,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 24 Μάϊου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Τρίτη θα είναι μια μοναδική μέρα για εσάς. Αποδεχτείτε την ως τέτοια και εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συνθήκες για να ολοκληρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες. Σήμερα οι οικογενειακές σας υποθέσεις θα είναι προτεραιότητά σας. Η μέρα θα μείνει στη μνήμη με σημαντικά νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με κάποιον που γνωρίζετε. Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε λεπτό αυτής της ημέρας, αυτή είναι η ώρα σας για απόδοση και επιτυχία.

Κριός – την Τρίτη θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να κάνετε κάποιες σημαντικές συναντήσεις και συζητήσεις, τόσο με άτομα που γνωρίζετε, όσο και με εκπροσώπους διαφόρων ιδρυμάτων ή υπηρεσιών. Θα νιώσετε τη δύναμη να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα που σας μπερδεύουν και σας ενοχλούν. Φροντίστε να μην πανικοβληθείτε και προσπαθήστε να αποφύγετε να επηρεαστείτε αδικαιολόγητα από αυτούς που σας περιβάλλουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσετε ψυχικά συγκροτημένοι.
Λέων – θα έχετε λόγους να χαρείτε ή να ολοκληρώσετε με επιτυχία κάτι. Καλό είναι όταν μιλάτε με μέλη της οικογένειας, να μην πείτε πράγματα που πιθανότατα θα μετανιώσετε και θα παρασυρθείτε σε μια σειρά από έντονους καβγάδες. Όσον αφορά τη σχέση σας, έχετε κάθε ευκαιρία να περάσετε όλο και περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται απλώς να είστε πιο ανοιχτοί και να μην κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα για εκείνον. Ίσως εμφανιστεί μια παλιά φλόγα, με την παρουσία της οποίας θα συνειδητοποιήσετε ότι σας έχει λείψει πολύ.
Τοξότης – τα πράγματα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και θα πρέπει να εμφανίσετε κάποια αστραπιαία αντανακλαστικά αν θέλετε να απαντήσετε σε γεγονότα σε πραγματικό χρόνο. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης. Μην αφήνετε τα νεύρα σας να σας επηρεάσουν και προσπαθήστε να ελέγξετε την ψυχραιμία σας. Διαφορετικά θα βρεθείτε να λέτε και να κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε. Τα πράγματα είναι λίγο τεταμένα στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε συζητήσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έντονο καβγά. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, παλεύετε σε πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα.


 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερου, αυτή η μέρα θα μείνει στη μνήμη με δυναμική επικοινωνία με ανθρώπους κοντά και μακριά, μέσω της οποίας θα μάθετε ενδιαφέροντα νέα ή θα πάρετε χρήσιμες πληροφορίες για εσάς. Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσάς να επικοινωνείτε με άτομα από τον φιλικό σας κύκλο. Ένα γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα θα είναι αφορμή για χαρά και συγκινήσεις. Σήμερα μην αγνοήσετε τις συμβουλές ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από διάφορες πηγές.

Ταύρος – αυτή θα είναι μια σημαντική μέρα, κατά την οποία θα πρέπει να αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη για τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις σας. Θέματα που δημιουργούσαν εμπόδια στο δρόμο σας και σας ασκούσαν πίεση φαίνεται να χαλαρώνουν, επιτρέποντάς σας να αποσυμπιεστείτε. Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κάνετε μια δυναμική νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή. Στη δουλειά τα πράγματα είναι καλά. Απλά πρέπει να προσέχετε τι λέτε στους συναδέλφους σας, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.
Παρθένος – δεν πρέπει να αναβάλετε κάποιες δουλειές στο σπίτι ή πληρωμές λογαριασμών του νοικοκυριού, οι συνέπειες των οποίων μπορεί να σας επιβαρύνουν περαιτέρω με αρνητικά συναισθήματα. Αυτή είναι μια κάπως αγχωτική μέρα και οφείλεται στις πολλές εργασίες και ευθύνες που έχετε αναλάβει. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε τριβές και διαφωνίες στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Προσπαθήστε να μείνετε ουδέτεροι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας οδηγήσει να πείτε ή να κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Η δουλειά σας συνεχίζει να σας αγχώνει, καθώς διάφορα έργα και σχέδια δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί με επιτυχία. Μην απελπίζεστε και μην τα παρατάτε. Όλα σύντομα θα μπουν στη θέση τους.
Αιγόκερως – πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με αυτούς που ισχυρίζονται ότι θέλουν να σας βοηθήσουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι εχθροί σας. Μπορείτε επιτέλους να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τον σύντροφό σας, κάνοντας μια ήρεμη και ειρηνική συζήτηση. Και αν είστε ελεύθεροι, πρέπει να σταματήσετε να αναζητάτε την τελειότητα. Κανείς δεν είναι ιδανικός. Ο καθένας έχει τα ελαττώματά του και θα πρέπει να συμφιλιωθείτε με αυτό. Στη δουλειά δεν είναι καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Τα νέα ξεκινήματα δεν ευνοούνται ιδιαίτερα και θα χρειαστεί να είστε εξίσου προσεκτικοί στα οικονομικά σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τρίτη θα είστε πιο αισιόδοξοι για την εξέλιξη των προσωπικών ή επαγγελματικών σας υποθέσεων. Διάφορα νέα ή γεγονότα θα είναι αφορμή για να απολαύσετε τη ζωή. Σήμερα αποφύγετε τη ματαιοδοξία ή τη μικροπρέπεια που μπορεί να σας κάνει ενοχλητικούς ή δυσάρεστους στους άλλους ανθρώπους γύρω σας.

Δίδυμοι – η Τρίτη θα είναι μια μέρα πιο δυναμικής επικοινωνίας με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις, διευθέτησης πληρωμών ή άλλων οικονομικών σχέσεων. Εκμεταλλευτείτε την αλλαγή στην ενέργεια για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας. Επικεντρωθείτε στην επίλυση εκείνων των ζητημάτων που σας προκαλούν άγχος και που ευθύνονται να σας κρατούν πίσω. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθετε μερικές αλήθειες στο σπίτι, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Στην επαγγελματική σας ζωή, βρίσκεστε οπλισμένοι με την απαιτούμενη εμπειρία για να διαπραγματευτείτε με επιτυχία κάθε δυσκολία που μπορεί να συναντήσετε στον εργασιακό χώρο.
Ζυγός – η μέρα φέρνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα από τον κύκλο φίλων ή γνωστών σας. Αφιερώστε το χρόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Μόλις το κάνετε αυτό, θα είστε έτοιμοι να συγκεντρωθείτε για άλλη μια φορά στο να επαναφέρετε τη ζωή σας σε τάξη, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε. Οι καθημερινές πιέσεις και τα άγχη έκαναν εσάς και τον σύντροφό σας να απομακρύνεστε στο πρόσφατο παρελθόν, δημιουργώντας απόσταση μεταξύ σας. Πρέπει να αλλάξετε τη στρατηγική σας αμέσως και να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διορθώσετε αυτήν την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμαστείτε για μια έκρηξη από το παρελθόν! Θα μπορούσατε να επανασυνδεθείτε με κάποιον. Εξετάστε το θέμα προσεκτικά προτού δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή σε τυχόν οικονομικές προτάσεις που έρχονται στην δουλειά σήμερα. Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά κάθε παράμετρο πριν πείτε ναι.
Υδροχόος – οι πράξεις και οι συζητήσεις σας θα απαιτήσουν προσοχή σήμερα, καθώς είναι πολύ πιθανό να πείτε κάτι που είναι μυστικό κάποιου ή να εμπλακείτε σε κάποια ίντριγκα. Είναι για μια θετική μέρα σήμερα, ειδικά σε ό,τι αφορά την καριέρα, όπου μπορεί να έχετε κάτι καλό ή ακόμα και μια άνοδο! Όσον αφορά την αγάπη, να περιμένετε έντονες διαφωνίες με τον σύντροφό σας σήμερα, ανεξάρτητα από το θέμα που συζητάτε. Κάθε φορά που χρειάζεται να μιλήσετε για κάτι, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν διπλωματικοί και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τρίτη τα γεγονότα θα έχουν μια εξέλιξη βασισμένη στα χθεσινά γεγονότα και εμπειρίες. Σήμερα θα είναι σημαντικό να προσαρμοστείτε γρήγορα σε οτιδήποτε νέο έχει προκύψει τη Δευτέρα, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει κάποια ευθύνη ή δέσμευση για την οποία έχετε δεσμευτεί. Προτεραιότητα πρέπει να δίνετε στις δουλειές του σπιτιού και στις υποχρεώσεις προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην φοβάστε να αγαπάτε και να νοιάζεστε για αυτούς που νοιάζονται για εσάς.

Καρκίνος – θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε θετική διάθεση και θα τείνετε να δείτε αρνητικά τα γεγονότα αυτήν την ημέρα. Σήμερα δεν θα σας είναι εύκολο να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, γι’ αυτό φροντίστε να αποφύγετε σημεία συζήτησης που είναι πιθανό να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Σε κάθε περίπτωση, παραμείνετε ψύχραιμοι και προσπαθήστε να διατηρήσετε διπλωματική στάση. Αισθάνεστε λίγο υποτονικοί, οπότε η σκέψη της αντιπαράθεσης σας προκαλεί νευρικότητα. Στη δουλειά, ορισμένα ζητήματα που μπορεί να φαινόταν ανίκανα να προχωρήσουν, είναι πλέον έτοιμα για επίλυση. Όταν πρόκειται για νέα εγχειρήματα, προχωρήστε με μεγάλη προσοχή και τη μέγιστη σοβαρότητα.
Σκορπιός – θα νιώσετε περισσότερη ένταση την Τρίτη, η οποία μπορεί να κλιμακωθεί σε δυσάρεστες συγκρούσεις. Όσον αφορά τη σχέση σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τις καθημερινές ανησυχίες και τα προβλήματά σας σήμερα. Ο σύντροφός σας δεν έχει κάνει τίποτα για να του αξίζει να υποφέρει για κάτι που δεν έκανε. Στη δουλειά θα μπορέσετε να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις σε προβλήματα που ήταν αγκάθι, εμποδίζοντας την πρόοδό σας.
Ιχθύες – είστε έτοιμοι να επανεξετάσετε πολλές πτυχές της ζωής σας και να αλλάξετε τη στρατηγική σας όπου θα δείτε ότι δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μπορείτε να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και να κάνετε μια νέα πιο οργανωμένη αρχή. Ξέρετε τι θέλετε και γνωρίζετε τα δυνατά σας σημεία. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτόν τον ευνοϊκό χρόνο για να ξεπεράσετε οποιοδήποτε εμπόδιο στα επαγγελματικά και να σημειώσετε πρόοδο με την υλοποίηση των σχεδίων σας. Οικονομικά, πρέπει να είστε κάπως πιο πειθαρχημένοι και να αντιμετωπίσετε την τάση σας για υπερβολικές δαπάνες.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com