,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα θα έχετε μια συζήτηση ή αρραβώνα με ένα παιδί που δεν μπορείτε ή δεν πρέπει να καθυστερήσετε. Αυτή η μέρα θα είναι σημαντική για τα σχέδιά σας και για την εξέλιξή σας σε έναν συγκεκριμένο τομέα, οικογένεια, δουλειά, αγάπη, επαγγελματικά και πολλά άλλα. Είναι πιθανές περισσότερες συναντήσεις, πιο δυναμική επικοινωνία, ταξίδια κ.λπ. Η Πέμπτη θα είναι μια σημαντική μέρα για την ανάπτυξη των σχεδίων και των πράξεών σας.

Κριός – σήμερα θα συγκεντρώσετε μια ποικιλία πληροφοριών, που σχετίζονται με τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων που γνωρίζετε ή γεγονότα που σας ενδιαφέρουν.
Λέων – επαγγελματική ή προσωπική συνάντηση ή συζήτηση.
Τοξότης – η μέρα δεν φέρνει πολλές κινήσεις ή αποτελέσματα και πιθανότατα θα επικεντρωθείτε στην εκτέλεση των εργασιών ρουτίνας και των καθηκόντων σας.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα χάσετε κάτι που μπορεί να είναι ένα πράγμα, μια ελπίδα, μια υπόσχεση, μια σχέση. Η μέρα έχει τη δική της γραμμή ανάπτυξης, οπότε αφήστε τα συναισθήματά σας να μετρηθούν. Στη δουλειά σας, να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τους συναδέλφους ή τους πελάτες. Συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα που γεννήθηκαν κάτω από τα φλογερά ζώδια που σχετίζονται με λεπτές και δύσκολες καταστάσεις της ζωής είναι πιθανές.

Ταύρος – σήμερα θα έχετε αρκετά καθήκοντα στα οποία πρέπει να εστιάσετε. Θα αφορούν κυρίως οικιακά, υλικά ή περιουσιακά σας συμφέροντα και στόχους.
Παρθένος – θα βιώσετε θυμό ή σύγκρουση σε μια κατάσταση που σχετίζεται με έναν άντρα.
Αιγόκερως – θα έχετε ελπίδες και προσδοκίες για ευχάριστες εμπειρίες ή νέα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη θα περάσετε καλά για να αναπτύξετε τις δουλειές του σπιτιού σας. Αυτή η μέρα φέρνει μια ευχάριστη εμπειρία που σχετίζεται με το σπίτι ή κάποιον συγγενή σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στις καθημερινές σας υποθέσεις, ειδικά αν τα προβλήματα σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα. Δύσκολα θα υπάρξουν εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Αυτή η ημέρα μπορεί να μείνει στη μνήμη σας με ένα ιδιαίτερο γεγονός στην οικογένεια ή στον κύκλο των συγγενών σας.

Δίδυμος – η Πέμπτη φέρνει σημαντικές ευθύνες και εργασίες που θα τραβήξουν σχεδόν όλη την προσοχή σας. Έχετε εργασίες που δεν μπορείτε να αναβάλλετε και που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας.
Ζυγός – θα βιώσετε κάποιο χάος σε συναισθήματα, σκέψεις, επιθυμίες ή σχέδια. Όλη αυτή η θολότητα στη ζωή σας πρέπει να κυλήσει, να καθαριστεί, να κάνει χώρο για φως και καλά πράγματα που θα σας κάνουν να νιώσετε χορτάτοι.
Υδροχόος – η μέρα φέρνει άσχημα νέα που σχετίζονται με έναν άντρα που γνωρίζετε ή που είναι δημόσιο πρόσωπο.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια θα εξελιχθούν σύμφωνα με την προηγούμενη στάση σας. Με αυτή την έννοια, αποφύγετε καταστάσεις άγχους, έντασης, φόβου. Δράστε με αυτοπεποίθηση, προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τα καθήκοντά σας σήμερα, γιατί αύριο σας περιμένουν νέα πράγματα. Η Πέμπτη θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για συμβόλαια ή έγγραφα που σχετίζονται με ακίνητα που κατέχετε. Σήμερα μην προσπαθήσετε να αναζητήσετε την αλήθεια για τις ύπουλες ή κακόβουλες ενέργειες κάποιου προς εσάς, για κλοπή ή άλλου είδους καταπάτηση προσωπικών σας αντικειμένων. Δεν θα επιτρέψετε τίποτα. Ο σκοπός μιας τέτοιας εμπειρίας είναι να σας διδάξει κάτι.

Καρκίνος – σήμερα οι συνάδελφοι, οι πελάτες ή οι διευθυντές σας, θα σας ξεσπάσουν τα νεύρα τους και θα τεντώσουν τα δικά σας. Είναι πιθανό να εμφανιστούν νέοι άνθρωποι στη ζωή σας και αυτό θα οφείλεται κυρίως στην εκπαίδευση, την καριέρα ή τα επαγγελματικά σας.
Σκορπιός – θα έχετε μια ασταθή, μάλλον απαισιόδοξη διάθεση, που μπορεί να σχετίζεται με ταξίδια ή ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις.
Ιχθύες – θα μπορέσετε να απολαύσετε ένα σημαντικό νέο, γεγονός ή εμπειρία στην οικογένειά σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: