,

Για πόσο ακόμη;

Ό,τι σε κάνει να παρακαλάς κάθε στιγμή… Λάθος, αλλά πόσες φορές έτυχε να το συναντήσεις;


Δεν είναι και κάτι σπουδαίο, αλλά στις ματιές μέσα καθρεφτίζεται κάτι άλλο. Ενώ από την άλλη η ζωή επιβάλει να γεμίζεις την ψυχή, με πραγματικές συγκινήσεις. Μορφές που εκτιμάς παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε. Δίνεις σημασία, ενώ δεν θα έπρεπε να υπάρχει, επειδή ακριβώς σε κάνει “να παρακαλάς”. Για πόσο ακόμη;

Η αγάπη δεν καθορίζεται από ένα “σ’ αγαπάω”, αλλά πόση δύναμη μπορεί να έχει και μέχρι πού φτάνει. Όλα όσα συμβαίνουν που μας κάνουν να ρισκάρουμε και να βιώσουμε, κινούνται γύρω από ένα συγκεκριμένο σκοπό, άλλες φορές μας οδηγούν σε μια ευκαιρία, άλλες φορές μας πνίγουν σαν να έσπρωξαν πιο κοντά μας τον κίνδυνο, άλλες φορές μας ελευθερώνουν από κάθε τι προηγούμενο και κάποιες άλλες φορές δεν θα πρέπει καν να ασχοληθούμε. Γιατί φεύγουν οι στιγμές και οι μέρες από την ζωή μας.


Καθημερινά και παντού, αξίζει να δημιουργούνται δυνατές ιστορίες, να αφήνουν σημάδια που να κάνουν την ψυχή να νιώθει την αλήθεια. Σκέψεις και συγκινήσεις που κλειδώνουν ολοκληρωτικά την ζωή σου.

Δέσποινα Γρηγοριάδη

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: