,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή σχέδια, από τα οποία θα λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για την ανάπτυξη των σχεδίων ή των ιδεών σας. Γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή σε μια ρομαντική ή συζυγική σχέση, θα αποτελέσουν αφορμή για να μιλήσετε με φίλους ή συγγενείς. Η μέρα θα μείνει στη μνήμη με πολλές πληροφορίες για εκδηλώσεις τοπικής και παγκόσμιας σημασίας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για όσους από εσάς έχετε δέσμευση για γονική περιουσία ή υποθέσεις κληρονομιάς.

Κριός – η μέρα φέρνει μια ιδιαίτερη κατάσταση, που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στο ζώδιο του Αιγόκερου, του Ταύρου ή της Παρθένου. Καλό είναι να γίνετε πιο προσεκτικοί με όσους αναζητούν τη γνωριμία σας. Στο παρελθόν έχετε εμπιστευτεί πολύ εύκολα και αυτό σας έχει πληγώσει. Ήρθε η ώρα να μην αφήσετε να μπορέσει κανείς να σας εκμεταλλευτεί ξανά με τον ίδιο τρόπο. Η προσωπική σας ζωή περνάει μια δύσκολη κατάσταση, η οποία προκαλεί συναισθήματα θλίψης. Μην ξεχνάτε ωστόσο, ότι η δύναμη να διορθώσετε τα πράγματα είναι στα χέρια σας. Έχοντας την τύχη με το μέρος σας στην εργασία, πιέστε τα σχέδιά σας προς τα εμπρός και μην σας κρατά πίσω ο φόβος της αποτυχίας. Τα προσωπικά σας οικονομικά ωστόσο, έχουν επηρεαστεί από αλόγιστες δαπάνες.
Λέων – τα προβλήματα σήμερα θα έχουν ως στόχο να σας προκαλέσουν να αλλάξετε κάποια από τα προβληματικά σχέδια και ιδέες σας. Θα υποφέρετε από μια σειρά από εμπόδια και καθυστερήσεις που θα εμποδίσουν την πρόοδό σας. Το ταίρι σας θα χαρεί σήμερα από την αλλαγή στη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Στη δουλειά, θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε μια σειρά από εργασίες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στα οικονομικά, θα πρέπει να οργανωθείτε περισσότερο.
Τοξότης – υπάρχει ένα εκνευριστικό χάος και σύγχυση παντού γύρω σας σήμερα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κακή διάθεση από άλλους και κάποια άσχημα σχόλια, αλλά δεν πρέπει να τα αφήσετε να σας επηρεάσουν. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Νιώθετε εξαιρετικά ανασφαλείς για τον σύντροφό σας σήμερα, παρακολουθείτε κάθε του κίνηση και φοβάστε το χειρότερο. Μην αφήσετε αυτή την ψυχική κατάσταση να κυριαρχήσει. θα κάνετε μερικές καλές συζητήσεις στη δουλειά σήμερα. Αυτά θα σας παρακινήσουν να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να αφαιρέσετε μερικά από τα εμπόδια που βρίσκονταν στο δρόμο σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να εξισορροπούνται λίγο.


 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα περιμένετε νέα που σχετίζονται με την εξέλιξη γεγονότων ή άλλες ενέργειες ανθρώπων έξω από το σπίτι σας. Η διάθεσή σας θα είναι μεταβλητή, μάλλον απαισιόδοξη ή θα έχετε την τάση να επιστρέψετε σε δυσάρεστες εμπειρίες του παρελθόντος. Για κάποιους από εσάς, η ημέρα φέρνει μια συγκέντρωση ή μια συνάντηση σε μια ειδική περίσταση. Θα υπάρξει προσωρινό άγχος ή μια λεπτή κατάσταση στη δουλειά σας. Προσοχή με άτομα που δεν γνωρίζετε, που δεν εμπιστεύεστε ή έχουν κακή φήμη.

Ταύρος – σήμερα θα μιλήσετε ή θα ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με διάφορα έγγραφα, συμβόλαια ή άλλα θέματα, κυρίως οικονομικής φύσης. Πολύπλοκα γεγονότα εκτυλίσσονται παντού γύρω σας σήμερα και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξει κάποια σύγχυση. Προσπαθήστε να κρατήσετε κάποια απόσταση από αυτό που συμβαίνει και από όλους γύρω σας. Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή βελτιώνονται και αυτό σας φέρνει χαρά. Θα μπείτε σιγά σιγά σε μια νέα φάση. Είστε αντιμέτωποι με έναν αρκετά μεγάλο φόρτο εργασίας, οπότε μην αναβάλλετε τα πράγματα. Προσπαθήστε να σκέφτεστε μπροστά από τώρα και να μην τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή, διαφορετικά τα προβλήματά σας δεν θα τελειώσουν ποτέ. Να είστε συντηρητικοί και προσεκτικοί στα οικονομικά σας.
Παρθένος – η μέρα φέρνει επιτυχία και πρόοδο, αλλά μόνο σε πράξεις που έχουν θέση στο μέλλον σας. Έχετε αναβάλει τα πράγματα τελευταία, προτιμώντας να περνάτε καλά και να αγνοείτε τις ευθύνες σας. Λοιπόν αυτά φαίνεται να έχουν συσσωρευτεί τώρα. Νιώθετε ανίκανοι να ανταπεξέλθετε στο βάρος των ευθυνών σας και ως εκ τούτου, βρίσκεστε κάτω από εξαιρετική πίεση. Η ερωτική σας ζωή υποφέρει από σημαντική ένταση αυτή τη στιγμή. Ό,τι κι αν κάνετε, μην αντιδράτε στην κατάσταση, αλλιώς θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Στη δουλειά, τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις επιτέλους φεύγουν από το δρόμο σας.
Αιγόκερως – τα κανάλια επικοινωνίας είναι λίγο μπλοκαρισμένα σήμερα, αλλά δεν μπορείτε να το αφήσετε αυτό να σας επηρεάσει. Αν το κάνετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε τη σχέση σας με τους ανθρώπους γύρω σας, τους ανθρώπους που χρειάζεστε πραγματικά στο πλευρό σας. Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας και σας είναι εύκολο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που προκύψουν με ψυχραιμία και λογική. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι στη δουλειά σήμερα. Καλά θα κάνετε να είστε καλά προετοιμασμένοι για τυχόν προβλήματα που προκύψουν, ώστε να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε. Πάνω απ’ όλα, βάλτε στόχο να διατηρήσετε μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σας. Τα οικονομικά σας πάνε καλά, αλλά δεν είναι καλή μέρα για να ρισκάρετε. Απροσδόκητα έξοδα θα σας πιέσουν.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε μια πιο χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, πιθανότατα λόγω του γεγονότος ότι οι πιο σημαντικές εργασίες για αυτήν την εβδομάδα είναι ήδη πίσω σας. Σήμερα θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για ευχάριστες δραστηριότητες, συναντήσεις με φίλους και πολλά άλλα. Παρά την ευνοϊκή τάση της ημέρας, σήμερα είναι πιθανό να αναστατωθείτε από άσχημα νέα ή μια συζήτηση με ένα άτομο που μένει έξω από το σπίτι σας. Μια αγχωτική κατάσταση μπορεί να σας «εκτροχιάσει» σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι – έχετε αρκετές εργασίες για να ολοκληρώσετε και εργασίες ρουτίνας που θα απαιτήσουν πλήρη ενέργεια και χρόνο. Όλα τα άγχη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό πρόκειται να αντικατασταθούν από υπέροχες νέες εξελίξεις και συνθήκες. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας σήμερα και να περάσετε υπέροχα γεμάτα αγάπη και ρομαντισμό, εφόσον αφήνετε στην άκρη τις καθημερινές σας ανησυχίες. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
Ζυγός – η μέρα φέρνει διάφορες εργασίες και υποχρεώσεις που σχετίζονται με αγαθά, αντικείμενα, περιουσία και κάθε είδους περιουσιακή ή υλική ευθύνη. Θα έχετε κάθε ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σήμερα. Μόλις ειπωθούν και γίνουν όλα, θα δείτε ότι άξιζε τον κόπο και η σκληρή δουλειά θα σας ανταμείψει ανάλογα. Θα μπορείτε ακόμη και να βρείτε κάποια ανακούφιση γύρω από προβλήματα γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας που σας προβληματίζουν τόσο πολύ. Όσον αφορά τη σχέση σας, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την πραγματική έκταση του προβλήματος και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να βελτιώσετε την κατάσταση. Και οι δύο πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για να επανορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος. Δέχεστε μεγάλη πίεση στη δουλειά. Μια μικρή φιλική βοήθεια θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, βοηθώντας σας να τα καταφέρετε. Τα οικονομικά σας δείχνουν σημάδια βελτίωσης.
Υδροχόος – σήμερα μπορείτε να βρείτε στις πράξεις σας χειραγώγηση, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις, μη ρεαλιστικές προσδοκίες και πολλά άλλα. Αφιερώστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας σήμερα. Αυτή η τόσο απαραίτητη ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να κάνετε έναν απολογισμό της μέχρι τώρα ζωής σας και να αποφασίσετε πώς θέλετε να προχωρήσετε στο μέλλον. Θα διαπιστώσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα νοιάζονται πολύ για εσάς και θα είναι εκεί για εσάς, υποστηρίζοντας κάθε προσπάθεια που κάνετε για να βελτιώσετε την κατάστασή σας και να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις. Είστε αντιμέτωποι με δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και αυτό έχει δημιουργήσει έναν τοίχο ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας και δώστε στη σχέση σας άλλη μια ευκαιρία. Στη δουλειά, ετοιμαστείτε για διάφορες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε την κατάστασή σας, να απωθήσετε τυχόν ανησυχίες. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας αγχώνουν, ειδικά καθώς αντιμετωπίζετε νέα έξοδα.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα δείτε πολύ πιο αληθινά γεγονότα και ανθρώπους στη ζωή σας, την αληθινή ή ψεύτικη αξία τους, την επίδειξη. Αποφύγετε οποιεσδήποτε μηχανορραφίες ή ανέντιμες ενέργειες που σχετίζονται με χρήματα, καθώς η απώλεια που θα βιώσετε θα είναι πολύ δυσάρεστη. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα εκπλαγείτε από νέα που σχετίζονται με ένα άτομο που δεν είναι συγγενής σας.

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να περιμένετε καλά αποτελέσματα από εσάς που έχετε οικονομικές σχέσεις με μια γυναίκα, ανεξάρτητα από τη βάση της σχέσης σας μαζί της. Σήμερα θα χρειαστεί να διατηρήσετε μια κατάσταση διαρκούς εγρήγορσης και ετοιμότητας ώστε να μην σας διαφύγει καμία ευκαιρία. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο καθώς θα διαπιστώσετε ότι τέτοιες ευκαιρίες έχουν την τάση να είναι εξαιρετικά κερδοφόρες. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες σε ορισμένους τομείς ή διαπιστώσετε ότι οι εξελίξεις δεν είναι αυτές στις οποίες περιμένατε, μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια και προσπαθήστε να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας και να λάβετε υπόψη τις νέες πληροφορίες. Αξιοποιήστε στο έπακρο την σημερινή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας και μιλήστε για οτιδήποτε σας απασχολεί ή σας ανησυχεί. Τα οικονομικά φαίνεται να καλυτερεύουν.
Σκορπιός – οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να οδηγήσουν σε προσωρινή σύγχυση στα σχέδιά σας. Προσπαθήστε να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους σήμερα. Μην ανακατευτείτε και θα διαπιστώσετε ότι οι περιστάσεις που προκύπτουν είναι στην πραγματικότητα υπέρ σας. Αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο και την προσοχή σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φαίνεται ότι χρειάζονται τη βοήθειά σας αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά τη σχέση σας, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια ήρεμη μέρα με το ταίρι σας σήμερα, αν αφήσετε πίσω σας όλα τα προβλήματά σας. Τα οικονομικά σας είναι μέτρια και πρέπει να οργανωθείτε λίγο καλύτερα αν θέλετε να βελτιωθούν.
Ιχθύες – πρέπει να χειριστείτε τον εαυτό σας προσεκτικά σήμερα, αν θέλετε να αποφύγετε να κάνετε λάθη ή να πέσετε σε παγίδες που σας έχουν δημιουργηθεί από διάφορες ανεπιθύμητες περιστάσεις. Το καλό είναι ότι είστε πολύ ενεργητικοί τόσο στη σκέψη, όσο και στις πράξεις σήμερα και αυτό θα σας προστατεύσει από τις λάθος αποφάσεις. Να είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις στην προσωπική σας ζωή και προσπαθήστε να αποφύγετε περιττές εντάσεις. Στη σχέση σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τρίτα πρόσωπα. Μόνο πρόβλημα μπορεί να σας φέρει. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να επανασυνδεθείς με έναν παλιό σου ταίρι. Εάν παραμείνετε οργανωμένοι και υπεύθυνοι, μπορείτε να τα πάτε καλά στη δουλειά σήμερα και να πετύχετε τους στόχους σας. Οικονομικά, προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν συμφωνίες σήμερα, γιατί μπορεί να πέσετε σε παγίδα. Αφήστε την ανάληψη κινδύνων και σημαντικών αποφάσεων για μια άλλη μέρα.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: