,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 13 Μάϊου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε ή πριν ενεργήσετε. Όποιοι και αν είναι οι λόγοι ή οι στόχοι σας, είναι πιο πιθανό να προκαλέσετε σύγκρουση λόγω διαφωνίας άλλων ανθρώπων. Η συζήτηση με μια γυναίκα μπορεί να φέρει ηρεμία στη ζωή σας, σε θέματα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα συναισθηματικά. Στη δουλειά ή στα επαγγελματικά σας θα μπορείτε να απολαύσετε ένα καλό επίτευγμα ή καλά νέα για εσάς.

Κριός – την Παρασκευή θα αρχίσετε να εφαρμόζετε κάποια σχέδια που σχετίζονται με το σπίτι σας ή θα αρχίσετε να προετοιμάζεστε για αυτά και θα αφήσετε την υλοποίηση για το Σαββατοκύριακο.
Λέων – μπορείτε να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα, θετική και επιτυχημένη μέρα, αν καταφέρετε να δείτε τη ζωή πιο χαρούμενα έξω από το σπίτι σας.
Τοξότης – η μέρα δεν φέρνει σημαντικά γεγονότα. Σήμερα μπορεί να σκέφτεστε κάποιες εμπειρίες από το πρόσφατο παρελθόν σας, που κατά κάποιο τρόπο θα σας θυμίσουν τον εαυτό σας.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, η Παρασκευή θα σας φέρει πολύ φως και ευνοϊκές συνθήκες για ανάπτυξη. Σήμερα θα απολαύσετε νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με ένα παιδί ή νέους. Η επιρροή άλλων ανθρώπων στη ζωή σας σήμερα θα είναι θετική και παραγωγική για εσάς. Μπορείτε να έχετε συναισθηματικές εμπειρίες με άτομα που ζουν μαζί σας ή κοντά σας. Οικονομικά θα έχετε τις καλές σας ευκαιρίες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την επιθυμία σας να εργαστείτε και να επενδύσετε νέες ιδέες στη δουλειά σας.

Ταύρος – θα χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέρα για να κάνετε περισσότερες εργασίες στη δουλειά ή κάποια άλλη δουλειά από την οποία θα περιμένετε χρήματα ή κάποιο όφελος.
Παρθένος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, καθώς και για τακτοποίηση πραγμάτων, φροντίδα περιουσίας, διατήρηση κάποιας περιουσίας κ.λπ.
Αιγόκερως – η διάθεση ενισχύεται από τα χαρούμενα νέα που λαμβάνετε και τις θετικές εξελίξεις που βλέπετε στη ζωή σας. Είστε έτοιμοι να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνεννοηθείτε με άτομα που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε προσδοκίες για την εξέλιξη των σχεδίων σας, τις οποίες θα θέλετε να ολοκληρώσετε πριν το τέλος της εβδομάδας. Μερικές από τις προσδοκίες σας θα σχετίζονται με μια συζήτηση ή κοινή δράση με εκπροσώπους των ζωδίων Αιγόκερω, Ταύρο ή Παρθένο. Αυτή η μέρα φέρνει καλή τύχη στον καθένα από εσάς, αλλά δεν θα έχει καμία σχέση με την εκπλήρωση των ιδιοτροπιών σας. Τα άσχημα νέα μπορεί να αναστατώσουν κάποιους από εσάς, αλλά αποδεχτείτε την κατάσταση φιλοσοφικά γιατί είναι λογικό.

Δίδυμοι – θα περάσετε μεγάλο άγχος, φόβο ή θα βιώσετε συναισθηματικά δυσάρεστα νέα.
Ζυγός – δεν θα υπάρχουν ανησυχίες στη ζωή σας, αλλά μάλλον θα είναι σαν μικρές φωτιές που θα ανάψουν και θα σβήσουν μόνες τους.
Υδροχόος – αυτή φαίνεται να είναι μια σχετικά δύσκολη μέρα. Πολλά θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απροσδόκητα και θα πιεστείτε να παρακολουθήσετε τα γεγονότα.

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τις ανησυχίες και τα άγχη που ελέγχουν τα συναισθήματά σας τις τελευταίες μέρες. Σήμερα θα είναι σημαντικό να χτίσετε και να διατηρήσετε την αρμονία μέσα σας, στο σπίτι που ζείτε και στην οικογένεια που έχετε. Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αλλαγές ή καινοτομίες στο σπίτι σας, για λήψη σημαντικών αποφάσεων που σχετίζονται με την οικογένεια ή την περιουσία που έχετε. Τα σχέδια που αφορούν συναντήσεις ή συγκεντρώσεις θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη τόσο σήμερα, όσο και τα επόμενα Σαββατοκύριακα.

Καρκίνος – θα πρέπει να δουλέψετε με χρήματα, έγγραφα, έξοδα προγραμματισμού ή να χρηματοδοτήσετε κάποια οικογενειακά ή επαγγελματικά έργα.
Σκορπιός – μπορεί να εκπλαγείτε από νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο.
Ιχθύες – τα έχετε αφήσει όλα για την τελευταία στιγμή και θα μπορούσατε κάλλιστα να χάσετε τον έλεγχο της κατάστασης, αλλά ένας ευνοϊκός ουρανός, σας βοηθά να επαναφέρετε τα πάντα στο σωστό δρόμο.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com