,

Δεν υπάρχουν πρίγκιπες…

Δεν υπάρχουν πρίγκιπες. Ξύπνα πριγκίπισσα! Μην περιμένεις τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, αυτοί ζουν μόνο στα παραμύθια. Στην πραγματικότητα υπάρχουν βάτραχοι ντυμένοι πρίγκιπες. Θα σου δείξουν το πιο όμορφο πρόσωπό τους, θα σε κάνουν βασίλισσα μόνο στα λόγια, θα έρθει όμως η ώρα που θα βγει η βατράχικη συμπεριφορά και θα αναρωτιέσαι “Μα μου φερόταν σαν πριγκίπισσα! Τώρα πια με αγνοεί! Μα μου έλεγε τα πιο ωραία λόγια και το μόνο που ακούω πια είναι το ροχαλητό του από το διπλανό δωμάτιο! Γιατί φτάσαμε να γίνουμε δύο ξένοι;”.


Μην αναρωτιέσαι για την συμπεριφορά του. Πάντα βάτραχος ήταν, τα μάτια σου τον έβλεπαν πρίγκιπα. Γιατί πάντα τον πρίγκιπα σου είχαν μάθει πως πρέπει να περιμένεις να έρθει να σε πάρει από τις δυσκολίες της ζωής. Αλλά δεν υπάρχουν πρίγκιπες, μόνη εσύ θα κάνεις πράγματα για εσένα και θα μάθεις να έχεις φίλο τον εαυτό σου και να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου, όσο και αν πέφτει η χρυσόσκονη του έρωτα και βλέπεις θολά. Έμαθες πια να ξεχωρίζεις τον βάτραχο από τον πρίγκιπα, γι’ αυτό κρατά την καρδιά σου ανοιχτή μόνο στο αληθινό. Χαμόγελα λοιπόν μικρή μου πριγκίπισσα και όσοι βάτραχοι και να έρθουν, έμαθες να τους αναγνωρίζεις. Για αυτό λοιπόν προχωρά με ψηλά το κεφάλι και ανοιχτή την καρδιά…

Ευγενία Τριανταφυλλίδου


Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: