,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 29/3

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς θα απαιτήσει από εσάς να ενεργήσετε με σύνεση και με λιγότερα συναισθήματα. Θα έχετε περισσότερες δεσμεύσεις και υποχρεώσεις για το σπίτι. Πρόσθετος φόρτος εργασίας μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που αφορούν ένα παιδί ή νεαρά άτομα. Σήμερα μπορείτε να γνωρίσετε πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα και να απολαύσετε κάποιες ερωτικές ή ρομαντικές εμπειρίες.

Κριός – η μέρα θα φέρει μερικές ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα. Απροσδόκητες εξελίξεις και συνεχείς αλλαγές έχουν αναστατώσει τα σχέδιά σας. Η ευελιξία είναι το κλειδί εδώ – μην είστε πολύ απόλυτοι. Δείτε όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Ο Κριός υποστηρίζει πάντα το “εγώ” στη σχέση του με το έτερον ήμισυ, το οποίο είναι και εκείνο που δημιουργεί ενεργά συγκρούσεις. Το οικογενειακό κλίμα είναι πάντα σε κατάσταση έντασης. Στην προσωπική σας ζωή, φροντίστε να αφήνετε πίσω τις ανησυχίες σας όταν περνάτε χρόνο με το ταίρι σας. Η επαγγελματική σας πορεία θα περάσει από πολλές δυσκολίες. Είστε επιρρεπείς στην υπερβολική αντίδραση σε απροσδόκητα γεγονότα. Τα οικονομικά σας από την άλλη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και ήρθε η ώρα να προσέξετε τα έξοδα σας.
Λέων – η μέρα φέρνει νέα ή μια γενική δραστηριότητα που σχετίζεται με μια γυναίκα. Υπάρχει μια υπέροχη ευκαιρία σήμερα να γνωρίσετε κάποιον πιο βαθιά. Ίσως στο παρελθόν να μην μπορούσατε να καταλάβετε τα κίνητρά του ή να ξέρετε αν έχει νιώσει πραγματικά κάτι για εσάς. Θα μπορούσε να είναι καιρός να κάνετε μια θετική κίνηση και να ανακαλύψετε την αλήθεια. Στη δουλειά θα αντιμετωπίσετε μια σειρά από δυσκολίες και αυτό θα απαιτήσει να κινηθείτε προσεκτικά και μεθοδικά για να τις επιλύσετε. Ό,τι κι αν κάνετε, μην ενεργείτε βιαστικά και από αίσθηση απογοήτευσης, καθώς με αυτόν τον τρόπο είναι σίγουρο ότι θα κάνετε λάθη. Τα προσωπικά σας οικονομικά είναι εξαιρετικά δύσκολα και το χάος δεν είναι ποτέ μακριά, γι’ αυτό προγραμματίστε προσεκτικά και κρατήστε αυστηρά τις δαπάνες σας.
Τοξότης – θα συζητήσετε για μια συνάντηση. Είστε υπό μεγάλη πίεση σήμερα. Έχετε κληθεί να αναλάβετε πάρα πολλές ευθύνες μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και όλες αυτές οι υποχρεώσεις σας βαραίνουν. Μην πολεμάτε σε πάρα πολλά μέτωπα ταυτόχρονα και μην βιάζεστε. Διαφορετικά θα πετύχετε το ακριβώς αντίθετο από αυτό που στοχεύατε. Είστε επιρρεπής σε κλίση και αλλαγή λόγω παρέμβασης εξωτερικών συνθηκών στη σχέση σας. Υπάρχει αναστάτωση και σύγχυση στη δουλειά και αυτό είναι τουλάχιστον ενοχλητικό, αφού δεν ξέρετε σε τι πρέπει να στοχεύετε. Πάρτε την πρωτοβουλία, κάντε ό,τι πρέπει και βάλτε τα πάντα σε τάξη ξανά. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, πρέπει πραγματικά να δείξετε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση.


 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα είναι ενδιαφέρον να επικοινωνήσετε με κάποιον από τον οποίο θα μάθετε ενδιαφέρουσες ή χρήσιμες πληροφορίες. Οι φιλίες σας σήμερα θα είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Θα έχετε συζητήσεις και συζητήσεις για σημαντικά θέματα με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Σήμερα, μπορεί να υπάρξει έξοδο για κάποιον που δεν μένει στο σπίτι σας.

Ταύρος – σήμερα θα είστε πρόθυμοι να οργανώσετε και να προγραμματίσετε τις σημαντικές οικονομικές σας υποθέσεις, πληρωμές λογαριασμών ή άλλες νομισματικές σχέσεις. Η αυτοεκτίμησή σας είναι υψηλή αυτή τη στιγμή και έχετε την ευκαιρία να πάρετε τον ταύρο από τα κέρατα και να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές στη ζωή σας. Πρέπει να είστε πιο υπεύθυνοι στην ερωτική σας ζωή και να δείχνετε μεγαλύτερη ωριμότητα στο πώς συμπεριφέρεστε στον σύντροφό σας. Προστατέψτε τη σχέση σας από εξωτερικές επιρροές, τρίτα μέρη ή οτιδήποτε μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Κάντε ό,τι μπορείτε για να προστατέψετε αυτά που έχετε και να κρατήσετε εσάς και τον σύντροφό σας ευτυχισμένους. Στη δουλειά, δεν έχετε συγκέντρωση και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που προκαλούν αμετάκλητη ζημιά. Το να είστε ρεαλιστές θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις και να πάρετε σοφές αποφάσεις.
Παρθένος – η μέρα φέρνει αναμενόμενα και απροσδόκητα νέα από κοντά και μακριά. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό που έχετε και θα πετύχετε τους στόχους σας. Και αν συναντήσετε εμπόδια στην πορεία μην τα παρατάτε. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, η σχέση σας πρόκειται να φτάσει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είστε έτοιμοι να μιλήσετε με τον σύντροφό σας, κάτι που θα επιτρέψει στη σχέση σας να φτάσει πολύ κοντά στο ιδανικό σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, οι προηγούμενες προσπάθειες για αύξηση των εσόδων σας επιτέλους αποδίδουν καρπούς και αυτό θα σας επιτρέψει να αναπνεύσετε επιτέλους. Στη δουλειά η παρορμητική προσωπικότητά σας, προβληματίζει πολύ στη διαδικασία της δουλειάς, προσέξτε το.
Αιγόκερως – η Παρασκευή φέρνει περισσότερο άγχος και ένταση. Μπορεί να προκύψουν δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα. Πρέπει να δείτε τα πράγματα υπό το κρύο φως της λογικής και να συγκρατήσετε τα νεύρα σας καθώς παίρνετε αποφάσεις σήμερα. Διαφορετικά, μια βιαστική κίνηση από την πλευρά σας θα μπορούσε να είναι αρκετή για να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας και να μιλήσετε, διώχνοντας τα μαύρα σύννεφα στη σχέση σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και οι δύο. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και θα χρειαστεί να οργανώσετε τον προϋπολογισμό σας. Η διαδικασία της δουλειάς είναι σχετικά δύσκολη. Δεν μπορείτε να κάνετε τις σωστές επιλογές σήμερα, γιατί οι σκέψεις σας απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Όταν η ελπίδα είναι μεγαλύτερη και δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο για εφαρμογή, δύσκολα θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή καλό θα είναι να δείξετε πιο ανοιχτά τα συναισθήματά σας, αλλά φυσικά χωρίς να πληγώσετε τους άλλους, αν τα συναισθήματά σας σχετίζονται με εκνευρισμό ή θυμό. Σήμερα πρέπει να είστε γενναιόδωροι και στοργικοί, κατανοητοί και ευγενικοί. Παρά τη μεγαλύτερη συναισθηματικότητα που θα υποβληθείτε σήμερα, μείνετε πρακτικοί και σταθεροί. Η προσωπική σας ζωή μπορεί να είναι πηγή ευχάριστων συναισθημάτων, αλλά εξαρτάται από το τι επενδύετε σε αυτήν.

Δίδυμοι – η ημέρα φέρνει όχι μόνο περισσότερη ένταση, αλλά μερικές φορές δυσάρεστα νέα, προσοχή σε ατυχήματα ή άλλα δυσάρεστα γεγονότα. Λένε ότι η υπομονή είναι αρετή και αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα σήμερα, γιατί οι απαιτήσεις για την ψυχική σας αντοχή θα είναι εξαιρετικά υψηλές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και καλά οργανωμένοι για να επικρατήσετε κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Όταν τα πράγματα ηρεμούν, εστιάστε στο να αλλάξετε αυτά τα πράγματα στη ζωή σας που δεν σας ικανοποιούν ή που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Όσο αφορά τη σχέση σας, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Οι συνεχείς και έντονοι καβγάδες, σας έχουν κάνει να σκεφτείτε σοβαρά να την τερματίσετε. Ωστόσο, πριν κάνετε αυτό το αμετάκλητο βήμα, θα ήταν καλή ιδέα να συζητήσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας και να δείτε αν μπορείτε να βρείτε κοινό έδαφος. Στη δουλειά, οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους μπορεί να είναι τεταμένες. Κάντε ένα βήμα πίσω αντί να πιέζετε αυτή τη στιγμή. Ίσως διαπιστώσετε ότι σε λίγες εβδομάδες θα είναι πιο δεκτικοί στο να ακούσουν τις ιδέες σας. Τα οικονομικά βρίσκονται σε σταδιακό δρόμο ανάκαμψης.
Ζυγοί – θα πληρώσετε ένα τίμημα για τα λάθη, τα κόλπα ή τις απερίσκεπτες ενέργειες και αποφάσεις σας. Αυτή η μέρα είναι γεμάτη με απροσδόκητες εξελίξεις και ανησυχητικά γεγονότα που θα μπορούσαν κάλλιστα να σας αγχώσουν και να σας ξεσηκώσουν εντελώς. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Μην τα παρατάτε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να κατακλυστεί από όλα αυτά. Εάν το κάνετε, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να χάσετε εντελώς τον έλεγχο του εαυτού σας και της κατάστασης. Στην ερωτική σας ζωή, φαίνεται ότι ήσασταν λίγο απρόσεκτοι με τα λόγια τον τελευταίο καιρό. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχετε πει και κάνει πράγματα που έχουν πραγματικά πληγώσει τον σύντροφό σας. Πρέπει να το αναπληρώσετε και να διορθώσετε την κατάσταση. Κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκαταστήσετε την αρμονία μεταξύ σας. Στη δουλειά, θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες να αναπτυχθείτε και να εξελιχθείτε σήμερα. Πρέπει να παραμείνετε σε εγρήγορση και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να τα εντοπίσετε αμέσως και να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να τολμήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ζητήστε συμβουλές από συναδέλφους που εμπιστεύεστε, ώστε να είστε σίγουροι ότι κάνετε το σωστό. Τα οικονομικά σας είναι υπό μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει μια ήρεμη και παραγωγική περίοδο. Ως γεννημένοι ηγέτες, μπορείτε να ορίσετε τον δικό σας ρυθμό και προθεσμίες για να προχωρήσετε στη δουλειά. Αυτήν τη στιγμή θα μπορούσατε να έχετε την αίσθηση πιο συχνά να είστε διατεθειμένοι να αποχωρήσετε από τη σχέση σας. Δεν πρέπει να ανακατεύεστε σε καμία συζήτηση που σας θυμώνει, έτσι η ψυχική σας υγεία δεν θα επιδεινωθεί. Παρόλο που τα οικονομικά δεν είναι το αγαπημένο σας θέμα, θα πρέπει να φροντίζετε τις επαγγελματικές υποθέσεις. Ήρθε η ώρα να ολοκληρώσετε τις καθυστερημένες εργασίες και να τακτοποιήσετε τα έγγραφά σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή του Τοξότη, η πληρότητα στις εβδομαδιαίες σας εργασίες σήμερα θα είναι σημαντική προϋπόθεση για την προσωπική σας άνεση, συναισθηματική και ψυχική σταθερότητα. Αν το πετύχετε, σήμερα και το Σαββατοκύριακο θα μπορείτε να προσφέρετε ευνοϊκό χρόνο για έρωτα, διασκέδαση και τουρισμό, για συμμετοχή σε διάφορες κοινωνικές ή φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, για ανάπτυξη γνώσεων σε συγκεκριμένους τομείς. Τα λάθη και οι λεπτές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα, θα οφείλονται σε εκδηλώσεις υπερβολικού συναισθηματισμού, ευαισθησίας, σπατάλης χρόνου και ενέργειας.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει περισσότερη δουλειά, περισσότερες υποχρεώσεις και περισσότερες ευθύνες. Ο φόρτος εργασίας για εσάς θα είναι μεγάλος. Οι σκέψεις και οι κρίσεις σας ήταν σωστές πρόσφατα, επομένως να έχετε εμπιστοσύνη ότι το σχέδιο που έχετε δημιουργήσει για να πετύχετε τους στόχους σας, είναι απολύτως σωστό. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην επιτρέψετε στα σχόλια και τις απόψεις των άλλων να σας βάλουν σε δεύτερες σκέψεις σχετικά με την πορεία δράσης που έχετε ξεκινήσει, διαφορετικά θα χάσετε τελικά τον δρόμο σας. Η σχέση σας θα ωφεληθεί από μια ενδελεχή αναθεώρηση ορισμένων σημείων που κολλάνε, καθώς θα πρέπει να είναι σαφές σε εσάς ότι ο σύντροφός σας δεν είναι ικανοποιημένος. Ακούστε τι έχει να σας πει και αν θέλετε να μείνετε μαζί, αλλάξτε τη συμπεριφορά σας. Στη δουλειά πρόκειται να σημειώσετε σημαντική πρόοδο και θα βρείτε τον εαυτό σας να δέχεται μια σειρά από προτάσεις και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε. Τα οικονομικά σας είναι αρκετά σφιχτά και πρέπει να τα βάλετε υπό έλεγχο.
Σκορπιός – η Παρασκευή θα χρειαστεί προσοχή, προστασία αποτελεσμάτων και επιτυχιών, αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων και πληροφοριών. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια επαναλαμβανόμενα προβλήματα σήμερα, προβλήματα που αποφεύγατε εδώ και καιρό. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να ανασυνταχθείτε και να βρείτε κάποιες άμεσες και τελικές λύσεις σε αυτά τα ζητήματα, ώστε να μην σας προβληματίσουν ποτέ ξανά. Προσπαθήστε από εδώ και πέρα να υιοθετήσετε αυτή τη νέα στρατηγική διευθέτησης υποθέσεων μόλις προκύψουν, για να μην σας κρατήσουν πίσω και να σας βαρύνουν. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο να αφιερώσετε στον σύντροφό σας σήμερα. Για κάποιους μια αρκετά έντονη έλξη έρχεται για να αντιμετωπίσετε. Εάν αισθάνεστε το ίδιο, αυτό θα λειτουργήσει υπέροχα. Αν όχι, μπορεί να έχετε μεγάλο πρόβλημα να κάνετε τον θαυμαστή σας να κρατηθεί μακριά.
Ιχθύες – εκπλήξεις σήμερα, κάτι που μπορεί να συμβεί σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Ανεξάρτητα από το πόσο θα θέλατε να στηριχτείτε στους γύρω σας για να πετύχετε τους στόχους σας, θα διαπιστώσετε ότι αυτό είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο σήμερα. Θα χρειαστεί να συγκεντρωθείτε και να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο πιο σκληρά από ό,τι έχετε συνηθίσει, αλλά θα δείτε αποτελέσματα για τις προσπάθειές σας. Μην ξεχνάτε ότι οι καλές αισθηματικές σχέσεις αποτελούνται πάντα και από συμβιβασμούς. Σε αυτό το θέμα χρειάζεται λίγη περισσότερη ευαισθησία και προσοχή από μέρους σας. Αν και δεν είναι πάντα εύκολο, θα πρέπει πάντα να προσπαθείτε να συμμετέχετε σε συζήτηση για να καθαρίσετε τον αέρα και να προσπαθείτε να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις από την αρχή. Διαφορετικά, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μάλλον έντονη διαμάχη. Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στη δουλειά. Ομολογουμένως αυτό θα σας βγάλει λίγο από το πρόγραμμα, αλλά σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτές οι αλλαγές είναι στην πραγματικότητα προς όφελός σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να αποτελούν πηγή άγχους και ανησυχίας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: