,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Δευτέρα 5/4

Πανσέληνος στο Λέοντα! Ρομαντισμός αλλά και γενναιοδωρία στην καρδιά και αισιοδοξία στο μυαλό για όσους αγαπάμε!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, την Τετάρτη θα περάσετε καλά με το να κάνετε σημαντικά πράγματα για το σπίτι σας. Αυτό θα γίνει αισθητό όταν λύνετε ένα οικιακό πρόβλημα ή ένα πρόβλημα ιδιοκτησίας. Σήμερα αφιερώστε χρόνο για να προγραμματίσετε μερικές από τις σημαντικές δεσμεύσεις σας, που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα. Σήμερα φροντίστε τη δική σας υγεία και φυσική κατάσταση.

Κριός – η μέρα φέρνει καλή τύχη και ευνοϊκή υλοποίηση των σχεδίων για αυτήν την ημέρα. Την Τετάρτη μπορείτε να λάβετε βοήθεια ή χρήσιμες πληροφορίες από ένα απροσδόκητο μέρος.
Λέων – η ημέρα θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή, πιο αργές εργασίες για την ημέρα και προσοχή με σχόλια ή κοινοποίηση πληροφοριών.
Τοξότης – η ημέρα φέρνει νέα ή μια απροσδόκητη κατάσταση με μια γυναίκα.


 

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Τετάρτη θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις ανησυχίες που σχετίζονται με την ήδη βιωμένη απώλεια ή αποτυχία. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αλλαγές που σχετίζονται με τη δουλειά σας. Τα προβλήματα που θα προκύψουν στη σχέση σας σήμερα μπορεί να έχουν μια απρόσμενη εξέλιξη για εσάς. Ανάλογα με την κατάσταση, να είστε διακριτικοί και διπλωματικοί. Αυτή η μέρα θα είναι ενδιαφέρουσα για την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος – η μέρα φέρνει ευκαιρίες για επικοινωνία με φίλους από διαφορετικές αποστάσεις, με τους οποίους θα έχετε κάτι να συζητήσετε, διάφορα γεγονότα της προσωπικής σας ζωής.
Παρθένος – η ημέρα θα απαιτήσει υπεύθυνη στάση σε εργασίες που σχετίζονται με διάφορα έγγραφα, συμβατικές σχέσεις ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Αιγόκερως – τα αστέρια έχουν ευνοϊκή κλίση απέναντί ​​σας, στα οικονομικά.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, η Τετάρτη θα είναι μια μέρα με πιο αργή εξέλιξη των υποθέσεων και των σχεδίων σας και αυτό δεν πρέπει να σας τρομάζει ή να σας ανησυχεί. Σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεστε ψυχική ηρεμία και χρόνο για να σκεφτείτε. Σε μια συνομιλία θα λάβετε χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Οι οικονομικές σχέσεις με άτομα εκτός της οικογένειάς σας είναι πιθανές. Εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με τα χρήματα, μπορείτε να επιτύχετε καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Την ημέρα αυτή, κάποιοι από εσάς θα χαρούν να ολοκληρώσουν μια επαγγελματική δέσμευση.

Δίδυμος – η Τετάρτη φέρνει μεγάλο όγκο πληροφοριών που σχετίζονται με διάφορους τομείς της ζωής. Σήμερα η κούρασή σας θα σχετίζεται κυρίως με το μεγαλύτερο ψυχικό σας φορτίο.
Ζυγός – η μέρα θα απαιτήσει προσεκτική ενασχόληση με διάφορα οικονομικά θέματα, καθώς και σε συζητήσεις ή αποφάσεις που σχετίζονται με χρήματα.
Υδροχόος – θα έχετε διάφορες συναντήσεις αυτή την ημέρα, όπου θα συζητήσετε σημαντικά σχέδια και πράξεις για την οικογένεια ή τη δουλειά σας.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα οι έρωτες και οι οικογενειακές συναντήσεις ή συγκεντρώσεις θα έχουν ευνοϊκή, θετική εξέλιξη. Μια συζήτηση ή μια ιδέα που θα λάβετε από έναν φίλο, θα σας κάνει να σκεφτείτε τα πιθανά οφέλη ή πιθανότητες για εσάς. Μια νέα γνωριμία ή φιλία θα έχει την αποστολή της στη ζωή σας. Σήμερα είναι πολύ σημαντικό να μην εκπλαγείτε από την εξέλιξη των παλιών σας σχέσεων ή δεσμεύσεων, καθώς και την εμφάνιση νέων.

Καρκίνος – η Τετάρτη θα είναι μια πολυάσχολη, δύσκολη και κάπως κουραστική μέρα. Σήμερα θα είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τα προβλήματα ή την επιρροή δυσάρεστων ανθρώπων.
Σκορπιός – αυτή η μέρα φέρνει ευχάριστες εμπειρίες, χρήσιμες συζητήσεις ή μια καλοδουλεμένη κοινή δραστηριότητα με έναν άντρα.
Ιχθύες – η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για σημαντικά νέα αποκτήματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com