,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 10 Μάϊου 2022

Όλα αλλάζουν στο αστρολογικό τοπίο!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα είναι σημαντικό για εσάς σήμερα να διατηρήσετε την επικοινωνία με τους συγγενείς σας και φυσικά πάνω από όλα με όσους δεν είναι δίπλα σας. Θα έχετε επικοινωνία στα όνειρά σας με ανθρώπoυς που δεν ζουν πια. Την Τρίτη θα έχετε ένα σημαντικό γεγονός ή νέα που σχετίζονται με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Η Τρίτη θα ευνοήσει ενέργειες που σχετίζονται με την αγορά ή πώληση αγαθών, αντικειμένων ή περιουσίας.

Κριός – αναζητήστε σήμερα νέες μεθόδους για να λύσετε παλιά προβλήματα. Η μέρα θα εξελιχθεί κανονικά, ενώ η σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της μέσω της αποτελεσματικής Παρθένου στον τομέα του χάρτη σας που διέπει τη ρουτίνα. Βεβαιωθείτε ότι αφιερώνετε λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.
Λέων – απροσδόκητα γεγονότα ή καταστάσεις στη ζωή σας μπορεί να σας περιμένουν. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας για την ημέρα, προσπαθήστε να μην βιαστείτε, καθώς το σύμπαν σας ενθαρρύνει να κινηθείτε με τον δικό σας ρυθμό. Προσέξτε τον προϋπολογισμό σας.
Τοξότης – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για έρωτες και οικογενειακές ή προσωπικές στιγμές, για συναντήσεις ή συγκεντρώσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η Σελήνη της Παρθένου συνεχίζει να κινείται στον τομέα του χάρτη σας που διέπει επαγγελματικά θέματα, φέρνοντας ευθύνες. Προσπαθήστε να γλυκάνετε λίγο τα αισθηματικά σας με ένα τρόπο.


 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, θα υποδεχτείτε την Τρίτη με περισσότερη αισιοδοξία και καλή διάθεση. Άγνωστοι ή άνθρωποι που είναι δύσκολοι στη φύση τους, μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε προσωρινά άβολα, αλλά θα μπορέσετε να εναρμονίσετε αυτές τις σχέσεις. Σήμερα μπορείτε να απολαύσετε ένα δώρο, μια αγορά ή άλλες εκδηλώσεις που σχετίζονται με άτομα με τα οποία έχετε ιδιαίτερη σχέση. Ένα απροσδόκητο γεγονός θα συμβεί γύρω από ένα παιδί ή ένα νεαρό άτομο. Τα αγόρια και οι νέοι θα έχουν μια δύσκολη μέρα και θα αποφύγουν ριψοκίνδυνες ενέργειες και προσπάθειες.

Ταύρος – σήμερα θα ασχοληθείτε με τουλάχιστον ένα σημαντικό θέμα που είναι σημαντικό για το σπίτι σας ή για την περιουσία που έχετε. Προσπαθήστε να μην αφήσετε την αυτοπεποίθησή σας να κλονιστεί πολύ.
Παρθένος – απροσδόκητα νέα μπορεί να σας εκπλήξουν, τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις θα συνδέονται με παλιούς ή νέους φίλους. Αν και είναι σίγουρα σημαντικό να φροντίζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσπαθήστε να μην καθυστερείτε σε ζητήματα που δεν σας ανήκουν, αφού προσφέρετε τη βοήθεια και τις συμβουλές σας.
Αιγόκερως – ο Ερμής ξεκινά το ανάδρομο ταξίδι του στους Διδύμους και στον τομέα του χάρτη σας που διέπει τη ρουτίνα. Αυτή η πλανητική οπισθοδρόμηση θα μπορούσε να δημιουργήσει κάθε είδους προβλήματα με τη διαχείριση του χρόνου σας, καθιστώντας σημαντικό να αφιερώνετε στον εαυτό σας μερικά επιπλέον λεπτά μεταξύ κάθε εργασίας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε περισσότερους λόγους για χαρά ή θα έχετε πιο ευχάριστες εμπειρίες. Γενικότερα την Τρίτη θα έχετε διάφορες ευχάριστες αφορμές για συζητήσεις, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις, κυρίως με γυναίκες. Πολλοί θα πρέπει να ασχοληθούν με τα προβλήματα άλλων ανθρώπων. Αποφύγετε τις μικροπρέπειες σήμερα και μην μεγαλοποιείτε τις δυσκολίες που είχατε τον τελευταίο καιρό. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας παραπονούμενοι ή μετανιώνοντας για χαμένες ευκαιρίες ή αποτυχίες. Σήμερα πρέπει να κοιτάτε μπροστά με τόλμη, γιατί σας περιμένουν σημαντικά πράγματα.

Δίδυμοι – θα μπορείτε να ταξιδέψετε σήμερα, να οργανώσετε διάφορα σχέδια, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις. Συναισθηματικές ανακαλύψεις θα μπορούσαν να εκδηλωθούν.
Ζυγός – θα απαιτήσει προσοχή η ανάδυση νέων ανθρώπων στη ζωή σας. Μπορεί να έχουν κάποιο νόημα για εσάς, αλλά μπορεί επίσης να είναι χάσιμο χρόνου. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να επηρεάσουν την ερωτική σας ζωή. Θα μπορούσε να προκαλέσει αισθήματα αναξιότητας ή υποψιών γύρω από την πίστη του συντρόφου σας, ενώ η πραγματικότητα της κατάστασης είναι πολύ διαφορετική από ότι φαντάζεστε ότι είναι.
Υδροχόος – θα πρέπει να αποδεχτείτε με σύνεση και φιλοσοφία κάποιους περιορισμούς ή εμπόδια που θα εμφανιστούν στη ζωή σας αυτή την ημέρα. Θα μπορούσατε να ξυπνήσετε νιώθοντας λίγο διαφορετικό τον εαυτό σας σήμερα, πιο εγωιστικό. Αυτό το κοσμικό κλίμα θα μπορούσε να σας κάνει να επαναξιολογήσετε τα πάντα. Αποφύγετε με κάθε κόστος τα κακότροπα κουτσομπολιά.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα είναι μια στιγμή για δράση, για παραστάσεις, για ταξίδια, για νέες προσπάθειες και για οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς. Οι ενεργές σας ενέργειες θα καθορίσουν την εξέλιξή σας, όχι μόνο σήμερα ή αυτήν την εβδομάδα, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Την Τρίτη θα απολαύσετε την επικοινωνία ή τις συναντήσεις με φίλους, είτε είναι κοντά σας, είτε μακριά. Οι επαφές σας θα είναι πιο ενδιαφέρουσες ή θα σας δώσουν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες.

Καρκίνος – αυτή είναι μια ευνοϊκή μέρα για την υλοποίηση των ιδεών σας και για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων σας. Η κοινωνική σας ζωή θα επωφεληθεί, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξεπεράσετε τα όρια με οποιοδήποτε αγαπημένο σας πρόσωπο με το οποίο ελπίζετε να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Επίσης θα μπορούσατε να ασχοληθείτε πιο έντονα στις σελίδες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σκορπιός – θα πρέπει να προσέχετε όταν παίρνετε αποφάσεις, ακόμα και για πράγματα που δεν σας ενδιαφέρουν πολύ σήμερα. Η Σελήνη θα λειτουργήσει βοηθώντας σας να κρατήσετε ενωμένη την πραγματικότητα ανάμεσα στις ταραχώδεις δονήσεις του Ανάδρομου.
Ιχθύες – προσπαθήστε να προγραμματίσετε λίγο χρόνο για να αναδιοργανώσετε το χώρο σας, να καθαρίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα ή ζητήματα ακίνητων. Ειδήσεις οικονομικής φύσης είναι μπροστά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com