,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη μπορεί να σας εκπλήξει με απροσδόκητα γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με την οικογένεια και τους συγγενείς σας. Θα προκύψει περισσότερη ένταση γύρω από ένα άτομο από τον κύκλο των συγγενών σας. Τα σημερινά νέα δεν έχουν σκοπό να σας επηρεάσουν συναισθηματικά ή να σας καταπιέσουν, αλλά να τακτοποιήσετε ορισμένα σημαντικά γεγονότα και σχέσεις στη ζωή σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κριός – η Πέμπτη είναι μια μέρα για να προγραμματίσετε και να κατανοήσετε όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Η καλή στάση μετράει πολύ αυτή τη στιγμή. Το ίδιο συμβαίνει και με την προθυμία για συμβιβασμούς.


Λέων – η μέρα θα απαιτήσει μεγάλη προσοχή στην εκτέλεση σημαντικών και υπεύθυνων εργασιών.

Τοξότης – προσοχή θα απαιτήσουν συζητήσεις στις οποίες μπορεί να είστε αγενείς ή να δείχνετε μια δυσάρεστη και ανεπιθύμητη ευαισθησία.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη αφιερώστε αρκετό χρόνο για να περάσετε με άτομα από το στενό σας περιβάλλον. Αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα για εσάς, κατά την οποία θα είναι σημαντικό να δημιουργήσετε θετικά συναισθήματα και να αποφύγετε τα αρνητικά. Μην αφήνετε την αμφιβολία ή τον φόβο σε σκέψεις και πράξεις, καθώς αυτό μπορεί να καταστρέψει τις ευνοϊκές τάσεις αυτής της ημέρας. Ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή επαφές σας περιμένουν σήμερα.

Ταύρος – σήμερα, κάποιες οικογενειακές εργασίες θα απαιτήσουν να κάνετε δύσκολους συμβιβασμούς.

Παρθένος – η Πέμπτη φέρνει τύχη και επιτυχία σε υποθέσεις που είναι καλές για εσάς, τους αγαπημένους σας ή τη δουλειά σας.

Αιγόκερως – θα προκύψουν νέα σχέδια και ιδέες για τη μελλοντική σας εξέλιξη.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και ευνοϊκές συνθήκες για να επιτύχετε αποτελέσματα και επιτυχίες που είναι σημαντικά για εσάς. Σήμερα όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να εξισορροπείτε ενέργειες και συναισθήματα, να έχετε το θάρρος να κάνετε συγκεκριμένες πράξεις. Σήμερα, οι συγκρούσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι, αλλά αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι το άλλο μέρος έχει πάρει πολύ συναισθηματικά τα λόγια ή τις πράξεις σας.

Δίδυμοι – σήμερα οι οικονομικές σας υποθέσεις θα είναι αφορμή για επιτυχία ή αποτυχία, ανάλογα με τις δικές σας αποφάσεις και πράξεις.

Ζυγός – η μέρα φέρνει καλές ευκαιρίες και καλά νέα.

Υδροχόος – τα θέματα που πάντα προκαλούν λογομαχίες ή συγκρούσεις, καλό είναι να αποφεύγονται σήμερα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Πέμπτη θα μείνει στη μνήμη με μια σημαντική εμπειρία, συζήτηση ή γεγονός που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα που δεν μένει στο σπίτι σας. Στην εργασία σας, θα μπορείτε να λάβετε πολύτιμες συμβουλές, αναγνώριση, βοήθεια από συναδέλφους, πελάτες ή διευθυντές. Τα ταξίδια σήμερα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια πρόσκληση για ταξίδι ή το ενδεχόμενο ενός τέτοιου στο εγγύς μέλλον. Ένας φίλος ή συγγενής που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς, μπορεί να σας εκπλήξει.

Καρκίνος – σήμερα θα έχετε μια σημαντική και ίσως λεπτή συζήτηση με έναν άντρα.

Σκορπιός – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα είναι απλές, χωρίς μεγάλες διεκδικήσεις από την πλευρά σας.

Ιχθύες – θέλετε να περάσετε χρόνο με άλλους ανθρώπους σήμερα, τόσο πολύ που αυτό θα μπορούσε να γίνει ανάγκη. Αντί να κάνετε τη δουλειά σας, ίσως συνεχίσετε να στέλνετε στους φίλους σας μηνύματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com