,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα επικεντρωθείτε σε διάφορα οικογενειακά και οικιακά θέματα που θα είναι σημαντικά για εσάς. Σήμερα μπορείτε να μιλήσετε για ενδιαφέροντα θέματα με συγγενείς, κυρίως γυναίκες. Αυτή η μέρα θα θυμόμαστε με νέα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα από τον κύκλο των συγγενών ή γνωστών σας. Σήμερα η πολλή δουλειά θα απαιτήσει πιο ακριβή προγραμματισμό των καθηκόντων και των ευθυνών σας. Η υγεία σας μπορεί να είναι ασταθής λόγω μιας άγρυπνης νύχτας, ενός κρυολογήματος ή άλλης ασθένειας.

Κριός – σήμερα μπορεί να σας ενοχλήσει η συμπεριφορά ή ο τρόπος που μιλάει ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Νιώθετε αποφασισμένοι να πάρετε τη ζωή σας στα χέρια σας και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Είναι καλύτερο όμως να το κάνετε με αργά και σίγουρα βήματα, για να πετύχετε αυτό που θέλετε, αποφεύγοντας έτσι τις παγίδες. Αν ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε με τον σύντροφό σας για τυχόν προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας, σήμερα είναι η ιδανική μέρα. Θα βρείτε την κατανόηση που θέλετε. Στη δουλειά, το καλύτερο θα ήταν να αποδεχτείτε τις καταστάσεις όπως έρχονται και να μην προσπαθήσετε να κάνετε δραστικές αλλαγές, καθώς είναι απίθανο να πετύχουν.
Λέων – υπάρχουν μερικές δοκιμασίες μπροστά, με στόχο την αναδιάταξη σχεδίων και προτεραιοτήτων. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να έχετε έναν ειλικρινή και ώριμο εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας. Η διάθεσή σας είναι ταραγμένη. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας για να ξεφύγετε από τα πράγματα. Θα ωφεληθείτε επίσης από το να δίνετε προσοχή σε θέματα υγείας και στην εμφάνισή σας. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια νέα φάση, όπου θα βρείτε τις συνθήκες με τον σύντροφό σας λίγο πολύ ιδανικές και η επικοινωνία μεταξύ σας θα είναι απρόσκοπτη. Στη δουλειά θα πρέπει να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε περίεργες συζητήσεις με συναδέλφους, μήπως προκύψουν παρεξηγήσεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, περίοδος στασιμότητας.


Τοξότης – έχετε πιεστεί τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό που έχετε ήδη φτάσει στα όριά σας. Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που μπορείτε να αντέξετε και όμως τα προβλήματα φαίνονται να μην τελειώνουν ποτέ. Δεν έχετε την ενέργεια να τα αντιμετωπίσετε αυτή τη στιγμή. Πρέπει πραγματικά να το κάνετε αυτό, εάν θέλετε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις και να ξεπεράσετε τα εμπόδια στο δρόμο σας. Έχετε μεγάλες προσδοκίες από την καριέρα σας και έχετε θέσει κάποιους φιλόδοξους στόχους, αλλά δεν μπορεί η εργασία να σας αποσπάσει εντελώς την προσοχή από την προσωπική σας ζωή. Οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε το χρόνο για να εκπληρώσετε και τις προσωπικές σας ανάγκες. Τα οικονομικά σας θα δουν σύντομα καλύτερες μέρες αν τηρήσετε το πρόγραμμά σας.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια ξεχωριστή μέρα για την εξέλιξη των υποθέσεων σας. Την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία για πραγματική επιτυχία που σχετίζεται με τα χρήματα ή τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η μέρα προμηνύει γεγονότα που σχετίζονται με ένα άτομο που γεννήθηκε κάτω από το γήινο ζώδιο, τα οποία θα αντανακλούν τα σχέδια και τον προϋπολογισμό σας. Ό,τι έχει να κάνει με πράγματα, αγαθά, περιουσία σήμερα θα έχει ευνοϊκή εξέλιξη. Οι κίνδυνοι σήμερα βρίσκονται μέσα σας, στις δικές σας αποφάσεις και πράξεις.

Ταύρος – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέρα για να επικοινωνήσετε με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις ή για να διευθετήσετε σημαντικά ταξιδιωτικά ζητήματα. Αποκαλύψεις και λογομαχίες με αγαπημένα πρόσωπα θα σας αφήσουν βαθιά απογοητευμένους σήμερα. Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, διαφορετικά θα κάνετε τα πράγματα χειρότερα. Μείνετε ήρεμοι, κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι η μέρα εξελίσσεται όσο πιο ομαλά γίνεται. Το καθήκον στη δουλειά σας είναι να μείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας και στις ιδέες σας και σύντομα θα δείτε θετικές ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας. Οικονομικά, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από αποφάσεις και συμφωνίες που θα επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας.
Παρθένος – μπορείτε να έχετε καλές οικονομικές ευκαιρίες σήμερα, ειδικά αν ασχολείστε με μια δουλειά από την οποία περιμένετε καλές αποδοχές ή κέρδη. Τα πράγματα κυλούν σχετικά ομαλά στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται στις δικές σας προσπάθειες. Μην αφήσετε κανέναν να σας επηρεάσει ή να σας βγάλει εκτός πορείας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, το ένστικτό σας και την κρίση σας και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά τη σχέση σας, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σας. Αυτό θα σας επιτρέψει και στους δύο να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματά σας. Αυτή είναι η μέρα που μπορείτε επιτέλους να απαλλαγείτε από ορισμένα προβλήματα στην καριέρα σας που σας κρατούν σταθερούς εδώ και λίγο καιρό. Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να εμπιστεύεστε λίγο λιγότερο τους συναδέλφους σας γιατί ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Τα οικονομικά σας πάνε πολύ καλύτερα από ό,τι νομίζετε.

Αιγόκερως – αυτή η μέρα δεν είναι αρκετά φτιαγμένη για εσάς, επομένως καλύτερα να αποσυρθείτε λίγο και να κρατήσετε κάποια απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα γεγονότα γύρω σας. Αν ασκήσετε κάποια αποστασιοποίηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν πιο ειρηνικά. Να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις. Πρέπει ακόμα να βάλετε πολλή δουλειά στην καριέρα σας, αν θέλεις να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο. Ξέρετε πολύ καλά τι μπορείτε να κάνετε και δίνετε πάντα το εκατό τοις εκατό. Άρα δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα χρειαστεί να βρείτε το κουράγιο να ξεκινήσετε κάποια πράγματα από την αρχή, με σιγουριά για μια καλύτερη εξέλιξη για εσάς. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε συνειδητοποιήσει τα λάθη σας ή έχετε βρει νέες μεθόδους για την εφαρμογή τους. Σήμερα αντιμετωπίστε με τόλμη τα προβλήματά σας στη δουλειά ή με συναδέλφους που δημιουργούν ένταση και απροθυμία για δουλειά. Η Πέμπτη προμηνύει συνομιλίες, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς. Σήμερα θα έχετε κάτι να μάθετε από τους ανθρώπους με τους οποίους ζείτε.

Δίδυμοι – σήμερα να αποφύγετε συγκρούσεις άντρες που δεν θα σας φέρουν επιτυχία, αλλά μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε παραμελημένοι, προσβεβλημένοι κτλ. Οι πολλές δυσκολίες και εντάσεις που πλήττουν τη ζωή σας αυτή τη στιγμή, δεν θα σας αφήσουν ούτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ούτε να χαλαρώσετε. Όλα αυτά θα προκαλέσουν συγκρούσεις και τσακωμούς με τους γύρω σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί να μην ξεσπάσετε συναισθήματα και λέξεις που θα βλάψουν αυτούς που νοιάζεστε και που επίσης θα αποδειχθεί δύσκολο να ανακαλέσετε αργότερα. Κρατήστε λοιπόν τα νεύρα σας υπό έλεγχο και σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Όσον αφορά τη δουλειά σας, είναι σημαντικό να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας, ώστε να μπορείτε να τα κάνετε όλα στην ώρα τους. Όσον αφορά τα προσωπικά σας οικονομικά, έχετε φτάσει σε αδιέξοδο χάρη στις άσκοπες δαπάνες σας.
Ζυγός – η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ψώνια και διευθέτηση διαφόρων οικιακών ή περιουσιακών θεμάτων. Η απαισιοδοξία ανήκει επιτέλους στο παρελθόν! Αρχίζετε επιτέλους να βλέπετε τα πράγματα από μια πιο θετική οπτική. Αυτό σας βοηθά να ξεκολλήσετε και να χαλαρώσετε τυχόν μπλοκαρίσματα και δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζετε εδώ και αρκετό καιρό. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε να υπογράψετε επαγγελματικά συμβόλαια σήμερα ή να συμφωνήσετε σε οτιδήποτε, όσο δελεαστικό κι αν φαίνεται. Οι εμφανίσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές. Γενικά να είστε προσεκτικοί σήμερα και να σκέφτεστε κάθε σας κίνηση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται για άλλη μια φορά.
Υδροχόος – δύσκολη μέρα που μπορεί να λάβετε άσχημα νέα ή να στεναχωρηθείτε από την εξέλιξη κάποιου γεγονότος. Νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ανασφαλείς σήμερα και αυτό μπορεί να σας κάνει να αποσυρθείτε πιο μοναχικά. Ωστόσο, αυτού του είδους η εσωστρέφεια δεν οδηγεί πουθενά. Είναι πολύ καλύτερο να ανοιχτείτε για πράγματα που σας ενοχλούν και να συζητήσετε το πρόβλημα με κάποιον που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας όσον αφορά την καριέρα σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δείτε επιτέλους τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των συναδέλφων και των ανωτέρων.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Πέμπτη θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για εσάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι καλή στιγμή για τεμπελιά και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να χάσει χρόνο. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και στο τέλος της ημέρας να χαρείτε για τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει.

Καρκίνος – μεγάλες ευκαιρίες θα προκύψουν αυτή την ημέρα. Δεν καταφέρατε να σχηματίσετε ορθές κρίσεις για πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να έχετε πάρει λάθος αποφάσεις και να κάνετε ενέργειες που είναι ακατάλληλες. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και την ψυχική διαύγεια που έχετε χάσει, ώστε να επιστρέψετε ανανεωμένοι. Στον επαγγελματικό τομέα πετυχαίνετε. Φροντίστε να επωφεληθείτε από το περιβάλλον αυξημένης εμπιστοσύνης και υποστήριξης για να ξεκινήσετε μακροχρόνιες πρωτοβουλίες και θα είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε. Τα οικονομικά σας είναι επίσης σε καλή θέση και τα αυξημένα εισοδήματά σας έρχονται ως μεγάλη ανακούφιση.
Σκορπιός – θα μπορέσετε να κάνετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις και χρήσιμες επαφές. Η διάθεσή σας είναι καλή σήμερα. Έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, επιτρέποντάς σας να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας και να επαναφέρετε την τάξη. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Να ενεργείτε πάντα με βάση ένα μείγμα ενστίκτου και λογικής. Αυτός ο συνδυασμός δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ. Καλά θα κάνετε να αλλάξετε τη διαδρομή σας όσον αφορά τη σχέση σας και να μην σπαταλάτε την ενέργειά σας εστιάζοντας σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Ουσιαστικά, φαίνεται να αναζητάτε τα λάθη όπου κι αν κοιτάξετε και να δημιουργείτε δικά σας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σου υποθέσεις. Η τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων λογαριασμών θα σας βοηθήσει να βρείτε ανακούφιση.
Ιχθύες – οι εκπλήξεις κατά κάποιο τρόπο θα σχετίζονται με τους φίλους ή τους γνωστούς σας. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είστε παθητικός παρατηρητής στη ζωή σας και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις και φτιάξτε τη ζωή σας όπως τη θέλετε. Σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε τη λογική. Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να ζητάτε συμβουλές από τους κοντινότερους και αγαπημένους σας. Η πιο αντικειμενική τους στάση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βρείτε τη λύση. Ελάτε σε επαφή με παλιούς φίλους και γνωστούς και μπορεί κάλλιστα να σας προσφέρουν το κλειδί για τα προβλήματά σας – ειδικά αν αυτά είναι προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό στα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: