,

Στην αγκαλιά σου αναστήθηκα!

Η ιδανική, ανιδιοτελής και τρυφερή αγάπη είναι υπαρκτή και είναι χρέος μας να την αναζητούμε. Είναι χρέος μας να μην φυτοζωούμε σε σχέσεις στις οποίες απλά υπάρχουμε, αλλά να αποτελούμε μέρος εκείνων των σχέσεων που μας ικανοποιούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό!


Μέσα από αυτές τις σχέσεις ολοκληρωνόμαστε σαν άνθρωποι, ξεδιπλώνουμε τον χαρακτήρα μας, προσφέρουμε όλα όσα έχουμε στην καρδιά μας και είμαστε ανοιχτοί να δεχτούμε όλα εκείνα που μπορεί να μας χαρίσει μια υγιής και ευτυχισμένη συνύπαρξη. Αν πάλι στο παρελθόν οι σχέσεις μας ήταν δύσκολες, άνυδρες και ημιτελείς από κάθε άποψη, κάθε νέα, ευλογημένη και απρόσμενη θετική εξέλιξη που μπορεί να μετονομαστεί σε σχέση, φέρει στους κόλπους της πολυπόθητες επιθυμίες που μπορούν να μας αναγεννήσουν, αλλά και να μας αναστήσουν από τον λήθαργο μιας άχρωμης συμβίωσης.

Μια νέα σχέση που μπορεί να μας μεταλαμπαδεύσει αγάπη, κατανόηση, τρυφερότητα, ευγένεια, έρωτα, αξιοπρέπεια, σεβασμό, ευτυχία, γαλήνη και χώρο για τις προσωπικές μας ανάγκες, ικανοποιεί στο έπακρο ένα φιλόξενο λιμάνι που καθιστά δεδομένο την από κοινού προσπάθεια να διατηρήσουμε, να διανθίσουμε και να προστατεύσουμε από ζιζάνια και κακώς κείμενα όλο αυτό που δημιουργήσαμε.


Μονάχα τότε, μπορούμε να αναφωνήσουμε “στην αγκαλιά σου αναστήθηκα!”.

Μονάχα τότε έχουμε απελευθερωθεί από τα δεσμά μας και αγαπάμε με όλη μας τη δύναμη.

Μονάχα τότε ξυπνήσαμε από τη λήθη και αγκαλιάσαμε με όλες μας τις δυνάμεις, τη σχέση που ανθίζει ανάμεσά μας.

Μονάχα τότε είμαστε δοτικοί και ανοιχτοί να γευτούμε τον έρωτα και τους καρπούς του, που ωριμάζουν ανάμεσά μας.

Μονάχα τότε είμαστε ο εαυτός μας και ζούμε στο έπακρο κάθε κοινή μας στιγμή, ικανή να χαραχτεί για πάντα ανεξίτηλα στη μνήμη μας.

Μπορείς να αναστηθείς στην αγκαλιά του άλλου και είναι ότι πολύτιμο και ευλογημένο καλείσαι να ζήσεις. Μπορείς να αναστηθείς στην αγκαλιά του άλλου και είναι αναγκαίο να συμβαίνει στα ζευγάρια. Είναι ιδανική συνθήκη, είναι ευχαρίστηση, είναι υποχρέωση με την καλή έννοια, είναι ανθρώπινη ανάγκη, είναι ευλογία, είναι εκατέρωθεν ικανοποίηση, είναι ευτυχία.

Αν αναστηθείς σε μια αγκαλιά, πολέμησε για να την κρατήσεις και ενίσχυσέ την για να διατηρηθεί. Τροφοδότησε την κάθε στιγμή και γεύσου αυτά που απλόχερα σου προσφέρει.

Αν αναστηθείς σε μια αγκαλιά, έχεις ίσως βρει το άλλο σου μισό. Αγκάλιασέ το και πορευτείτε σε κοινά βήματα, ταξιδέψτε και χαρείτε την κοινή σας πορεία.

Ένα τρυφερό χάδι, ένα γλυκό φιλί, μια ζεστή ματιά, μια πάντα ανοιχτή αγκαλιά και ένας καταπραϋντικός λόγος είναι τα στοιχεία που θα συνδράμουν, ώστε να γίνεις ένας από τους πολλούς οπαδούς της φράσης “στην αγκαλιά σου αναστήθηκα!”.

 

Κατερίνα Σιδέρη

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: