,

Εβδομαδίαιες προβλέψεις 30 Μάϊου – 5 Ιουνίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

Στην αρχή της εβδομάδας, ο Άρης η σύνοδος με τον Δία στον Κριό, φέρνει αφθονία του θυμού, της επιθετικότητας, ακόμη και της βίας, ενώ θα είναι έντονη και ανησυχητική, καθώς προβάλλει επέκταση στρατιωτικών επιχειρήσεων, αυξήσεις αγαθών, σεισμογενή φαινόμενα, εκρήξεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, ατυχήματα, πυρκαγιές.


Στην αρχή της εβδομάδας, η Νέα Σελήνη των Διδύμων. Η νέα σελήνη συμβολίζει μια νέα αρχή. Το ζώδιο των Διδύμων ενισχύει αυτό το αποτέλεσμα, γιατί αυτό σημαίνει περιέργεια και επιθυμία για απόκτηση νέων γνώσεων. Η νέα σελήνη στους Διδύμους ξεκινά έναν περίεργο νέο κύκλο που θα ξεδιπλωθεί τους επόμενους επτά μήνες. Με τη Νέα Σελήνη των Διδύμων στο ωροσκόπιό μας, απολαμβάνουμε να αφοσιωνόμαστε σε νέα θέματα. Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, καθώς κοσμικά επιβαρύνει το σκηνικό στις επικοινωνίες, το ίντερνετ, τα ταξίδια κτλ.

Παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 3 Ιουνίου, η μετασκιώδης φάση μόλις ξεκίνησε και το τετράγωνο με τον Κρόνο θα είναι ένα δύσκολο σημείο καμπής ιδιαίτερα καρμικό στις 2 Ιουνίου και φέρνει τη δυνατότητα για άσχημα νέα, παρεξηγήσεις και διαμάχες. Επίσης, το σταθερό αστέρι Algol προσθέτει τον κίνδυνο της ατυχίας και της βίας.


Ο ανάδρομος Κρόνος θα ξεκινήσει στις 4 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου. Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τον ρεαλισμό, την πειθαρχία και την αίσθηση του καθήκοντος. Αν είναι όμως ανάδρομος, το όλο θέμα μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να εστιάσει υπερβολικά μονόπλευρα στην εκπλήρωση του καθήκοντος. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο αυτή τη στιγμή, κάτι που δεν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Γιατί ενώ ο Κρόνος εκτιμά τις παραδόσεις, ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη και την καινοτομία. Έτσι, υπάρχουν δύο κόσμοι που συγκρούονται και η αντίφαση μεταξύ σταθερότητας και αλλαγής, μπορεί να οδηγήσει σε πολλή απογοήτευση και ανησυχία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ανάδρομου Κρόνου, τα θέματα των καρμικών καθηκόντων, των περιορισμών, των ευθυνών, των θεμελίων, της κληρονομιάς και του χρόνου, θα είναι εμφανή. Επίσης, το έντονο στοιχείο της κατάθλιψης και των θεμάτων με την πολιτική και τα ηλικιωμένα άτομα, είναι μερικά θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί ο σκληρός δάσκαλος του πλανητικού συστήματος!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com