,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ανακαλύψτε όχι μόνο το τι αλλά και το πώς!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μπορεί να είστε ασταθείς και ευάλωτοι στην υγεία σας, συναισθηματικά και ψυχικά. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τυχόν προβλήματα υγείας. Η συναισθηματική σας αστάθεια μπορεί να προκαλέσει έλλειψη αυτοπεποίθησης, εύκολη δυσαρέσκεια, καχυποψία και δυσπιστία για τις πράξεις των άλλων. Για εσάς, η Τετάρτη είναι μια μέρα σταθεροποίησης, μέσω της αποδοχής της πραγματικότητας και της αλλαγής στον εαυτό σας.

Κριός – την Τετάρτη, μπορείτε να έχετε μια συνάντηση ή μια ειδική συζήτηση που σχετίζεται με έναν άντρα κατά κάποιο τρόπο.
Λέων – μπορεί να λάβετε άσχημα νέα για μια γυναίκα, πιθανότατα άνω των 35 ετών.
Τοξότης – μπορεί να υπάρχει άγχος ή κάποια άλλη ενόχληση που σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άνδρα. Σήμερα δεν αποκλείονται παθήσεις υγείας ή συναισθηματικές άγχη.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα περιπλανηθείτε ανάμεσα σε διαφορετικές εμπειρίες από το παρελθόν και το παρόν. Θα αναζητήσετε τους πραγματικούς λόγους για κάποιες εμπειρίες. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για να αναζητήσετε τα δικά σας λάθη και να τα διορθώσετε όποτε είναι δυνατόν. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε την εξέλιξη κάποιων γεγονότων, αλλά και να χτίσετε νέα που θα σας φέρουν θετικά αποτελέσματα ή συναισθήματα.

Ταύρος – θα έχετε μια μέρα που δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες ή εικονική επικοινωνία με αγνώστους.
Παρθένος – η Τετάρτη θα ευνοήσει ταξίδια ή ενδιαφέρουσες επαφές με άτομα από κοντά και μακριά, κυρίως γυναίκες.
Αιγόκερως – αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στην υλοποίηση σχεδίων ή ιδεών που σχετίζονται με το κοντινό σας μέλλον.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τις επαγγελματικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Επίσης προσέξτε για κάποιες μικρές επισκευές ή βελτιώσεις στο σπίτι σας ή άλλες σημαντικές οικιακές δουλειές. Επικεντρωθείτε σε παρατημένες εργασίες, ξεχασμένες σχέσεις και σε όλα όσα έχετε ξεχάσει να κάνετε μέχρι τώρα για διάφορους λόγους.

Δίδυμοι – η κύρια εστίασή σας θα είναι στα οικογενειακά σας καθήκοντα και ευθύνες.
Ζυγοί – η ημέρα φέρνει καλά οικονομικά νέα ή την πραγματοποίηση νέων ευκαιριών που σχετίζονται με τρέχοντα ή μελλοντικά καλύτερα εισοδήματα.
Υδροχόος – θα έχετε λόγους να χαρείτε με νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα μωρό, παιδί ή άλλο νεαρό άτομο. Σήμερα οι νεότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, θα έχουν μια ενδιαφέρουσα και συναισθηματική μέρα.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, για εσάς η Τετάρτη είναι μια περίοδος ενεργού δράσης, όχι για να δημιουργήσετε χάος και να κάνετε λάθη. Η Τετάρτη φέρνει ενδιαφέρουσα και συναισθηματική επικοινωνία με ανθρώπους που αγαπάτε, ανεξάρτητα από το πού μένουν. Μικρά δώρα ή χειρονομίες προσοχής φέρνουν νέα δυνατά συναισθήματα και ενέργεια. Σχέδια και ιδέες που σχετίζονται με παιδιά και νέους θα αναπτυχθούν καλά. Οι εκπλήξεις σήμερα μπορεί να έρθουν μέσα από συναντήσεις, έγγραφα και διάφορες προτάσεις.

Καρκίνος – η Τετάρτη θα απαιτήσει την προσοχή και την υπομονή σας, δεξιότητες για να ξεφύγετε από προβλήματα ή δυσάρεστα άτομα.
Σκορπιός – η Τετάρτη μπορεί να αφήσει ένα σημαντικό σημάδι στη ζωή σας, που σχετίζεται με ένα γεγονός στη δουλειά ή την ερωτική σας ζωή.
Ιχθύες – μπορείτε να χαρείτε με μια απροσδόκητη αγορά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: