,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 25-31 Ιουλίου 2022

Την Πέμπτη, μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει απροσδόκητα νέα και ξαφνική αλλαγή. Θα κάνει τους ανθρώπους νευρικούς, ασταθείς και παρορμητικούς. Κρύβει όμως και ευκαιρίες. Αυτή η Νέα Σελήνη, θα τετραγωνίσει την Ηλιακή Έκλειψη στους 10° Ταύρους που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο και έτσι θα την ενεργοποιήσει.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εκλείψεις σε ζώδια Γης δηλώνουν μεγάλη ξηρασία που βλάπτει τη γεωργία, προκαλούν σεισμούς, ατυχήματα σε ορυχεία και μεγάλη ύφεση στη γεωργική παραγωγή. Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, ο Δίας γυρίζει ανάδρομος στον Κριό. Ο Άρης συνδέει τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Β. Δεσμό Αυτοί οι τρεις πλησιάζουν ο ένας τον άλλον και θα είναι απόλυτα ακριβείς στις 31 Ιουλίου, στον μυστηριώδη και οραματικό Βόρειο Κόμβο της Σελήνης. Κάθε ένας έχει τη φήμη ότι δημιουργεί εκρηκτικά γεγονότα, έτσι ώστε οι τρεις ευθυγραμμίσεις να μπορούν να ξεκινήσουν τόσο επικίνδυνα γεγονότα όσο και απελευθερωτικά, ανάλογα με το επίπεδο συνείδησης ενός ατόμου και ανάλογα με το πόσο καταπιεσμένος θυμός και οργή υπάρχει μέσα του. Το πρώτο μπορεί να συμπέσει με τη ριζική κλιμάκωση οποιασδήποτε εμπόλεμης ζώνης, σε ξαφνικές πράξεις βίας, σε ατυχήματα και σε απρόβλεπτες και ριζικές αλλαγές.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: