,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 19 Μάϊου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Πέμπτη θα απολαύσετε διάφορα γεγονότα ή νέα που σχετίζονται με ένα παιδί ή έναν νέο. Γενικότερα σήμερα οι δεσμεύσεις και η επικοινωνία σας με διαφορετικά άτομα θα σας φορτίσουν με θετικά συναισθήματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, φροντίστε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τα προσωπικά σας στοιχεία να μην πέσουν στα χέρια κακοποιών ή ανθρώπων που θα εκμεταλλευτούν αυτά τα πράγματα με κάποιο τρόπο.

Κριός – την Πέμπτη θα εκπλαγείτε από γεγονότα στον χώρο εργασίας σας, την ανάγκη να επισκεφτείτε κάποιο ίδρυμα ή υπηρεσία ή να έχετε νέα σχετικά. Η Σελήνη δείχνει ότι υπάρχει μειονέκτημα σε χρηματικά θέματα, που όμως είχε προβλεφθεί από νωρίς.
Λέων – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διευθετήσεις ή κοινές ενέργειες με έναν άντρα, ανεξάρτητα από τη βάση της σχέσης σας. Το πείσμα ή οι αυστηρές απαιτήσεις του έτερου ήμισυ, αλλά και οι δικές σας, κάνουν την κατάσταση ασφυκτική και δημιουργούν απόσταση μεταξύ σας.
Τοξότης – η μέρα φέρνει σοβαρά καθήκοντα, αλλά και πολλά απρόσμενα καλά νέα στα αισθηματικά. Ο άστατος καιρός μπορεί εύκολα να σας αρρωστήσει, με συγκεκριμένα συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, κρυολογήματα κλπ.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη θα σχεδιάσετε να ολοκληρώσετε περισσότερες οικογενειακές εργασίες. Θα χρειαστεί ή θα θέλετε να βοηθήσετε τους συγγενείς σας. Σήμερα μπορεί να προγραμματίσετε μια συγκέντρωση που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συνομιλίες ή ενέργειες που σχετίζονται με αποθανόντες συγγενείς. Την Πέμπτη, μην φοβάστε να βάλετε τις βάσεις για νέα πράγματα που θα έχουν διαρκές νόημα στη ζωή σας.

Ταύρος – θα απογοητευτείτε από κάποιες προσδοκίες σας για αυτή την ημέρα, οι οποίες δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν για διάφορους λόγους. Τα χρήματα δεν έχουν σημειώσει κάποια σημαντική πρόοδο αυτή τη στιγμή, αλλά με συμφωνίες που έγιναν αυτό το διάστημα, θα έχετε αυξημένα έσοδα τους επόμενους μήνες.
Παρθένος – θα έχετε λόγο να χαρείτε για την ολοκλήρωση μιας εκκρεμότητας ή ενός έργου, καθώς και για πιθανές ερωτικές σχέσεις. Η εξέλιξη της καριέρας είναι λίγο ασταθής. Να συμπεριφέρεστε απλά και χαρούμενα με όλους τους γύρω. Δεν πρέπει να προωθείτε το εγώ και να απορρίπτετε ή να αρνείστε εντελώς όλες τις συνεισφορές των συναδέλφων.
Αιγόκερως – τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο, αλλά και η υγεία δείχνει σημάδια αστάθειας. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε περισσότερο, να αποφύγετε την υπερκόπωση. Απαλλαγείτε από άκαμπτες σκέψεις στα εργασιακά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα είστε πιο διατεθειμένοι να σχεδιάζετε και να σκέφτεστε, παρά να ενεργείτε πρακτικά. Η σιωπή σας σήμερα θα είναι μια έκφραση της ανάγκης να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Σήμερα να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας. Μπορεί να προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση ή απροσδόκητο έξοδο. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ενέργειες και δεσμεύσεις με χρήματα μπορεί να προκαλέσουν διάφορες διαμάχες ή συγκρούσεις. Αυτή η μέρα φέρνει σημαντικά νέα από μια άλλη τοποθεσία που σχετίζεται με ένα άτομο που γνωρίζετε.

Δίδυμοι – θα μπορείτε να υπολογίζετε σε σημαντικές επιτυχίες σε οικονομικό και υλικό επίπεδο, αλλά θα οφείλονται στις ενέργειες των ανθρώπων γύρω σας. Η δουλειά εμφανίζει εμπόδια, ίσως θέματα με άλλα άτομα στον ίδιο χώρο.
Ζυγός – μπορεί να λάβετε πρόσκληση σε μια συνάντηση ή συγκέντρωση, να οργανώσετε ή να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τη δουλειά και τη σύνταξη διαφόρων σημαντικών εγγράφων ή συμβολαίων για εσάς. Η σχολαστικότητα και η προσοχή στην εργασία δεν βοηθούν να αποφύγετε εντελώς τα λάθη στα εργασιακά. Ευτυχώς θα ανακαλύψετε το πρόβλημα εγκαίρως και θα βρείτε γρήγορα έναν τρόπο να το λύσετε.
Υδροχόος – θα έχετε μια ενδιαφέρουσα ή χρήσιμη συζήτηση με μια γυναίκα που μένει σε κάποια απόσταση από εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την ανάπτυξη σημαντικών επαφών για εσάς, ειδικά με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Αν θέλετε να αλλάξετε δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Κάποιος με τον οποίο δεν ήσασταν πολύ κοντά στο παρελθόν, θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα σας προσφέρει υποστήριξη στην καριέρα σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική μέρα για εσάς, γιατί θα σας δώσει ευκαιρίες που περιμένατε ή που έχουν ιδιαίτερο νόημα στη ζωή σας. Φυσικά αυτά τα πράγματα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να κρίνετε σωστά κάθε κατάσταση. Σήμερα μπορείς να πετύχεις πολλά, αλλά θα σου ζητηθεί να έχεις μέγιστη δραστηριότητα, θέληση, επιμονή και ορθότητα. Στην πραγματικότητα, όσον αφορά την ειλικρίνεια στις ανθρώπινες σχέσεις, η φετινή χρονιά φέρνει πολλές δοκιμασίες, καθαρίζοντας ψεύτικους ανθρώπους από τη ζωή μας, κοσκινίζοντας μετά από το οποίο μπορούμε να μείνουμε μόνο με λίγους πιστούς φίλους.

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να έχετε ευχάριστες εμπειρίες ή επιτυχίες μέσα από κοινές δράσεις με φίλους ή συναδέλφους. Τα οικονομικά θέματα επηρεάζουν τη Σελήνη και τον Ερμή, επομένως δεν είναι ευνοϊκά και μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι από καταστάσεις ή άτομα για αυτό το θέμα.

Σκορπιός – η μέρα φέρνει σημαντικές ή ευοίωνες πράξεις και εμπειρίες κυρίως στην οικογένεια και στον συγγενικό κύκλο. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να είστε προσεκτικοί και να μην σπαταλάτε και να μην είστε άπληστοι για άμεσα οφέλη, γιατί μπορεί να πάρετε βιαστικά λάθος αποφάσεις.
Ιχθύες – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν έρθετε σε σύγκρουση με έναν άντρα, είτε θα συμβεί στη δουλειά, στην οικογένεια ή αλλού. Ανεξάρτητα από τον τομέα που εργάζεστε, υπάρχει μια ορισμένη πρόοδος. Η τύχη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη της οικογένειας και των συναδέλφων.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com