,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 30/3

ΑΣΑΦΗ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΙΚΡΑΙΝΟΥΝ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τετάρτη σας καλεί να χειριστείτε με περισσότερο δυναμισμό στις επαφές σας με διαφορετικά άτομα. Θα πρέπει να προσαρμοστείτε στη νοοτροπία φίλων ή γνωστών που έχουν διαφορετική ιδιοσυγκρασία και αντίληψη της ζωής. Αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ κουραστικό και μπορεί ακόμη και να θέλετε να απομονωθείτε. Η Τετάρτη μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική ή πολυάσχολη μέρα στη δουλειά ή όχι μόνο. Είναι πιθανές επαφές ή επισκέψεις σε διάφορα ιδρύματα, υπηρεσίες κτλ.

Κριός – η Τετάρτη φέρνει ευνοϊκές ευκαιρίες για την εξέλιξη σημαντικών οικονομικών σας υποθέσεων, για να καταλήξετε σε συμφωνίες που σχετίζονται με επερχόμενα έξοδα, έσοδα ή κάποια επένδυση. Στις συζητήσεις με τους γύρω σας, φροντίστε να διατηρήσετε διπλωματικό και σοβαρό τρόπο, οι διαφωνίες δεν θα σας ωφελήσουν. Προσπαθήστε να μην είστε πολύ απόλυτος στις απόψεις σας, αφού οι απόψεις των άλλων μπορεί να σας δώσουν τις απαντήσεις που ψάχνετε. Είναι καιρός να καθαρίσετε λίγο κάποια θέματα στη σχέση σας, ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να ξέρετε ακριβώς πού πηγαίνετε. Στην επαγγελματική σας ζωή, υπάρχει πιθανότητα νέων συνεργασιών και συμφωνιών, αλλά προσέξτε πολύ να μελετήσετε πρώτα τα ψιλά γράμματα, ώστε να μην συναντήσετε δυσάρεστες εκπλήξεις στη συνέχεια.
Λέων – θα δυσκολευτείτε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας αυτήν την ημέρα και αυτό αναπόφευκτα θα επηρεάσει τη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας. Δώστε θετική ενέργεια στις αλληλεπιδράσεις σας με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας, ώστε να μπορέσετε να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Αυτό θα είναι καλό για την ψυχή σας και θα σας κάνει να νιώσετε πιο χαλαροί. Όσον αφορά τη σχέση σας, προσπαθήστε να είστε πιο προνοητικοί απέναντι στον σύντροφό σας, όσον αφορά το να δείξετε τα συναισθήματά σας και μην φοβάστε να συζητήσετε μαζί του τα βαθύτερα προβλήματά σας. Εάν είστε ακόμα ελεύθεροι, να είστε επιφυλακτικοί με τους παράνομους δεσμούς, γιατί έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν όλεθρο στη ζωή σας εάν έρθουν στο φως. Τα οικονομικά θα πάψουν να σας ανησυχούν μόνο όταν αποφασίσετε να βάλετε τάξη σε εκκρεμότητες του παρελθόντος και να ξεπληρώσετε χρέη που αποδεικνύονται βαρύ φορτίο.
Τοξότης – μια δοκιμασία μπορεί να σας περιμένει, η οποία μπορεί να σχετίζεται με τα συναισθήματά σας ή τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας. Προσπαθείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά διαπιστώνετε ότι οι μέθοδοί σας δεν αποδίδουν κανένα αποτέλεσμα. Αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καθίσετε και να καταλάβετε πού κάνετε λάθος. Ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Είναι βέβαιο ότι θα έχουν μια πιο αντικειμενική οπτική για το όλο θέμα. Πραγματικά έχετε πολλά και στην εργασία σήμερα, αλλά είστε τόσο γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό, που στην πραγματικότητα θα καταφέρετε να ξεκολλήσετε τα πάντα με μεγάλη ευκολία!


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, έχετε μπροστά σας μια ενδιαφέρουσα μέρα, στην οποία με καλή προετοιμασία θα μπορέσετε να επιτύχετε πιο σημαντικά καθήκοντα για εσάς. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από διάφορα νέα, προσφορές ή γεγονότα που σας δίνουν προσμονή για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να παρουσιάσετε την προσωπική σας δουλειά, το έργο ή το ταλέντο σας. Απροσδόκητα γεγονότα, εκπλήξεις που θα προκύψουν σήμερα δεν πρέπει να δημιουργούν πανικό ή άγχος. Όλα εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για εσάς, αν και είναι δύσκολο να ελέγξετε τα τρέχοντα γεγονότα.

Ταύρος – σήμερα θα μπορέσετε να απολαύσετε μια καλή δουλειά ή καλά νέα. Η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας με αυτούς που νοιάζεστε και σέβεστε. Προσέξτε τα λόγια σας και προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Θα διαπιστώσετε ότι το άνοιγμα των διαύλων επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε καλύτερα και πιο ήρεμοι. Θα πρέπει επίσης να βρείτε χρόνο και διάθεση για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Η ερωτική σας ζωή έχει υποφέρει λίγο τελευταία, γιατί φαίνεται σαν να έχετε αγνοήσει τον άνθρωπό σας. Οι πλανήτες ευνοούν τη δουλειά σας και μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να είναι κρίσιμα και σας αγχώνουν.
Παρθένος – θα πρέπει να ελέγχετε τις καταστάσεις σήμερα περισσότερο από ποτέ, και πάση θυσία να αποθηκεύετε σημαντικά πράγματα ή σημαντικές πληροφορίες από ξένη καταπάτηση. Τείνετε να γίνεστε υπερβολικά απαισιόδοξοι, νικημένοι από μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Πρέπει να αλλάξετε τη στάση σας αμέσως και να μάθετε να επικεντρώνεστε στα θετικά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματά σας, αντί να πνιγείτε σε μια μόνο σταγόνα νερό. Το πρόγραμμα εργασίας σας είναι κάπως υπερφορτωμένο αυτήν τη στιγμή, επομένως θα πρέπει να οργανωθείτε και να πειθαρχήσετε καλά εάν θέλετε να εκτελέσετε κάθε ένα από τα καθήκοντά σας. Τα οικονομικά σας δείχνουν σημάδια ανάκαμψης. Όλα εξαρτώνται από τις δικές σας προσπάθειες να αυξήσετε τα κέρδη σας.
Αιγόκερως – θα μιλήσετε για σημαντικά θέματα για τη δουλειά, την εκπαίδευση ή την καριέρα σας. Η καλή διαχείριση του χρόνου είναι το κλειδί σήμερα. Αυτό και η ενέργεια και ο δυναμισμός που νιώθετε, θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας. Είστε έτοιμοι για αλλαγή και αυτό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα. Προσπαθήστε να περιορίσετε την τάση σας να ανησυχείτε και να απαλλαγείτε από τις παράλογες υποψίες για το τι κάνει ο σύντροφός σας. Τα πράγματα και οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σας νευριάσουν στη δουλειά σήμερα, ειδικά λόγω καθυστερήσεων που μπορεί να εμφανιστούν γύρω από θέματα που νομίζατε ότι είχαν ήδη γίνει. Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας πιέζουν. Πάρτε πρωτοβουλία και διευθετήστε παλιές οφειλές.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη θα πρέπει να είστε διπλωμάτες, κατανοώντας τις περίεργες ή απροσδόκητες αποφάσεις και ενέργειες συγγενών, φίλων ή συναδέλφων. Ο πιο σημαντικός κανόνας σήμερα είναι να αποφύγετε να σπαταλάτε τον χρόνο σας. Μια απροσδόκητη ανάγκη για συνάντηση ή επανένωση μπορεί να προκύψει σήμερα. Παρακολουθήστε τη φυσική εξέλιξη των γεγονότων την Τετάρτη. Η ηγετική θέση σήμερα δεν είναι δική σας.

Δίδυμοι – σήμερα θα έχετε χρήσιμα ή σημαντικά ακόμα και ως αναπτυξιακά οικονομικά θέματα με μια γυναίκα από τον συγγενικό σας κύκλο ή τις επαγγελματικές επαφές. Είστε ανασφαλείς για μια σειρά ζητημάτων στη ζωή σας και αυτό σας κάνει να έχετε δυσπιστία στην κρίση σας. Θα απευθύνεται είτε στον σύντροφό σας για βοήθεια, είτε εναλλακτικά στους έμπιστους συνεργάτες ή κοντινούς σας ανθρώπους και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη λήψη των αποφάσεών σας. Στη σχέση σας, η τρέχουσα διάθεσή σας είναι πολύ θετική και αυτό σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική γωνία. Φρόντισε μόνο να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά, καθώς αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις. Στη δουλειά, παρά την πίεση που δεχτήκατε και το άγχος που το συνοδεύει, σήμερα θα καταφέρετε αυτό που θέλετε να κάνετε. Τα οικονομικά απαιτούν μια πιο σοφή και υπεύθυνη στάση, καθώς οι παράλογες δαπάνες σας έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.
Ζυγός – αυτή η μέρα φέρνει περισσότερη ένταση στη ζωή σας. Αυτή είναι μια μέρα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Οι ραγδαίες εξελίξεις φέρνουν ανανέωση και δημιουργούν νέες συνθήκες που σας ενθουσιάζουν. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας σε όλες αυτές τις διαδοχικές αλλαγές. Μείνετε συγκεντρωμένοι και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρουν αυτές οι εξελίξεις. Είστε παράλογοι στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και ο σύντροφός σας έχει κουραστεί από τη συνεχή γκρίνια και τις παράλογες απαιτήσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε στάση και να χαλαρώσετε λίγο, διαφορετικά θα δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που πριν δεν υπήρχαν. Στη δουλειά, ο κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η βελτίωση των εργασιακών σχέσεων. Αν τα χέρια σας είναι δεμένα με όλες τις υποχρεώσεις που αντιμετωπίζετε, τότε αφήστε τους συναδέλφους σας να τα λύσουν και να σας βοηθήσουν. Τα οικονομικά σας εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Υδροχόος – τραβήξτε όλα τα στοπ και προσπαθήστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε καλά οργανωμένοι και στοχεύστε να προγραμματίσετε το μέλλον. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη σχέση σας σήμερα. Προσέξτε τι λέτε γιατί είναι πιθανές παρεξηγήσεις. Αυτό που λέτε μπορεί να βγει εντελώς λάθος και να καταλήξει να πληγώσει τον σύντροφό σας. Επαγγελματικά, θα πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω και να κάνετε κάτι παραπάνω και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι ευθύνες σας πολλαπλασιάζονται και θα πρέπει να αποφύγετε όλα τα εμπόδια για να ανταποκριθείτε. Θα κάνετε εξαιρετική δουλειά και χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αρκεί να μην αφήσετε άσχετες εξωτερικές επιρροές να σας βγάλουν εκτός τροχιάς.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα μπορέσετε να δείτε κάποια πραγματικά αποτελέσματα ή συνέπειες της δουλειάς σας, σε σχέση με άλλα άτομα, με τα οποία είχατε δυναμική σχέση από την αρχή της εβδομάδας. Η διάθεση, ο θετικισμός και η αισιοδοξία σας θα είναι πολύ σημαντικά σήμερα, παρά κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στα μέσα της εβδομάδας, καλό θα είναι να βρείτε αρμονία και ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που έχετε κάνει τις δύο πρώτες μέρες και σε αυτά που σκοπεύετε να κάνετε τις υπόλοιπες μέρες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Καρκίνος – σήμερα θα είναι μια καλή στιγμή για να συναναστραφείτε με γυναίκες που μπορεί να ζουν μακριά σας ή που ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή. Η διάθεσή σας είναι πολύ πεσμένη και δεν έχετε ούτε τη δύναμη, ούτε την όρεξη να προχωρήσετε και να κάνετε οτιδήποτε. Αυτό είναι πραγματικά κακό, γιατί οι υποχρεώσεις σας θα αρχίσουν να συσσωρεύονται οδηγώντας σας σε απόγνωση. Προσπαθήστε λοιπόν, ακόμα και όταν νιώθετε απογοητευμένοι, να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να ανταπεξέλθετε στην πίεση. Στη δουλειά πρέπει να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να κρατάτε και τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος, ώστε να μπορείτε να προβλέψετε και να αποφύγετε τυχόν κινδύνους. Αυτό θα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σας. Τα οικονομικά σας πρέπει να αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη προσοχή και αυτοσυγκράτηση αυτή τη στιγμή.
Σκορπιός – θα περνάτε περισσότερο χρόνο μιλώντας και συναντώντας φίλους, που στις περισσότερες περιπτώσεις κάποιος θα έχει σημαντικά θέματα να συζητήσει μαζί σας. Αυτή η μέρα σας φέρνει πολλές ευκαιρίες για δυναμική πρόοδο και εξέλιξη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε σε εγρήγορση, να ενεργήσετε στρατηγικά και να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Το να συζητάτε πράγματα με τον σύντροφό σας δεν είναι καλή ιδέα, καθώς το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε παρεξήγηση ή ακόμα και σε καυγά. Πρέπει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να ενεργήσετε υπεύθυνα σήμερα εάν θέλετε να ανταποκριθείτε στις πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις που προκύπτουν στη δουλειά. Τα οικονομικά σας πιέζονται όλο και περισσότερο, με διαδοχικά έξοδα.
Ιχθύες – θα βυθιστείτε σε κάποια οικιακά ή οικογενειακά προβλήματα, η εξέλιξη των οποίων θα είναι ατομική για τον καθένα σας. Θα δυσκολευτείτε να εκφράσετε τις σκέψεις σας σε οποιονδήποτε γύρω σας σήμερα και αυτό μπορεί να σας κάνει να θυμώσετε και να εκνευριστείτε. Καλύτερα κρατήστε την ψυχραιμία σας. Τα πράγματα εξαρτώνται από εσάς όσον αφορά την αγάπη. Κάντε ό,τι μπορείτε για να λύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε εσείς και ο σύντροφός σας και αναζωπυρώστε τη σπίθα στη σχέση σας. Όλα πάνε καλά στη δουλειά και δεν φαίνεται να αντιμετωπίζετε δυσεπίλυτα προβλήματα αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε να είστε λίγο λιγότερο επίμονοι και απόλυτοι στις απόψεις σας. Τα οικονομικά σας δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά. Σύντομα θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: