,

Κανένας στόχος, μικρός η μεγάλος, δεν επιτεύχθηκε με την πρώτη φορά

Ανταποκρίσου στην οποία πρόκληση. Μία φορά θα χτυπήσει την πόρτα, μια φορά έχεις την επιλογή να την αποδεχτείς. Το χρωστάς στον εαυτό σου…


Έτσι κι αλλιώς όλα είναι ένα ρίσκο, μια ευκαιρία. Το πιο απλό, ακόμα κι όταν ετοιμάζεσαι κάθε πρωί για να βγεις έξω, ακόμη κι αυτό μπορείς να το πεις ρίσκο. Εάν δεν τολμήσεις, πιθανότατα να μην μάθεις ποτέ. Φύγε λοιπόν και ελευθερώσου από κάθε τι που σε κρατάει πίσω.

Θυμήσου πώς ήσουν κάποτε και πώς είσαι σήμερα. Ολόκληρη γυναίκα! Από ανήλικο κοριτσάκι, μετατράπηκες σε ενήλικη γυναίκα με αμέτρητους ρόλους στην καθημερινότητά σου. Εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα κι άλλα τόσα ακόμη, που δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να μην ρισκάρεις. Και πολύ καλά έκανες, γιατί η ζωή τρέχει μόνο μπροστά, αλλιώς κάθεσαι πίσω και την αντικρίζεις σαν ένας θεατής που είναι έξω από τα νερά του.


Οπότε μην σε νοιάζει αν κάποιες στιγμές δεν επωφεληθούν τα πάντα γύρω σου. Κανένας στόχος, μικρός η μεγάλος, δεν επιτεύχθηκε με την πρώτη φορά. Γι’ αυτό άλλωστε οι τόσες ευκαιρίες, που όχι μόνο σε κάνουν να ρισκάρεις, αλλά μαθαίνεις πολλά περισσότερα που μόνο η ζωή μπορεί να τα διδάξει.

 

Δέσποινα Γρηγοριάδη


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com