,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις

ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε τις οικονομικές σας ανησυχίες. Σήμερα να περιμένετε χαρούμενα νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Αυτή η μέρα σίγουρα θα έχει τη δική της εξέλιξη, που μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Κριός – η μέρα θα είναι σημαντική για τους νεότερους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου. Μην σπαταλάτε καλές τάσεις και ευκαιρίες με παράλογες ή αλαζονικές ενέργειες.
Λέων – εστιάστε σήμερα την προσοχή σας σε οικιακά προβλήματα και σχέδια που έχουν σημαντικό νόημα για το σπίτι σας ή για τους στενούς σας συγγενείς.
Τοξότης – η διάθεσή σας δεν θα είναι φωτεινή σήμερα και θα έχετε την τάση να κατηγορείτε ή να θυμώνετε με άλλους για δευτερεύοντα πράγματα.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα ζήσετε διάφορες βραχυπρόθεσμες στρεσογόνες στιγμές, που θα σχετίζονται με σημαντικά γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συγκεντρώσεις. Σήμερα καλό θα είναι να προσέχετε παράλογες ή βιαστικές ενέργειες και αποφάσεις. Γενικά η Πέμπτη δεν προαναγγέλλει σημαντικά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, αλλά μπορεί να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που σχετίζονται με έναν παλιό έρωτα.

Ταύρος – θα έχετε μια δύσκολη μέρα, με πολλές εργασίες, πολλή ένταση, με απρόσμενες ανατροπές διαφόρων γεγονότων.
Παρθένος – η ένταση σήμερα θα σας κάνει ευερέθιστους και ανήσυχους.
Αιγόκερως – πρέπει να απαλλαγείτε από όλα όσα σας παρασύρουν, εξαντλώντας την ενέργειά σας και να προχωρήσετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε στη ζωή. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν ό,τι κι αν γίνει.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη κάντε το καλύτερο δυνατό για να ξεκινήσετε και να αναπτύξετε τις νέες σας ιδέες. Αυτή είναι μια δυνατή και επιτυχημένη μέρα, με ευκαιρίες να βρείτε νέους τομείς ανάπτυξης, νέους πελάτες, νέες ευκαιρίες διαφήμισης και άλλες ευνοϊκές συνθήκες για την εργασία σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, θα προκύψει ένταση στη σχέση σας με ένα άτομο που θα προσπαθήσει να πάρει κάτι μέσω εξαπάτησης ή χειραγώγησης, που σίγουρα θα νιώσετε.

Δίδυμοι – η Πέμπτη θα είναι μια μέρα για να αναζητήσετε απαντήσεις για τη θέση σας στην οικογένεια, στη δουλειά και στη ζωή γενικότερα. Τι έχετε πετύχει και τι θέλετε να πετύχετε. Μια δυνατή δυναμική μέρα για εσάς, στην οποία θα μπορέσετε να βρείτε απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα που σχετίζονται με τη δική σας ύπαρξη.
Ζυγός – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σήμερα σε ό,τι αφορά ένα παιδί ή ένα νέο άτομο της οικογένειας ή του στενού συγγενικού σας κύκλου. Μιλήστε μαζί τους, βοηθήστε και προστατέψτε τους από ατυχήματα, βιαστικές και αλόγιστες αποφάσεις και ενέργειες.
Υδροχόος – σήμερα θα λάβετε σημαντικές και χρήσιμες ειδήσεις και πληροφορίες από διάφορες πηγές.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, έχετε μια υπέροχη μέρα μπροστά σας για νέες γνωριμίες και φιλίες στις οποίες θα βασιστείτε σε μεγάλο βαθμό για την υλοποίηση των μελλοντικών σας πράξεων. Οι νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, σήμερα θα φέρουν νέες χρήσιμες πληροφορίες και γνώσεις. Η δυναμική των γεγονότων συνεχίζεται με μεγάλη ταχύτητα και μερικές φορές αυτό θα σας επηρεάσει ως εύκολη κούραση, νευρικότητα, ακόμη και απάθεια. Σήμερα όμως θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να φορτίσετε τις μπαταρίες με υγιεινό φαγητό, μια βόλτα έξω στο πάρκο ή στη φύση, συναντήσεις με θετικούς ανθρώπους.
Καρκίνος – σήμερα θα είστε ευάλωτοι σε βιαστικά λάθη και χειριστικές ενέργειες.
Σκορπιός – καλά θα κάνετε να συνειδητοποιήσετε ότι δεν θα έχετε τους πόρους για σήμερα και θα πρέπει να περιμένετε την κατάλληλη ώρα. Διαφορετικά με την απερισκεψία σας θα δημιουργήσετε μπελάδες στον εαυτό σας.
Ιχθύες – μπορείτε να περιμένετε εκπλήξεις στη δουλειά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com