,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να λύσετε τα προσωπικά σας προβλήματα και να εναρμονίσετε σημαντικές σχέσεις. Στην αγάπη, η μέρα μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εμπειρία. Οι συγκρούσεις σήμερα θα σας κάνουν να επαναξιολογήσετε κάποιες από τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.

Κριός – θα απολαμβάνετε να συζητάτε με φίλους και να συζητάτε διάφορα θέματα προσωπικής ή δημόσιας ζωής.
Λέων – αντιμετωπίζετε μια μέρα που θα λάβετε μια ποικιλία πληροφοριών, οι οποίες θα πρέπει να επιλεγούν κατά σειρά σπουδαιότητας. Μην βιαστείτε να μοιραστείτε αυτό που έχετε!
Τοξότης – θα έχετε μια υπέροχη μέρα. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τον εαυτό σας, τι μπορείτε να κάνετε και τι έχετε μάθει.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα σκεφτείτε και θα σχεδιάσετε ενέργειες, την πραγματοποίηση των οποίων θα επιδιώξετε μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα για την ερωτική σας ζωή, στην οποία οι σχέσεις που καθορίζονται από τη μοίρα ή έχουν καρμική σημασία θα αποκτήσουν σταθερότητα. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε μια νέα ρομαντική σχέση, αλλά μόνο αν αυτό συμβεί φυσικά. Αυτή η μέρα θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και επαφές που σχετίζονται με δουλειά ή επαγγελματικά.

Ταύρος – οι συγκρούσεις σήμερα θα είναι αποτέλεσμα της μεγαλύτερης συναισθηματικότητας και ευαισθησίας σας.
Παρθένος – σήμερα θα μπορέσετε να συναντηθείτε ή να μιλήσετε με φίλους, να οργανώσετε συναντήσεις και συγκεντρώσεις για το Σαββατοκύριακο.
Αιγόκερως – δεν θα είστε στα καλύτερά σας σήμερα, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να είναι σε κατάθλιψη και σε κακή διάθεση για πολύ. Αυτή η μέρα απαιτεί συγκεκριμένες ενέργειες και αποφάσεις από εσάς.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη εκπληρώστε αυστηρά τις υποχρεώσεις σας, τόσο στο σπίτι, όσο και στον εργασιακό σας χώρο. Τυχόν αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις σήμερα θα δοκιμάσουν σοβαρά τις σχέσεις σας με άλλα άτομα. Θυμηθείτε ότι μια διπλωματική λύση σε οποιαδήποτε κατάσταση ή σύγκρουση μπορεί πάντα να βρεθεί. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συζητήσεις που σχετίζονται με ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων σε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας εκπλήξει.

Δίδυμοι – σήμερα θα κάνετε μια σημαντική συνάντηση ή οργάνωση που σχετίζεται με ένα επερχόμενο γεγονός.
Ζυγός – οι οικονομικές σας υποθέσεις θα σας πάρουν τον περισσότερο χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν.
Υδροχόος – οπλιστείτε με υπομονή την Πέμπτη. Να είστε υπεύθυνοι. Σήμερα δεν είναι ώρα για διασκέδαση και χάσιμο πολύτιμου χρόνου!

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα είναι σημαντικό να δουλέψετε, να κάνετε τα πράγματα σας με καρδιά και ψυχή. Να βάλετε κάποια νέα ιδέα, κάποιον νέο τρόπο για να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα και να αποφύγετε την πλήξη ή τη ρουτίνα. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για όσους αντιληφθούν τη μοναδικότητά της. Τα συναισθήματά σας για τη ζωή, η επιθυμία να κάνετε κάτι που θα γεμίσει αυτή τη μέρα με λίγο φως και ομορφιά στη ζωή σας.

Καρκίνος – πολλοί πιθανότατα θα βιώσετε κάποιο πόνο ή απογοήτευση σήμερα. Τα μαθήματα ζωής είναι σκληρά και δεν υπάρχει γλυκύτητα σε αυτά. Υπάρχει όμως σοφία και γνώση, υπάρχει εμπειρία και στάση ύπαρξης σε νέες συνθήκες. Βεβαιωθείτε ότι ο προϋπολογισμός ή τα οικονομικά σας αρχεία είναι ξεκάθαρα.
Σκορπιός – θα υπάρξουν προκλήσεις στη δουλειά σας και δεν θα σας εκπλήξουν. Προσπαθήστε να τα αποφεύγετε ή να τα αγνοείτε.
Ιχθύες – οι οικονομικές υποθέσεις στην οικογένεια θα είναι δύσκολο να συζητηθούν σήμερα, όχι μόνο επειδή ο καθένας θα έχει διαφορετική γνώμη, αλλά και επειδή υπάρχουν ακόμη κάποια γεγονότα που πρέπει να συμβούν με έγγραφα, με τη λήψη χρημάτων κτλ.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com