,

Όλες οι μαμάδες…

Όλες οι μαμάδες λίγο πολύ έχουμε περιστατικά με τα παιδιά μας, που θα ευχόμασταν να ήμασταν εμείς, παρά εκείνα στη θέση τότε που διένυαν και το δύσκολο διάστημα που ‘πρεπε να περάσουν.
Δεν είναι λίγες οι μαμάδες που θελήσαμε να δώσουμε τα υπέρ του εαυτού μας και όχι μόνο σε απαραίτητα πολύ πολύ δύσκολες καταστάσεις, αλλά ακόμα και σε παρερχόμενες μεν, αλλά σοβαρότατες για την εξέλιξή τους δε, από δική μας ίσως αμέλεια, αδιαφορία, ακόμα και από συνθήκες μη ελεγχόμενες από μας!
Σίγουρα δε θα γίνουμε εμείς οι τιμωροί της, μα στο μυαλό μας παγώνει η σκέψη και η ιδέα ενός χειριστικού, επωφελούμενου νου, σε ανταμοιβή μιας τοξικότατης σχέσης, αλλά αποκλειστικής (πίστευε) κτητικότητάς της!
Πάλεψα πολύ να μην πάρω θέση, να αφήσω τη Δικαιοσύνη να αποφανθεί, μα απ’ το μετερίζι μιας πολύτεκνης μάνας, μιας μάνας που όπως οι σωστές όλες θα δίναμε και τη ζωή μας για τα παιδιά μας, αδυνάτισε, αποδυναμώθηκε η σκέψη, γι’ αυτό και παραθέτω τις σκέψεις μου απλά και κατανοητά θέλω να πιστεύω!
3 αθώες ψυχούλες Πανάθεμά την! Παναθεμά τους που φέρνουν στον κόσμο αθώα αγγελούδια και η θέση τους, μέσα απ’ αυτή την κακοποιητική τους συμπεριφορά είναι μόνο η ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ! Εδώ μωρέ παλεύουν γυναίκες, ξεσκίζουν ψυχές και σάρκες και αυτά τα είδη , υπογυναικείου ενστίκτου και δημητρικού, μια θέση έχουν μόνο, ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ!
Εκεί είναι που συγχύστηκα, τα μελέτησε όλα τόσο άψογα (πίστευε), αλλά το μυαλό του δράστη, της υπενθυμίζω πως εκτός από την ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΕΣ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗ!
Άννα Ζανιδάκη
Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: