,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΕΣ ΙΔΕΕΣ – ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη θα είστε γοητευτικοί και θα πετύχετε εύκολα σημαντικές επιτυχίες για εσάς. Πολλές περιστάσεις και άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας σήμερα, αλλά να είστε συνετοί. Χρησιμοποιήστε μόνο ό,τι είναι σημαντικό για εσάς ή αυτό που χρειάζεστε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την επίλυση δυσάρεστων προβλημάτων ή σχέσεων που σας έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες. Την μέρα θα θυμάστε για συζητήσεις με συγγενείς ή με διάφορα νέα για άτομα που βρίσκονται κοντά στην οικογένειά σας.

Κριός – σήμερα θα έχετε αρκετή ενέργεια και κίνητρο για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η Τετάρτη σας φέρνει νέα ή μια κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε σε ζώδιο του νερού.
Λέων – θα έχετε μια μέρα που όλα θα εξελιχθούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο, προκαλώντας την υπομονή σας.
Τοξότης – μπορεί να έχετε ανησυχίες ή παρεξηγήσεις σχετικές ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα προκληθεί η υπομονή σας από τις πράξεις ή τα λόγια ανθρώπων που γενικά σέβεστε πολύ ή αγαπάτε. Οι ενέργειες ενός ατόμου στον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας, θα απαιτήσουν υπομονή και κατανόηση, όσο δύσκολο κι αν είναι. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, ο χωρισμός από κάποιον είναι πιθανός, λόγω της αδυναμίας να επιτευχθεί συμφωνία σε σημαντικά ζητήματα της ζωής. Μια πολύ κουραστική μέρα για εσάς, στην οποία καλύτερα να σιωπάτε, να μιλάτε λιγότερο και να μην δίνετε σημασία σε σχόλια ή παρατηρήσεις. Σήμερα είστε πολύ πιο ευαίσθητοι.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις και οι πιο σημαντικές ή μεγαλύτερες ευθύνες θα σχετίζονται με την εκπαίδευση, γραφειοκρατικά ή νομικά θέματα ή τα επαγγελματικά σας.
Παρθένος – πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες, συναντήσεις ή ανταλλαγές μηνυμάτων
Αιγόκερως – η ημέρα φέρνει μια συζήτηση για διάφορα σοβαρά θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς από κοντά και μακριά.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη προετοιμαστείτε για μια μεγαλύτερη δυναμική στην καθημερινότητά σας, για περισσότερες εργασίες ή συναντήσεις που θα πρέπει να ολοκληρώσετε σήμερα. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τακτοποίηση εγγράφων ή διάφορες διατυπώσεις. Οι περιστάσεις θα ευνοήσουν τις επισκέψεις σε κάποιο κρατικό, τραπεζικό ή δικαστικό ίδρυμα κ.λπ. Σήμερα θα λάβετε σημαντικές ή χρήσιμες πληροφορίες για εσάς από κοντά. Είναι πιθανές συναντήσεις ή συγκεντρώσεις που σχετίζονται με ένα παιδί.

Δίδυμοι – την Τετάρτη θα πάτε κάπου, ή κάποιος θα έρθει κοντά σας. Αυτή θα είναι μια καλή μέρα για έρωτες ή ρομαντικές επαφές.
Ζυγός – θα λάβετε κάποια δυσάρεστα νέα από μικρή απόσταση ή που σχετίζονται με κάποιο γνωστό σας πρόσωπο.
Υδροχόος – θα περάσετε μια μέρα με περισσότερη κίνηση. Ο τομέας επικοινωνίας σας σήμερα έχει να κάνει με τις σχέσεις σας και αν μιλάτε πολύ αυτό το διάστημα, μπορεί να είναι καλό ή κακό, ανάλογα με την προσέγγισή σας. Μην αδιαφορείτε για τα μηνύματα.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα θα είναι δύσκολο να ισορροπήσετε ανάμεσα στα οικογενειακά και προσωπικά σας ενδιαφέροντα και ευθύνες. Σήμερα θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε κάποια αρμονία και αυτό θα είναι αρκετά δυνατό. Σήμερα μπορεί να σκεφτείτε ή να πάρετε αποφάσεις για διάφορα θέματα που επηρεάζουν την υγεία, τη θεραπεία, να είστε ενεργοί σε θέματα που σχετίζονται με την υγιεινή ζωή. Μπορείτε να μάθετε πολλά πράγματα σήμερα, αλλά το πιο σημαντικό, αυτό που μάθατε είναι αληθινό, σοφό και όχι αποτέλεσμα οποιασδήποτε χειραγώγησης ή ψευδών ειδήσεων.

Καρκίνος – σήμερα μπορείτε να απολαύσετε καλά οικονομικά αποτελέσματα, νέα που σχετίζονται με τη λήψη χρημάτων ή την αύξηση του εισοδήματός σας.
Σκορπιός – θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσετε, δύσκολα κατανοητές καταστάσεις και εύκολο να προκαλέσουν διαφωνίες και συγκρούσεις.
Ιχθύες – τα οικογενειακά ζητήματα και τα πιο εσωτερικά συναισθήματα, όχι μόνο επιδιώκετε να κοιτάξετε τα πράγματα από λογική σκοπιά, αλλά και προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με τα συναισθήματά σας κάτι που φέρνει αβεβαιότητα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com