,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τρίτη 3 Μάϊου 2022

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τρίτη θα έχετε να εκτελέσετε περισσότερες εργασίες που θα είναι σημαντικές για το σπίτι ή την οικογένειά σας. Η εφαρμογή τους μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια, διάφορες συναντήσεις ή επαφές με εκπροσώπους φορέων κ.λπ. Το αδύναμο σημείο σας σήμερα, θα είναι τα συναισθήματα και η μεγαλύτερη ευαισθησία σας, που θα επηρεάσει τη διάθεσή σας και την επικοινωνία σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Η μέρα φέρνει σημαντικά οικονομικά γεγονότα, η εξέλιξη των οποίων ξεκίνησε πριν από αρκετούς μήνες ή εβδομάδες.

Κριός – η Τρίτη σας φέρνει ευχάριστες εμπειρίες, νέα ή συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.


Λέων – σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες ή συναισθηματικές ενέργειες. Τα άσχημα νέα μπορεί να σας αναστατώσουν.

Τοξότης – πολλή ενέργεια και συζητήσεις σήμερα. Θέλετε να μιλήσετε, να ζητήσετε και να δώσετε συμβουλές, πιθανότατα να λάβετε κάποια υλική ή οικονομική βοήθεια που σας είναι απαραίτητη.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τρίτη θα απογοητευτείτε από μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση ή περιττή συζήτηση ενός ατόμου από το καθημερινό σας περιβάλλον. Σήμερα θα είναι δύσκολο να οργανώσετε τα πράγματά σας, γιατί άλλα άτομα ή περιστάσεις θα επέμβουν και θα αποτύχουν τις προσδοκίες σας. Αυτή η μέρα φέρνει άσχημα νέα για μια γυναίκα που γνωρίζετε. Η ερωτική σας ζωή θα έχει σημαντική θέση στη ζωή σας. Η ανάπτυξη μπορεί να είναι ένα φλερτ όπου σπουδάζετε ή εργάζεστε.

Ταύρος – θα πρέπει να αποφύγετε μεγάλα σχέδια για σήμερα, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας ή στο περιβάλλον όπου ζείτε, που θα έχουν κάποιο αντίκτυπο σε σας.

Παρθένος – σήμερα θα επηρεαστείτε από γεγονότα ή ενέργειες νέων ή παιδιών.

Αιγόκερως – μπορεί να αισθάνεστε εμπόδια και δυσκολίες, ίσως να ευθύνεται κάποια αστάθεια στην εργασία. Προσοχή σε κρυολογήματα, ιώσεις ή ρευματικά προβλήματα.

 

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τρίτη θα είναι μια δυναμική μέρα, στην οποία θα προκύψουν περισσότερες προγραμματισμένες δεσμεύσεις. Σήμερα οι πράξεις σας θα επηρεαστούν από άντρες με τους οποίους πρόκειται να έχετε επαφή. Την Τρίτη κάποιοι από εσάς θα περιμένουν νέα ή ένα ντοκουμέντο με φόβο και μεγάλη αγωνία, αλλά στην πραγματικότητα τα γεγονότα θα εξελιχθούν με θετικό και ευνοϊκότερο τρόπο. Μην βιαστείτε να απαντήσετε σε πληροφορίες που λαμβάνετε μέσω τηλεφώνου ή μέσω Διαδικτύου.

Δίδυμοι – η Τρίτη φέρνει διάφορους υποχρεώσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με έναν άνδρα από την οικογένειά σας ή από τον συγγενικό σας κύκλο.

Ζυγός – αγάπη, ενθουσιασμό ή άγχος, καθώς και περισσότερες συναισθηματικές καταστάσεις μπορείτε να περιμένετε σήμερα.

Υδροχόος – η πραγματικότητα την Τρίτη θα είναι πολύ διαφορετική από τις προσδοκίες σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, τα γεγονότα της Τρίτης θα σας απαιτήσουν να δείξετε ότι μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή ακόμα και όταν είναι δύσκολη. Υπάρχει πάντα κάτι για το οποίο να είστε χαρούμενοι και ευγνώμονες, όπως πάντα υπάρχει κάτι για το οποίο να είστε θυμωμένοι και δυσαρεστημένοι. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά οι επιτυχίες θα είναι διαφορετικές ανάλογα με την στάση σας. Σήμερα θα σας χρειαστούν φίλοι, συγγενείς ή συνάδελφοι και μπορείτε πολύ εύκολα να κλειστείτε στον εαυτό σας, στον δικό σας κόσμο και στα προβλήματα. Είναι αυτό το καλύτερο που μπορείτε να δώσετε στον κόσμο;

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να ζήσετε κάθε είδους απροσδόκητες καταστάσεις με αγνώστους. Σήμερα δεν θα χάσετε τον ενθουσιασμό, αλλά ποια θα είναι η κατεύθυνση εξέλιξης θα είναι αυστηρά ατομικό.

Σκορπιός – σήμερα είναι πιθανές συζητήσεις, συναντήσεις ή νέες γνωριμίες με άτομα από κοντά και μακριά, κυρίως γυναίκες.

Ιχθύες – θα χαρείτε με καλά νέα ή μια ευκαιρία για εξέλιξη, που αν πραγματοποιηθούν με επιθυμία και φιλοδοξία από την πλευρά σας, θα έχουν καλό αντίκτυπο στο εισόδημά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: