,

Έκανα τα πάντα για ένα “μαζί” που δεν υπολόγισες…

Τελευταία φορά έτρεξα. Τελευταία φορά έκλαψα. Τελευταία φορά έγινα χαλί και με πάτησες ή μάλλον με τσαλαπάτησες. Τελευταία φορά σε φίλησα. Τελευταία φορά σε ένιωσα μέσα μου. Τελευταία φορά είπα “είμαι εδώ για σένα”. Χρόνια τώρα αγωνίστηκα για ένα μαζί που ποτέ δεν υπολόγισες.


Σε κατηγορώ για αδιαφορία. Σε κατηγορώ για όλες εκείνες τις νύχτες που τα δάκρυά μου έπλεναν το μαξιλάρι μου. Σε κατηγορώ που γέμισες την ψυχή μου οργή και θυμό. Σε κατηγορώ που με στοίχειωσες να μην σε βγάλω από μέσα μου. Σε κατηγορώ για όλες εκείνες τις μέρες που μου είπες ψέματα.

Δεν σε λυπάμαι. Σε μισώ. Μισώ ό,τι εσύ αγάπησες κι αυτό δεν ήμουν εγώ, ήταν αυτό που εσύ έφτιαξες και με ανάγκασες να ζω. Δεν θέλω να σε ξαναδώ. Δεν θέλω να ξέρω αν ξυπνάς μαζί της, ούτε αν την κοιτάζεις στα μάτια όπως κοίταζες εμένα. Δεν θέλω να ξέρω αν σε ικανοποιεί. Δεν θέλω να σε θυμάμαι πια.


Δεν μου είσαι τίποτα. Ένα βιβλίο που δεν θα διαβάσω. Ένας χάρτης που δεν θα χρησιμοποιήσω. Ένα ταξίδι που δεν θα το επιχειρήσω. Όσο εσύ κοίταζες αλλού, τόσο έχανες εμένα. Σε τσάκισα…

Χρυσάνθη Σ.

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: