,

Γιατί εκείνη είναι πιο δυνατή στο να αντέχει, άλλα και στο να φεύγει!

“Θα μείνεις μαζί μου μέχρι το τέλος!”, αρκεί να το σκεφτεί μια γυναίκα… Όσες φορές και να θέλεις να αλλάξεις αυτά που νιώθει μια γυναίκα, να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος, σε όποιο χρόνο, η νίκη είναι δική της. Είτε με τη παρουσία της, είτε με την απουσία της. 


Τυχερός εσύ, που ξέρεις ότι η “δεδομένη” γκόμενά σου θα είναι πάντα εκεί όταν την χρειάζεσαι. (Λυπάμαι για την μέρα που θα την ψάχνεις).

Τυχερός εσύ, που γυρνάς σπίτι και απαιτείς τα πάντα στο χέρι και δε λες ένα “ευχαριστώ”, όχι σε κείνη, αλλά στο σύμπαν που στην έστειλε. (Ζω για την στιγμή που θα τρως όρθιος ότι απέμεινε στο ψυγείο μια βδομάδα τώρα).


Τα συγχαρητήριά μου άπιστε τύπε για το διπλό ταμπλό και την “κυρά στο σπίτι”, κορώνα στο κεφάλι σου. (Ξύσου λίγο, σου έρχεται).

Είσαι και εσύ ο “Θέλω το χρόνο μου, σε έχω καψουρέψει!”. (Εσύ πάρε πυροσβεστήρα).

Ξέρεις πού ανήκει η γυναίκα φίλε μου για “πάντα”; Στον άντρα που είναι εραστής – φίλος της τίμιος. Σ’ αυτόν που ξέρει τη δύναμή της και τη σέβεται και μαζί της χτίζει την επόμενη μέρα καλύτερα από τη προηγούμενη. Σ’ αυτόν που θέλει να μάθει τα νέα της, ακόμα και αν είναι βαρετά για νύχια και μαλλιά…

Ξέρεις πότε μια γυναίκα θα στα δώσει όλα; Όταν θα την αφήσεις στα χέρια σου να είναι αδύναμη, άβαφη και απλά ένα κοριτσάκι που αναζητά αγάπη, τότε θα πάρεις τα πάντα! Γυναίκα που αγαπά αληθινά, δεν φοβάται τίποτα. Σκέψου εσύ που την έχεις! Καλή τύχη μάγκες… Πολλοί ήσασταν τυχεροί, απλά ξεχάσατε να πείτε στον εαυτό σας ότι εκείνη είναι πιο δυνατή στο να αντέχει, άλλα και στο να φεύγει!

Κατερίνα Ηλέκτρα (Κ.Η.🖤)

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: