,

Αστρολογικές προβλέψεις τριημέρου 25-27 Μαρτίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα βιώσετε περίεργα γεγονότα ή θα λάβετε απροσδόκητα νέα. Να προσέχετε τι αποφάσεις θα πάρετε και τι υποσχέσεις θα πιστέψετε ή θα δώσετε. Χρησιμοποιήστε τις ευοίωνες τάσεις της ημέρας για να δημιουργήσετε ή να διατηρήσετε κάτι σημαντικό για εσάς. Πάνω από όλα, όλα όσα σχετίζονται με την οικογένειά σας πρέπει να είναι προτεραιότητα. Οι ενέργειές σας που σχετίζονται με την περιουσία ή την οικογενειακή περιουσία θα απαιτήσουν περισσότερη προσοχή. Θα ξεκινήσει η εξέλιξη κάποιων γεγονότων από το πρόσφατο παρελθόν σας, που για κάποιο λόγο ήταν στάσιμα μέχρι στιγμής. Οι εκπλήξεις θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με άτομα που είναι συγγενείς, συνάδελφοι, επιχειρηματικοί συνεργάτες, φίλοι και πολλά άλλα. Θα αρχίσετε να κοιτάτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας για πράγματα που σας έχουν προκαλέσει ένταση. Εύνοια στην ανάπτυξη σχεδίων ή δεσμεύσεων που σχετίζονται με το παιδί.


Κριός – θα έχετε ενέργειες και αλλαγές που αφορούν την επαγγελματική σας δραστηριότητα ή την οικογένειά σας την Πέμπτη. Συζητήσεις ή σοβαρές εργασίες με έναν άντρα που θα εξελιχθούν προς όφελος ή προς το συμφέρον σας την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Θα σας επιτρέψει να καταλάβετε πού κάνατε λάθη στο παρελθόν και πώς να τα ξεπεράσετε.
Λέων – θα έχετε μια υπεύθυνη υποχρέωση που σχετίζεται με χρήματα ή ένα οικονομικό έγγραφο. Μπορούν να περιμένετε σημαντικά ή χρήσιμα νέα και συζητήσεις με ανθρώπους από κοντά και μακριά, Πέμπτη και Παρασκευή. Μπορείτε να απολαύσετε μια πρόσκληση, πληροφορίες ή προσφορά από ένα άτομο. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να καθαρίσετε και να οργανώσετε το χώρο σας το Σαββατοκύριακο, ενώ αργότερα θα αναγκαστείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας και να απασχοληθείτε με θέματα υγείας.
Τοξότης – θα δυσκολευτείτε να πετύχετε ιδιαίτερα αποτελέσματα. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή σε κάθε κόστος που μπορεί να υποβληθείτε σήμερα, που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μπορεί να αισθάνεστε βαλτωμένοι από αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσάς την Παρασκευή. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να κινηθεί αργά, ενώ χαλαρώνετε στο σπίτι το Σαββατοκύριακο. Αυτή η ενέργεια είναι ιδανική για επαναφόρτιση μετά από μια αγχωτική εβδομάδα εργασίας και το σύμπαν θα απομακρύνει ευχαρίστως κάθε ένταση που του απελευθερώνετε.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με διάφορες οικογενειακές υποθέσεις και εργασίες. Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν καλή εξέλιξη. Ένα φλερτ ή η παρουσία ενός ωραίου ανθρώπου. Ειδήσεις ή συζητήσεις με φίλους κοντά και μακριά, θα σας δώσουν πολύτιμες πληροφορίες για σημαντικά σχέδια ή οικονομικά σας ενδιαφέροντα. Οι κύριες και ευχάριστες εκπλήξεις θα έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Θα έχετε διάφορες συναντήσεις ή θα παρευρεθείτε σε κάποια συγκέντρωση. Δυστυχώς, μπορεί να σας αναστατώσει με νέα για κάποιον που γνωρίζετε. Διάφορα γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αποτελέσουν αφορμή για πολύ έντονα ή απρόσμενα συναισθήματα από την πλευρά σας. Χρησιμοποιήστε λίγο από το χρόνο σας για να προγραμματίσετε τις σημαντικές σας εργασίες για την επόμενη εβδομάδα. Οι προετοιμασίες για κάποια από αυτά θα πρέπει να ξεκινήσουν την Παρασκευή.


Ταύρος – θα δυσκολευτείτε να διατηρήσετε μια θετική και ευχάριστη διάθεση. Θα έχετε την τάση να εμπλακείτε υπερβολικά σε κάποια από τα προβλήματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Θα έχετε επιθυμία για ευχάριστες εμπειρίες στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή για μια νέα αγάπη, ειδικά για τους άντρες του ζωδίου. Η ερωτική σας ζωή θα επωφεληθεί το Σαββατοκύριακο.
Παρθένος – μπορείτε να έχετε μια συζήτηση ή κάποιο είδος εμπειρίας με ένα νεαρό άτομο ή με ένα παιδί που μπορεί να γεννήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου, Αιγόκερου ή Παρθένου. Θα χρησιμοποιήσετε την Παρασκευή αυτή για να ολοκληρώσετε τις πιο σημαντικές εβδομαδιαίες εργασίες, για να παρέχετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και ευχάριστες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για συγχρονισμούς και μηνύματα μυστικά το Σαββατοκύριακο.
Αιγόκεροι – θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αντιμετωπίζετε μια γυναίκα, κάτι που μπορεί να τελειώσει πολύ δυσάρεστα. Εάν σπάνια βάζετε τις δικές σας ανάγκες πρώτα, κάντε το την Παρασκευή καθώς θα νοιώθετε περίεργα. Προσέξτε θέματα υγείας και ψυχολογίας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να μπαίνει σε άσκοπες έντονες συζητήσεις. Πολλές επαφές και μηνύματα το Σαββατοκύριακο και καλή περίοδο για να έχετε το πάνω χέρι και να πάρετε αποφάσεις από θέση ισχύος.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, θα έχετε δύσκολες συζητήσεις με άτομα από τον κύκλο φίλων ή συναδέλφων σας. Η σχέση σας με τέτοια άτομα θα είναι περίπλοκη και λεπτή. Εύνοια για εργασίες που σχετίζονται με ταξίδια, μεταφορές, επικοινωνίες, τουρισμό και πολλά άλλα. Είναι πιθανό να χαρείτε καλά νέα ή μια προσφορά που σχετίζεται με τη δουλειά σας, την οποία θα λάβετε από άλλη τοποθεσία. Προσοχή θα απαιτήσει την προστασία των προσωπικών σας εγγράφων και πληροφοριών από τηλέφωνο, υπολογιστή, προσωπική αλληλογραφία και άλλα. Θα υπάρχει εύνοια ειδικά την Παρασκευή για να ξεκινήσετε μια οικογενειακή ζωή, να αποκτήσετε ένα παιδί. Πολλές επαφές και συζητήσεις σήμερα μπορεί να σας επιβαρύνουν συναισθηματικά με ποικίλα συναισθήματα. Θα βιώσετε δισταγμό και ασάφεια στις πράξεις των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεστε. Στην εργασία σας μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή συγκρούσεις που σχετίζονται με εξοπλισμό, αγαθά, προϊόντα και άλλα υλικά πράγματα.

Δίδυμοι – θα περιμένετε την ανάπτυξη σοβαρών επαγγελματικών εργασιών που θα απαιτήσουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και διορατικότητα σε διάφορες λεπτομέρειες. Θα έχετε περισσότερη δουλειά, όσο στην επιχείρηση, αλλά και στο σπίτι. Θα νιώσετε κίνητρο από την υπόσχεση της μεταμόρφωσης το Σαββατοκύριακο. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε προσωπικές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα, τις συμπεριφορές ή την υγεία σας, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή να δεσμευτείτε ξανά σε αυτούς τους στόχους. Απλά θυμηθείτε να ξεκινήσετε αργά. Διαφορετικά μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επιστρέφει στους παλιούς σας τρόπους.
Ζυγός – θα σχεδιάσετε διάφορα πράγματα οικιακής ή υλικής φύσης. Αυτά τα σχέδιά σας μπορεί να έχουν να κάνουν με ένα άτομο που γεννήθηκε σε ζώδιο του νερού, αλλά σε γενικές γραμμές αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να ξαναρχίσετε μια παλιά διαμάχη ή σύγκρουση, που αυτή τη φορά δεν θα φέρει επιτυχία. Το Σαββατοκύριακο μην ασχοληθείτε με θέματα από τα παλιά, αντίθετα αξιοποιήστε το για να χαλαρώσετε σπίτι, που μάλλον θα το νοιώθετε σαν το κάστρο σας.
Υδροχόος – μπορείτε να έχετε μια θετική και παραγωγική μέρα, ειδικά οι γυναίκες άνω των 35 ετών. Θα μπορέσετε να βρείτε μια θέση για να βγείτε από μια δυσάρεστη κατάσταση, αλλά αυτό θα συμβεί με τη βοήθεια κάποιου άλλου ή λόγω της εμφάνισης νέων συνθηκών. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να αισθάνεστε σαν να κρύβεστε μακριά από τον κόσμο. Ευτυχώς δεν θα νιώθετε σαν ερημίτης όλο το Σαββατοκύριακο.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, ο λόγος για να μειώσετε το ρυθμό της δουλειάς σας θα είναι η εμφάνιση κάποιων νέων απροσδόκητων γεγονότων ή περιστάσεων που θα απαιτήσουν αναδιοργάνωση σχεδίων και δεσμεύσεων. Είναι απίθανο αυτό να δημιουργήσει χάος στη ζωή σας, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητά σας να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις και να βλέπετε μπροστά στο μέλλον τι έχει προοπτική και τι όχι. Ευνοϊκή μέρα η Πέμπτη για συναντήσεις με φίλους και σοβαρές συζητήσεις μαζί τους. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τα ταξίδια, με ανθρώπους που ζουν σε απόσταση ή με οχήματα. Μπορείτε να προγραμματίσετε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες, συναντήσεις ή συγκεντρώσεις το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, η καλή διάθεση πρέπει να επικρατήσει. Οι συγκρούσεις στην οικογένεια και με τους κοντινούς σας ανθρώπους πρέπει να καταστέλλονται προσεκτικά, γιατί κάποιος θα βρίσκεται πάντα να λέει μια κακή, αγενή ή προσβλητική λέξη. Κάποιες συναντήσεις θα είναι σε μια δυσάρεστη περίσταση, που θα συνοδεύονται από συγκρούσεις ή θα αναβάλουν τη λήψη σημαντικών αποτελεσμάτων για εσάς για κάποιες από τις επόμενες μέρες.

Καρκίνος – θα έχετε λόγο για χαρά, άνεση ή ικανοποίηση. Θα δυσκολευτείτε να επικοινωνήσετε με μέλη της οικογένειας ή άλλα συναισθηματικά θέματα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε εάν η ερωτική σας ζωή έχει χαλαρώσει ή όχι από την επαγγελματική σας εστίαση τον τελευταίο καιρό. Σας ωθεί να αναγνωρίσετε και να αλλάξετε τυχόν ζητήματα που εμφανίστηκαν πρόσφατα για εσάς σε αυτούς τους δυο τομείς. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να περιλαμβάνει το να φέρετε μερικούς νέους φίλους στον κύκλο σας, ενώ οι ρομαντικοί σας δεσμοί θα ενταθούν, όμως μην φοβάστε να αποτρέψετε την ένταση που μπορεί να νοιώθετε ή να δημιουργηθεί.
Σκορπιός – φέρνει διαφορετικές εμπειρίες που σχετίζονται με ταξίδια ή ανθρώπους από κοντά και μακριά. Θα υπάρξει κάποια επιρροή στη διάθεση ή στα σχέδιά σας, από άτομα που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη, που πιθανότατα ζουν σε άλλη τοποθεσία. Ευθύνες και καθήκοντα που σχετίζονται με έγγραφα, πληρωμή λογαριασμών, διευθέτηση συμβολαίων. Οι οικονομικές σας ενέργειες που σχετίζονται με αγνώστους, θα απαιτήσουν προσοχή. Αν είχατε κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας τον τελευταίο καιρό, θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε το Σαββατοκύριακο. Το κλειδί για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το κοσμικό κλίμα, είναι να αποδεχτείτε την ευθύνη για οποιαδήποτε αδικοπραγία μπορεί να έχετε κάνει, χωρίς να ανησυχείτε για το πώς μπορεί να βλάψει το εγώ σας.
Ιχθύες – μια σημαντική συνάντηση ή συγκέντρωση μπορεί να αναμένεται αυτή την Πέμπτη. Μια απροσδόκητη κατάσταση που σχετίζεται με την ανάγκη να πάρετε μια γρήγορη απόφαση ή να συνειδητοποιήσετε μια απροσδόκητη αλλαγή. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να ξεφύγετε από αυτές τις σκληρές δονήσεις με λίγα ψώνια. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τον προϋπολογισμό σας, αν αρχίσετε να περιηγείστε στα αγαπημένα σας ηλεκτρονικά καταστήματα, διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να κάνετε υπερβολικές δαπάνες. Το Σαββατοκύριακο η παρουσία σας θα φέρει παρηγοριά στην οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτή η ενέργεια είναι τέλεια για να δίνετε συμβουλές, καθώς η διαίσθησή σας θα επωφεληθεί από μια σημαντική ώθηση. Αν και θα έχετε τη διάθεση να δώσετε σε άλλους κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να σκεφτείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: