,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17 Απριλίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 1/4

Στις 12 Απριλίου, ο Δίας και ο Ποσειδώνας ενώνονται στις 23°58’ μοίρες των Ιχθύων σε σύνοδο με σταθερό αστέρι Markab, υποδηλώνοντας ένα άλλο ξύπνημα. Το αστέρι Markab, αντιπροσωπεύει τη βαθιά θλίψη και με τον Δία και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όλοι θα νιώθουμε κάποια κατάθλιψη και εξαπάτηση, αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σύνοδο Δία/Ποσειδώνα για τα καλά, αν αγγίξουμε το φως γύρω μας.


Για να αξιοποιήσετε  στο έπακρο αυτή τη σπάνια πτυχή, είναι χρήσιμο δούμε με βάση τον οίκο των Ιχθύων στον γενέθλιο χάρτη μας, τις όψεις και την οικοθεσία και να αναζητήσουμε αν υπάρχουν  πλανήτες (ζώδιο, σελήνη ωροσκόπος και προσωπικοί πλανήτες) μεταξύ 21 και 30 μοιρών των μεταβλητών ζωδίων , Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες.

Οι συνδέσεις μεταξύ αυτών των δύο πλανητών συμβαίνουν περίπου κάθε 13 χρόνια με την τελευταία τρεις φορές να χτύπα κατά τους μήνες Μάιο, Ιούλιο και Νοέμβριο 2009 στις 26° και 24° Υδροχόου.


Τι συνέβαινε στη ζωή σου τότε;

Ωστόσο η τελευταία φορά που ο συνδυασμός ήταν στο ζώδιο των Ιχθύων ήταν στις 17 Μαρτίου 1856 στις 18°13’.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Προβλήματα με απώλειες, επέκταση του πολέμου, χημικά ή βιολογικά όπλα, ηγεσία, ηγέτες, ακρίβεια, αύξηση κατακόρυφη πετρελαίου, ακραία καιρικά φαινόμενα με χαρακτηριστικό το νερό, άνοιγμα πανδημικών εποχών και μεταλλάξεων (η όψη διαρκεί όλο το έτος και θέτει βάσεις δεκαετίας), πνευματικότητας, θρησκείας, ψυχικών νοσημάτων, ουσιών είναι το επίκεντρο.

Η σύνοδος Δία/Ποσειδώνα αυτόν τον μήνα, θα ρίξει φως σε εκείνα τα πράγματα που σιγοβράζουν, αλλά δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί. Ο Covid έχει καταλάβει τον κύκλο των ειδήσεων για τόσο καιρό που η προσοχή μας έχει εκτραπεί και διασπαστεί. Τώρα αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας καθώς άλλα πιεστικά γεγονότα παίρνουν τη θέση του και μπορούμε να αρχίσουμε να βλέπουμε την καταστροφή που έμεινε από τον απόηχο του ιού. Για παράδειγμα, ο Ποσειδώνας κυβερνά τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών, μια επιχείρηση που έχει σκοτώσει περισσότερους από κάθε πόλεμο και έχει χειραγωγηθεί από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία. Αντιμετωπίζουμε μια σοβαρή κρίση ναρκωτικών χωρίς τέλος. Ο Ποσειδώνας κυβερνά επίσης το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και αυτή η σύνδεση θα φέρει την τιμή των καυσίμων στα ύψη. Αυτές οι τιμές χειραγωγούνται επίσης, για να διατηρηθούν καλά οι έχοντες την εξουσία χρηματοδοτημένοι. Αυτή η αναταραχή δεν μπορεί να διαρκέσει και σύντομα θα υπάρξει επανάσταση τόσο στο μυαλό, όσο και στο πνεύμα.

Τι να περιμένουμε;

Η άφιξη ενός λαμπερού (Ποσειδώνα) ηγέτη – σωτήρα (Δία);

Μια αλήθεια (Δίας) που έχει κρυφτεί (Ιχθύες) δίνοντάς μας ένα νέο όραμα (Ποσειδώνας);

Μια θεωρία (Δίας) σχετικά με το να είμαστε θύματα (Ιχθύες) ξαφνικά διαλύεται (Ποσειδώνας);

Ένα νέο όραμα (Ποσειδώνας) που μας πηγαίνει στο βασίλειο της φαντασίας (Ιχθύες) και ξυπνά την περιέργειά μας (Δία);

Υπάρχουν τόσα πολλά παραδείγματα για το πώς αυτή η ενέργεια μπορεί να λειτουργήσει σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο!

Το φως θα έρθει μέσα από ειδήσεις όπως αυτή για το εμβόλιο κατά  του καρκίνου, καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι της εποχής του Υδροχόου και αυτή η σημαντική σύνοδος θα είναι προάγγελος τέτοιων ανακαλύψεων, στην ιατρική, στο διάστημα κτλ.

Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί, στις 16 Απριλίου 2022 στην 26.45 του Ζυγού, το ζώδιο της ισορροπίας, της αναζήτησης ειρήνης, στον 11 οίκο των φίλων, των συμμαχιών, του διαδικτύου, των επιθυμιών, των ομάδων. Μόνο προσωρινά αποτελέσματα μπορεί να φέρει από εκεί σύμφωνα με τις όψεις της (τετράγωνο Πλούτωνα και χιαστί Δια) σε προσπάθειες ειρηνευτικές και διπλωματίας! Σε ένα άβολο δεκαήμερο για τον Ζυγό, δείχνει πτώσεις ή και απώλειες ηγετών, ενώ μπορεί να σημαίνει και εξορία ηγετών. Σεισμική πανσέληνος με έντονα χαρακτηριστικά επηρεάζει πιο άμεσα όσους έχουν ζώδιο, σελήνη, ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από τις 23 έως 30 μοίρες των ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) και 0 έως 1 μοίρα των ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος).

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com