,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΜΕΡΑ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε όνειρα που σχετίζονται με άτομα που έχουν φύγει από την ζωή. Ανάψτε ένα κερί ή κάντε μια προσευχή για τις ψυχές των ανθρώπων που δεν είναι πια μαζί σας. Στην οικογένεια θα υποστείτε κάποια ένταση, για την οποία μπορεί να μην υπάρχει κάποιος λόγος, αλλά μάλλον η συναισθηματική κατάσταση ανθρώπων γύρω σας. Την Τρίτη, το πιο σημαντικό είναι να ξεφύγετε από συγκρούσεις και αντιφάσεις, όσο δύσκολο κι αν σας είναι να το κάνετε.

Κριός – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε διάφορα νέα, γεγονότα ή εμπειρίες που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους. Οι αιφνιδιαστικές εξελίξεις θα αποδειχθούν ευπρόσδεκτες, επιτρέποντάς σας να απελευθερωθείτε από μια περίοδο στασιμότητας. Είναι καλή ιδέα να παραμείνετε προσγειωμένοι, ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τη φύση των ευκαιριών που σας προσφέρονται. Θα νοιώσετε μια ισχυρότερη ανάγκη για ξεκούραση, αποκατάσταση της ενέργειάς σας και εστίαση σε δραστηριότητες που περιστρέφονται γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τα αισθήματα. Είστε απίστευτα διορατικοί τώρα και μπορεί να ανακαλύψετε μια πληροφορία που σας ωφελεί πολύ.
Λέων – προσοχή σε πράξεις και αποφάσεις σήμερα. Σήμερα, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να μην δεσμεύεστε σε ό,τι λέτε, γιατί θα είναι εύκολο για τους ανθρώπους να σας παρεξηγήσουν και να αλλάξουν τα λόγια σας. Μείνετε ήρεμοι και μην αφήσετε τον θυμό σας να σας κάνει να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Η αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στα δικά σας σχέδια για το μέλλον. Έχοντας συνεχώς τον πειρασμό να αναζητήσετε ευχαρίστηση για τον εαυτό σας, δεν σκέφτεστε καν τη σκέψη να μοιραστείτε οικείες στιγμές με κάποιον άλλο. Σκεφτείτε τη συμπεριφορά σας. Όσον αφορά τα οικονομικά, μπορεί να βιώσετε κάποιες δυσάρεστες εμπειρίες σήμερα.
Τοξότης – σήμερα θα έχετε τυχερά διαλείμματα που σας βοηθούν να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο, κυρίως επεκτείνοντας το δίκτυό σας και επιτρέποντάς σας να συνεννοηθείτε με μερικούς πραγματικά ισχυρούς ανθρώπους που μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες. Μην αφήσετε σχόλια τρίτων να σας κάνουν να ξεφύγετε από το μονοπάτι σας. Τα πράγματα τελικά στη σχέση σας εξελίσσονται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να σταματήσετε να προσπαθείτε. Πρέπει να εξαντλήσετε κάθε πιθανή οδό βελτίωσης, ώστε να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι ότι έχετε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σας για να προστατέψετε τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενες εξελίξεις που θα ταρακουνήσουν την κανονική σας ρουτίνα. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες συμφωνίες ή να δημιουργήσετε νέες συνεργασίες στη δουλειά σήμερα. Μελετήστε όποιες προτάσεις έρχονται πολύ προσεκτικά. Ανεξάρτητα από το πόσο προσοδοφόρα φαίνονται, μπορεί να κρύβονται μια ή δύο παγίδες από κάτω. Θα χρειαστεί επίσης να δείξετε την απαραίτητη προσοχή στα οικονομικά σας. Απροσδόκητα έξοδα μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερου, προσπαθήστε σήμερα να είστε σε καλή φυσική κατάσταση και μην κάνετε πράγματα που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία σας. Θα προκύψει μια κατάσταση στη δουλειά σας, η επίλυση της οποίας θα εξαρτηθεί από τον επαγγελματισμό και τις ικανότητές σας. Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να κατανοήσετε το νόημα των πράξεων ενός αγαπημένου προσώπου που πιστεύετε ότι κάνει σοβαρά λάθη στη ζωή του. Οι νέες γνωριμίες και επαφές σήμερα δεν θα είναι τυχαίες.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε την τάση να πανικοβάλλεστε εύκολα, να δημιουργείτε ένταση και ανασφάλεια στους γύρω σας. Είστε απίστευτα πεισματάρηδες και αυτό δεν σας βοηθά να λύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε, καθώς προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο τη στάση σας και να σεβαστείτε περισσότερο τη γνώμη των άλλων. Όσο περισσότερο μπορείτε να το κάνετε αυτό, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας. Η συζήτηση με τον σύντροφό σας σήμερα θα βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή που μπορεί να κάνει και τους δύο ευτυχισμένους. Βιώνετε μια υπερφόρτωση εργασίας σήμερα, με πολλές ευθύνες να σας βαραίνουν.
Παρθένος – θα έχετε μια σημαντική μέρα στην οποία θα πάρετε τουλάχιστον μια σοβαρή ή υπεύθυνη απόφαση. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη που έρχεται στο δρόμο σας. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, σήμερα δεν είναι καλή μέρα για να μιλήσετε με τον σύντροφό σας. Τα κανάλια επικοινωνίας έχουν μπλοκαριστεί και επομένως καλύτερα να κρατήσετε για τον εαυτό σας όσα θέλετε να πείτε. Διαφορετικά κινδυνεύετε να μπείτε σε μια διαμάχη που θα δυσκολευτείτε να συνέλθετε. Είστε υπό μεγάλη πίεση στη δουλειά σήμερα. Αλλά με λίγη υπομονή και επιμονή μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να έχετε κάποια αυτοσυγκράτηση, όσον αφορά τα οικονομικά σας, γιατί πρόκειται να προκύψουν κάποια απροσδόκητα έξοδα.
Αιγόκερως – αφήνετε τα ζηλόφθονα και άδικα σχόλια των άλλων να σας απογοητεύσουν. Γιατί να μην προσπαθήσετε να έχετε μια πιο αντικειμενική οπτική για την κατάσταση; Μάθετε να εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και δείτε το ποτήρι μισογεμάτο. Έχετε κληθεί να αναλάβετε μεγάλες ευθύνες στη δουλειά. Θα καταφέρετε να βγείτε στην κορυφή, ειδικά αφού οι συνάδελφοί σας είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να διαχειρίζεστε καλύτερα τον χρόνο σας από εδώ και στο εξής, ώστε οι υποχρεώσεις σας να μην συσσωρεύονται όλες μέχρι την τελευταία στιγμή, προκαλώντας σας άγχος. Στα οικονομικά σας πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία και να κυνηγήσετε αυτό που σας αξίζει.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη μην σας τρομάζει το γεγονός ότι κάποια νέα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να αναπτύσσονται. Συντονιστείτε τις πρωινές ώρες της ημέρας για νέες ενέργειες, νέες συναντήσεις και νέες καταστάσεις ζωής. Οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει άγχος ή πανικό σήμερα, θα οφείλεται σε παραλείψεις ή επιπόλαιη στάση σας τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ημέρα για να πραγματοποιήσετε ιδέες και εργασίες που σχετίζονται με σημαντικά έγγραφα, έγγραφα, διατυπώσεις και οικονομικά θέματα.

Δίδυμοι – σήμερα, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με κάποια εμπόδια, αναποδιές ή δυσκολίες στη δουλειά σας. Αδράξτε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο ομαλή. Εστιάζοντας για λίγο στις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο στις δικές σας επιθυμίες, θα διασφαλίσετε ότι περιτριγυρίζεστε από καλούς φίλους και συμμάχους. Στην προσωπική σας ζωή, θα αρχίσετε να συζητάτε ανοιχτά με το ταίρι σας για τυχόν προβλήματα και θέματα που μπορεί να έχετε. Όσον αφορά τα οικονομικά, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, οπότε προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας για να τα βγάλετε πέρα.
Ζυγός – θα έχετε περισσότερες οικογενειακές εργασίες σήμερα. Σταματήστε να είστε μη ρεαλιστές, εάν θέλετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Οι οικονομικές ανησυχίες δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε. Πρέπει να ελαχιστοποιήσετε τα έξοδα και να εξαλείψετε τυχόν περιττές αγορές. Επαγγελματικά, εάν συναντήσετε κάτι απροσδόκητο, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, στην πραγματικότητα αυτό που χρειάζεται είναι ηρεμία και υπομονή. Διαχωρίστε το σημαντικό από το ασήμαντο.
Υδροχόος – η ημέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις, επισκέψεις σε ιδρύματα, οργανισμούς, εταιρείες ή άλλους δημόσιους χώρους. Αισθάνεστε χαμηλοί σε ενέργεια και ζωντάνια και η διάθεσή σας υποφέρει ως αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας ή να χειριστείτε θέματα που χρειάζονται την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να σηκωθείτε ξανά στα πόδια σας. Βρείτε τη δύναμη για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, διαφορετικά η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο και θα σας αγχώσει ακόμα περισσότερο. Φαίνεται να επικρατεί μια καταιγίδα στη σχέση σας. Μπορεί να είναι μια καταιγίδα που ξεκαθαρίζει, αλλά θα μπορούσε επίσης να διαλύσει κάθε ένταση μεταξύ σας. Εξαρτάται αρκετά από εσάς. Μια συνομιλία για ξεκαθάρισμα των πραγμάτων, που διεξάγεται με δίκαιο τρόπο, πιθανότατα θα οδηγήσει σε μια στενή επικοινωνία. Ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά εργάζεστε, απλά δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τα γεγονότα. Οι υποχρεώσεις σας πολλαπλασιάζονται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι μπορείτε να τις ανταπεξέλθετε και αυτό σας βάζει συνεχώς σε αιχμή. Μην τα παρατάτε. Τα πράγματα σύντομα θα ηρεμήσουν και θα μπορέσετε να ανακτήσετε έναν πιο βιώσιμο ρυθμό. Τα οικονομικά σας είναι κάπως στενόχωρα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα πρέπει να υπομείνετε πάση θυσία τις προκλήσεις που θα προκύψουν στη ζωή σας. Την Τρίτη θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να αναζητήσετε μια λύση και να αντιμετωπίσετε διάφορα προβλήματα ή προβλήματα που επηρεάζουν το παιδί ή τον νεαρό συγγενή σας. Τα προβλήματα υγείας που θα προκύψουν σήμερα θα περάσουν γρήγορα, αλλά δεν πρέπει να τα αμελείτε.

Καρκίνος – κάποιοι άνθρωποι σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Πολλές υποχρεώσεις που θα αντιμετωπίσετε και αλλαγές που θα προκύψουν στη ζωή σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ενδώσετε στην επικείμενη νευρική κρίση. Μην το κάνετε! Αποφύγετε να μπείτε σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να δείτε να φουντώνει μια παλιά φλόγα. Αν ναι, θα μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Τα προσωπικά σας οικονομικά είναι πηγή άγχους. Αυτό σας ωθεί να αναζητήσετε πρόσθετες πηγές εισοδήματος.
Σκορπιός – η μέρα φέρνει περισσότερες εργασίες και την ανάγκη για πλήρη συγκέντρωση στην υλοποίησή τους. Η γενική σύγχυση και η αναστάτωση που φαίνεται να κυριαρχούν στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα σας αποπροσανατολίσουν εντελώς, θα σας βγάλουν εκτός πορείας και θα ανατρέψουν την καθημερινότητά σας. Είναι φυσικό αυτή η δύσκολη κατάσταση να έχει αντίκτυπο πάνω σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να ανακτήσετε τη θέση σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε, για να μην χάσετε τον απόλυτο έλεγχο. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επιλέξετε μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση με τον σύντροφό σας, ώστε και οι δύο να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε. Αυτό θα διασφαλίσει ότι κανένας από τους δύο δεν υποφέρει αδικαιολόγητα. Τα οικονομικά σας βλέπουν κάποια μικρή βελτίωση, αλλά πρέπει να αποφύγετε να ρισκάρετε σήμερα. Είναι απίθανο να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ιχθύες – έχετε υποστεί τόση πίεση στο πρόσφατο παρελθόν, που νιώθετε αγχωμένοι και εξαντλημένοι. Αυτό είναι αναμενόμενο και δεν μπορείτε να περιμένετε να συνεχίσετε χωρίς λίγη ξεκούραση. Νιώθετε ανεξάρτητοι, ανοιχτοί σε φρέσκες εμπειρίες. Μην βιαστείτε πολύ γρήγορα για οτιδήποτε, ακόμα κι αν έχετε μια πραγματική ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον νέο και ενδιαφέρον. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση ή να είναι απρόσεκτος, αξίζει πάντα να εξετάζετε σημαντικά πράγματα με ψυχραιμία στην δουλειά. Οικονομικά φαίνεται να έχετε ξεφύγει λίγο από τον προϋπολογισμό σας.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: