,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

Η ΑΝΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ  Ή Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΚΡΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε από την πρόσφατη ένταση και το άγχος στη ζωή σας. Σήμερα θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά και θα μπορείτε να βασίζεστε στην υποστήριξη των ανθρώπων γύρω σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες και ερωτικές εμπειρίες. Σήμερα θα είναι σημαντικό να αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας συναισθηματικά και ψυχικά. Η υγεία σας θα πρέπει να είναι σταθερή, αλλά θα εξαρτηθεί από εσάς!

Κριός – θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα, με σημαντική πρόοδο σε εργασίες που σχετίζονται με την οικογένεια ή την καριέρα σας. Αισθάνεστε θετικοί και είστε αποφασισμένοι να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μια σύνδεση που έχετε κάνει με ένα άτομο ισχύος θα σας βοηθήσει τώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να ανανεώσετε τις επαφές με την οικογένειά σας. Θα είναι ευχαριστημένοι και ίσως μπορέσετε ακόμη και να επιλύσετε παλιές διενέξεις ως διαμεσολαβητής ή κάνοντας το πρώτο βήμα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Έχετε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σας, τι δεν γίνεται κατανοητό και τι είναι ενοχλητικό για εσάς. Χρησιμοποιήστε το για να εκφράσετε τις ανάγκες σας.


Λέων – ένταση μπορεί να προκύψει σε επαφές με άτομα. Τα σχέδιά σας σήμερα θα συναντήσουν μια σειρά από εμπόδια και το γεγονός ότι θα χρειαστούν πλέον περισσότερο από όσο νομίζατε για να επιτύχετε το αποτέλεσμα τους, θα σας κάνει να αισθανθείτε άγχος. Προσοχή όμως, γιατί στην αγχωμένη σας κατάσταση μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις και η ζημιά θα μπορούσε να είναι ανεπανόρθωτη. Στη σχέση σας, καλό θα ήταν να είστε λιγότερο εγωιστές και αντίθετα να δίνετε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας, ο οποίος έχει απεγνωσμένα ανάγκη τη βοήθειά σας. Στην εργασία, οι επαγγελματικές σας δεξιότητες λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο, επομένως θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίζετε ό,τι συμβαίνει στο δρόμο σας και επίσης να συνεργάζεστε με τους συναδέλφους σας με εποικοδομητικό και παραγωγικό τρόπο.

Τοξότης – θα έχετε πολλά καθήκοντα, δυσάρεστες εκπλήξεις σήμερα, οπότε πρέπει να παραμείνετε προσγειωμένοι και να σκεφτείτε προσεκτικά κάθε σας κίνηση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγείτε αλώβητοι από όλο αυτό το χάος και την ανατροπή. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφό σας για το τι συμβαίνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, ώστε και οι δύο να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε. Ετοιμαστείτε για μια σχετικά δύσκολη μέρα στη δουλειά σήμερα. Με τους συναδέλφους σας μπορεί να καταλήξετε να πέσετε έξω. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να παραμείνετε ουδέτεροι σε τυχόν διαφωνίες και να προσπαθήσετε να ελαχιστοποιήσετε κάθε πιθανότητα παρεξήγησης. Κάποιος που σας χρωστούσε χρήματα, σας ξεπληρώνει.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Πέμπτη θα είναι μια μέρα για να ξεκαθαρίσετε αμφιβολίες ή υποψίες σε σημαντικές σχέσεις. Σήμερα δεν θα κάνετε λάθος αν ακούσετε τις συμβουλές ή τα λόγια ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από τα ζώδια του αέρα. Μια συνάντηση ή συζήτηση με ένα άτομο έξω από το σπίτι σας, θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σας. Αυτή η μέρα μπορεί να εκπλήξει κάποιους από εσάς με απροσδόκητη τύχη. Πάνω από όλα, μην επιτρέψετε σήμερα εναλλαγές της διάθεσης, απαισιοδοξία ή δυσαρέσκεια.

Ταύρος – μπορεί να υπάρξει μια δυσάρεστη σύγκρουση που δύσκολα θα καταπνίξετε ή θα επιλύσετε μόνο με διπλωματία εκ μέρους σας. Είστε σε καλό δρόμο για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, οπότε μην αφήσετε τίποτα ή κανέναν φυσικά να σας χτυπήσει! Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, τις ικανότητές σας και τη δική σας κρίση. Θα δείτε ότι είχατε δίκιο σε όλη τη διάρκεια και οι αποφάσεις και οι πράξεις σας θα δικαιωθούν. Δεν τα πάτε και τόσο καλά στην ερωτική σας ζωή, όπου πηγαίνετε σε λάθος δρόμο με έναν άνθρωπο. Μην δίνετε πολύ έδαφος και συμβιβάζεστε ενάντια στις επιθυμίες σας, γιατί θα συσσωρευτεί μνησικακία και τελικά θα ξεσπάσει στο πρόσωπό σας. Κάνετε κακό τόσο στον εαυτό σας, όσο και στον σύντροφό σας, όταν δεν μπορείτε απλά να πείτε όχι. Σε επίπεδο εργασίας πρέπει να είστε προσεκτικοί και να εξετάζετε κάθε σας κίνηση, γιατί κινδυνεύετε να κάνετε λάθη και να πέσετε σε παγίδα. Πρέπει να δώσετε ίση προσοχή και προσοχή στα οικονομικά σας, όπου μια λάθος κίνηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφή.

Παρθένος – μπορείτε να περάσετε μια σημαντική μέρα. Σήμερα αποδεχτείτε προσεκτικά πληροφορίες ή προτάσεις που θα έρθουν μέσω ενός ατόμου. Έχετε υποστεί τόση πίεση τον τελευταίο καιρό, που είστε κυριολεκτικά, σωματικά και συναισθηματικά εξαντλημένοι. Το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι έχετε κάνει μερικές λανθασμένες στροφές και τώρα βρίσκεστε σε λίγο αδιέξοδο. Προσπαθήστε να βρείτε τον χρόνο να καθίσετε και να αναθεωρήσετε την κατάστασή σας. Όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, νοιώθετε ότι είναι καλύτερο να μην μιλάτε για τα συναισθήματά σας και να μην μοιράζεστε αυτά που νιώθετε με το ταίρι σας. Αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος χειρισμού της κατάστασης. Ο σύντροφός σας το παίρνει αυτό με λάθος τρόπο, νιώθοντας ότι κάτι κρατάτε πίσω και φτιάχνει διάφορα ταραχώδη σενάρια στο κεφάλι του. Στη δουλειά, πρέπει να σταματήσετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας με άγχος για ορισμένες καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε λογική για να λύσετε το πρόβλημα. Μην παίρνετε κανένα ρίσκο και μην επιχειρήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές προς το παρόν.

Αιγόκερως – μπορείτε να βασίζεστε στην τύχη σήμερα, μην τη χάσετε με τυχερά παιχνίδια ή ριψοκίνδυνες ενέργειες. Θα μπορέσετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, αναβαθμίζοντας τις συνθήκες ζωής σας και κάνοντας τα πάντα όπως θα θέλατε να είναι. Υπάρχει μεγάλη ένταση στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Σας κυριεύει η ζήλια και η ανασφάλεια, όπως και τον σύντροφό σας. Πρέπει να ελέγξετε την ψυχραιμία σας, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να στοχεύσετε σε μια ήρεμη και λογική συνομιλία μεταξύ σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και οι δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η, ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προχωρήσετε τελικά. Αισθάνεστε εξαντλημένοι στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Η ρουτίνα σας έχει γίνει κουραστική και είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές, ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί σε αυτό που κάνετε. Τα οικονομικά σας είναι σταθερά αυτή τη στιγμή.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις οικονομικές σας ενέργειες και θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε σημαντική σταθερότητα στα οικονομικά σας. Σήμερα μπορεί να προκύψουν προβλήματ αν είστε ανυπόμονοι ή αν εκτιμήσετε λάθος μια συγκεκριμένη κατάσταση. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις με άτομα που σας ενδιαφέρουν, καθώς και μια πιθανή συγκέντρωση σε μια ειδική περίσταση. Μάλιστα, την Πέμπτη, καλό θα είναι να εστιάσετε μόνο στις πιο σημαντικές για εσάς εργασίες. Μην ανησυχείτε για πολλά πράγματα, καθώς οι ευκαιρίες σας μπορεί να είναι περιορισμένες.

Δίδυμοι – η συναισθηματική σταθερότητα θα είναι πολύ σημαντική για εσάς. Η αγάπη θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας και η παρουσία ή η απουσία της θα σας επηρεάσει πολύ. Αν και τα πράγματα στη ζωή σας μπορεί να μην εξελίσσονται όπως τα είχατε σχεδιάσει, δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να απογοητευτεί από αυτό. Αντίθετα, να είστε υπομονετικοί και να παραμείνετε ήρεμοι. Κρατήσετε τα σχέδιά σας για τον εαυτό σας, μήπως οι άλλοι παρεμβαίνουν σε αυτό που προσπαθείτε να πετύχετε. Στη σχέση σας, μπορεί να βρεθείτε ασυναίσθητα μακριά από τον σύντροφό σας, καθώς προσπαθείτε να δείτε τι συμβαίνει στη ζωή σας. Θα ήταν πολύ καλύτερο αν ζητούσατε τη συμβουλή και τη βοήθεια του άλλου σας μισού. Στην επαγγελματική σας καριέρα, θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε να ρισκάρετε και να κάνετε μεγάλες αλλαγές αυτή τη στιγμή. Απλώς συνεχίστε με τις ίδιες τακτικές που σας έχουν σταθεί σε τόσο καλή θέση μέχρι τώρα και δείτε πού σας οδηγεί αυτό.

Ζυγός – θα έχετε διάφορα σοβαρά καθήκοντα ή συζητήσεις με άντρες. Υπάρχει μεγάλη αναταραχή στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται στις γρήγορες αλλαγές που συμβαίνουν παντού γύρω σας. Αυτά σας βάζουν σε αιχμή και σας κάνουν μάλλον κυκλοθυμικό. Μην απελπίζεστε και μην τα παρατάτε. Ένας μέλος της οικογένειας μπορεί να χρειαστεί τη βοήθειά σας αρκετά σύντομα, επομένως μη διστάσετε να τους προσφέρετε βοήθεια, καθώς έχετε τους απαραίτητους πόρους. Στη δουλειά επικρατεί χάος και θα χρειαστεί να καταλήξετε σε ένα σταθερό σχέδιο, εάν θέλετε να εκτελέσετε όλα τα καθήκοντά σας ήρεμα, αποτελεσματικά και χωρίς πολύ άγχος. Τα οικονομικά σας δείχνουν να είναι λίγο στάσιμα. Σύντομα όμως θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη υλική άνεση.

Υδροχόος – η μέρα φέρνει συναντήσεις ή υποχρεώσεις με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Φαίνεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα παντού αυτή τη στιγμή και αυτό είναι λόγος ανησυχίας. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να κάνετε κάποιες αλλαγές, να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και τελικά να αποκαταστήσετε την ειρήνη. Τα πράγματα ήταν δύσκολα στη δουλειά τον τελευταίο καιρό, αλλά η επιμονή και η υπομονή σας πρόκειται να αποδώσουν. Καταφέρατε να ανατρέψετε τα πράγματα και όλα θα είναι πιο ήρεμα και οργανωμένα από εδώ και πέρα. Να περιορίσετε τις αλόγιστες δαπάνες.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα πρέπει να υπάρχει κίνηση στη ζωή σας, πρέπει να υπάρχει δράση, προσπάθεια για επιτυχία και ελευθερία. Η πρακτικότητα στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, θα καθορίσει επίσης τη σταθερότητα των αποτελεσμάτων σας, εάν θα είναι σημαντικά μόνο για σήμερα ή θα έχουν διαρκές νόημα στη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της Πέμπτης για να λύσετε οικονομικά προβλήματα και υποθέσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για δικαστική ή νομική υπόθεση οικονομικής φύσης. Η αλλαγή του ταξιδιωτικού σας σχεδίου θα είναι η καλύτερη λύση για εσάς σε αυτό το στάδιο.

Καρκίνος – σήμερα θα έχετε τις δικές σας προσδοκίες για την εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Μην είστε θεατές, αλλά προσπαθήστε να έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξέλιξή τους. Οι σημερινές εξελίξεις θα συμβούν με μεγάλη ταχύτητα και θα βρεθείτε εντελώς χαμένοι. Προσπαθήστε να μην το επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει εντελώς τον έλεγχο της κατάστασης. Αντίθετα, προσγειωθείτε ώστε να προσαρμοστείτε καλύτερα. Στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με το τι λέτε στον σύντροφό σας, γιατί οι παρεξηγήσεις είναι πολλές και μπορεί να λέτε πράγματα που θα μετανιώσετε, βλάπτοντας δυνητικά τη σχέση σας ανεπανόρθωτα. Στα επαγγελματικά σας σημειώνετε πρόοδο σταδιοδρομίας και θα είστε σε θέση να τα πάτε ακόμα καλύτερα, αφού αφήσετε σταθερά πίσω σας τυχόν εκκρεμή ζητήματα. Τα οικονομικά σας παραμένουν δύσκολα.

Σκορπιός – η μέρα θα απαιτήσει  φροντίδα για την υγεία, για την εξεύρεση νέων λύσεων σε παλιά προβλήματα. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό και ίσως έπρεπε να υποφέρετε από συνεχείς εντάσεις και διαφωνίες. Αλλά η πρόβλεψη είναι καλή σήμερα. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν επιτέλους πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Οι συνθήκες εργασίας είναι ιδανικές σήμερα για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω στο παρελθόν και σας εμπόδιζαν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Τώρα όμως μπορείτε να βρείτε λύσεις και επιτέλους να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας απεριόριστα. Τα οικονομικά σας πιέζονται πολύ.

Ιχθύες – η μέρα φέρνει μια συζήτηση ή ένα ζήτημα που θα έχετε με μια γυναίκα. Δεν είναι καλή μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή μεγάλες αλλαγές. Εφαρμόστε δοκιμασμένες μεθόδους που γνωρίζετε ότι έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν. Αποφασίσετε να δώσετε στον σύντροφό σας το εκατό τοις εκατό της αγάπης και της προσοχής σας και βάλετε στόχο να λύσετε τα όποια προβλήματα προκύψουν. Είστε αντιμέτωποι με περίπλοκα ζητήματα και μια σειρά από φαινομενικά αδύνατες εργασίες. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και βρείτε πρωτότυπες λύσεις. Οποιαδήποτε βοήθεια από συναδέλφους, αρκεί να γνωρίζετε ότι είναι καλοπροαίρετοι, βοηθά. Αντιμετωπίστε σοβαρά τυχόν πόνους που νιώθετε, μην υποτιμάτε τον τρόπο που το σώμα σας προσπαθεί να επιστήσει την προσοχή σε συγκεκριμένες περιοχές του στρες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: