι θα είστε θεατές κάποιων ενδιαφέροντων γεγονότων, αλλά στην πραγματικότητα κάποιοι από εσάς μπορεί να βρεθείτε να συμμετέχετε σε αυτές. Τα σημάδια που θα λάβετε μέσα από διάφορες συζητήσεις, συναντήσεις ή ειδήσεις που θα διαβάσετε σε εφημερίδες ή διαδικτυακά θα είναι σημαντικά αν καταφέρετε να τα δείτε και να τα κατανοήσετε.

Καρκίνος – την Τρίτη μπορεί να έχετε μια νέα ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την παλιά σας επιθυμία, στόχο, έργο, όνειρο κ.λπ. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια προσωρινή δυσφορία υγείας σήμερα.
Σκορπιός – αυτή η μέρα θα έρθει με τις απροσδόκητες εμπειρίες της, οι οποίες ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχουν κάποια σχέση με γεγονότα του παρελθόντος ή πρόσωπα από το παρελθόν σας.
Ιχθύες – την Τρίτη υπάρχουν πιθανές δεσμεύσεις που σχετίζονται με κάποια μορφή μάθησης, εκμάθηση νέων χρήσιμων γνώσεων, ταξίδια για να μάθετε νέα πράγματα. Η Τρίτη μπορεί να σας εκπλήξει με ένα ευχάριστο γεγονός στον χώρο εργασίας σας ή στην επιχείρησή σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com