,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Μην αισθάνεστε ότι ο κόσμος είναι εναντίον σας!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια μέρα που θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις που σχετίζονται με άτομα εκτός του τόπου διαμονής σας. Οι οικογενειακές σας υποθέσεις πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας σήμερα. Δώστε περισσότερη ενέργεια και προσοχή στην ανάπτυξή τους. Την Τρίτη, πολλοί θα είναι ευχαριστημένοι με αποδείξεις μετρητών ή καλά νέα που σχετίζονται με χρήματα.

Κριός – οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα εξαρτηθούν ως εξέλιξη από τις δικές σας πράξεις. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε σήμερα.
Λέων – οι συναντήσεις και οι επαφές σήμερα θα διαμορφώσουν τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας για το υπόλοιπο αυτής της εβδομάδας.
Τοξότης – αποφύγετε τους κινδύνους σήμερα, τόσο στην καθημερινότητά σας όσο και σε πράγματα που θα δεσμευτείτε. Τα άσχημα νέα έρχονται πάντα εκεί που δεν τα περιμένεις.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα έχετε μια προσδοκία για ένα γεγονός ή νέα που σχετίζονται με ένα ταξίδι που είναι στα σχέδια ενός μέλους της οικογένειάς σας ή ενός συγγενή σας. Σήμερα μπορεί να σε στεναχωρήσει μια αποτυχία ή ένα πρόβλημα στη ζωή του φίλου σας. Συζητήσεις ή άλλου είδους επικοινωνία με ένα άτομο με το οποίο χωρίσατε λόγω σοβαρών προβλημάτων στη σχέση σας είναι πιθανές. Οι ήδη δημιουργημένες ρομαντικές και ερωτικές σχέσεις θα τεθούν σε δοκιμασία λόγω ανειλικρίνειας ή παρεξηγήσεων σε πράξεις και υποσχέσεις.

Ταύρος – οι δουλειές του σπιτιού σας δεν θα είναι εύκολες, αλλά θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας.
Παρθένος – σήμερα θα καταφέρετε να πετύχετε αποτελέσματα που θα σας κάνουν να πιστέψετε ξανά στις δυνατότητές σας.
Αιγόκερως – σήμερα το παρελθόν σας μπορεί να εμφανιστεί με κάποιο τρόπο. Ίσως μια παλιά ανάμνηση επανέρχεται στην επιφάνεια.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα είναι δύσκολο για εσάς να αγνοήσετε τις δουλειές του σπιτιού σας την Τρίτη. Η κατανόηση σήμερα με συγγενείς και συναδέλφους θα σας βοηθήσει να χτίσετε και να διατηρήσετε σημαντική συναισθηματική και ψυχική σταθερότητα. Αν δεν έχετε όρεξη να κάνετε κάποια δουλειά, καλύτερα να μην την κάνετε, για να μην προκαλέσετε περαιτέρω προβλήματα, απώλειες ή χάος.

Δίδυμοι – σήμερα θα είναι μια εξαιρετική μέρα τόσο για προσωπική ολοκλήρωση, όσο και για τη δημιουργία νέων αναμνήσεων με αγαπημένα πρόσωπα ή ωραίους ανθρώπους.
Ζυγός – κρατήστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα προσωπικά σας στοιχεία ασφαλή. Σήμερα είστε ευάλωτοι σε κλοπές ή άλλους τύπους απώλειας.
Υδροχόος – τα προβλήματα σήμερα θα σας δείξουν τα λάθη σας τόσο σε σχέδια όσο και σε σχέσεις.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη η επιθυμία σας να εστιάσετε στην προσωπική σας άνεση μπορεί να σας φέρει σε αντίθεση με τους γύρω σας. Υπάρχουν πάντα διπλωματικοί και διακριτικοί τρόποι για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Η ελευθερία πρέπει να λαμβάνεται, αλλά και να δίνεται. Αν πετύχετε μια τέτοια ισορροπία στις σχέσεις σας, η ζωή σας σήμερα θα είναι πολύ πιο ανάλαφρη και ουσιαστική.

Καρκίνος – η επιτυχία σήμερα δεν θα επιτευχθεί με σωματική ή οικονομική δύναμη, αλλά αξιολογώντας σωστά κάθε κατάσταση και ευκαιρία, ελέγχοντας τα συναισθήματά σας και κυρίως την επιθυμία σας να ελέγχετε ανθρώπους και γεγονότα. Σήμερα εχθροί σας μπορεί να είναι η ανυπομονησία, το άγχος και η ανεμελιά σας.
Σκορπιός – σήμερα αποφύγετε οποιαδήποτε ένταση στο χώρο εργασίας σας και κυρίως συγκρούσεις με συναδέλφους ή πελάτες.
Ιχθύες – η Τρίτη θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών και υλικών σας υποθέσεων, συμβάσεων ή εγγράφων που σχετίζονται με αυτά. Η αγάπη μπορεί επίσης να είναι πηγή ευχάριστων συναισθημάτων, αρκεί να αναγνωρίσετε τη σημασία αυτών των συναισθημάτων και την τρέχουσα σχέση στη ζωή σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: