,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 11/2/2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 7/4

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ-ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα η σχέση σας με τους άλλους θα καθορίσει την εξέλιξη των πράξεων και των σχεδίων σας. Αυτή είναι μια μέρα που θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά με βάση γνώσεις και δεξιότητες, ήδη εδραιωμένες σχέσεις με ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και για επαφές με άτομα εκτός της περιοχής σας. Σήμερα ωστόσο θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες για όσους από εσάς έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να πει ψέματα ή να χειραγωγήσει άλλους ανθρώπους. Η απάντησή τους θα είναι πολύ δυσάρεστη για εσάς.

Κριός – η Παρασκευή φέρνει νέες ευκαιρίες και ευχάριστες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα ή νέες γνωριμίες. Σας απασχολεί περισσότερο η υγεία των άλλων. Παρόλα αυτά βεβαιωθείτε ότι δεν χάνετε τον έλεγχο της δικής σας υγείας.
Λέων – αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για οργάνωση ή εκτέλεση διαφόρων οικονομικών και χρηματικών εργασιών και πράξεων. Σε επαγγελματικά ζητήματα, τίποτα δεν πάει καλά. Οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν σε σημαντικές διαπραγματεύσεις
Τοξότης – μην αφήσετε τυχόν εκκρεμείς οικονομικές απαιτήσεις να μείνουν απλήρωτες, μέχρι να επιλυθούν θετικά. Υπάρχει μια φυσικά αρμονική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και την οικογένεια ή όσους νοιώθετε κοντινούς σας ανθρώπους. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας επιστρέψουν την υποστήριξή σας όταν τη χρειαστείτε.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα αποφύγετε τη σκληρή σωματική ή πνευματική εργασία. Η υγεία σας ή η υγεία ενός μέλους της οικογένειας μπορεί να είναι πρόβλημα και ανησυχία. Οι παρασκηνιακές ενέργειες κάποιου κοντινού σας προσώπου μπορεί να προκαλέσουν ένταση και άγχος στη σχέση σας. Σήμερα ενεργήστε προσεκτικά και λάβετε υπόψη τις συγκεκριμένες συνθήκες, είτε σας αρέσουν, είτε όχι. Οι καλές τάσεις της ημέρας θα γίνουν αισθητές στην ερωτική σας ζωή και στα οικονομικά σας.

Ταύρος – η μέρα φέρνει στιγμές έντασης που θα υποχωρήσουν γρήγορα. Πρέπει να αντιμετωπίσετε μια εσωτερική δοκιμασία δύναμης, συνεχώς πιεσμένοι από τα προβλήματα των άλλων. Μπορεί ακόμη και να πληγώσουν τα συναισθήματά σας. Ποτέ μην αμφιβάλλετε για την ικανότητά σας, ακόμα κι αν δεν έχετε πάντα τη σωστή απάντηση άμεσα διαθέσιμη.
Παρθένος – θα είναι σημαντικό να προετοιμάσετε σημαντικά υλικά πράγματα με τα οποία θα ασχοληθείτε το Σαββατοκύριακο, αυτοκίνητο, εξοπλισμός κ.λπ. Δεν κυλούν όλα όπως θα θέλατε. Οι φίλοι και η οικογένεια έχουν τις δικές τους επιθυμίες και στόχους και δεν είναι υποχρεωμένοι να δείξουν προσοχή σε εσάς. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο, αποδεχτείτε ότι ορισμένες καταστάσεις δεν θα κυλήσουν σύμφωνα με το σχέδιο.
Αιγόκερως – είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Είτε πρόκειται για την προσωπική σας ζωή, είτε για την καριέρα σας. Μην ανέχεστε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας αν δεν σας αρέσει. Πείτε αυτό που σας ενοχλεί. Πάρτε την καριέρα σας σταθερά στα χέρια σας. Η τύχη δεν θα είναι εχθρική, αλλά μπορείτε να τη βοηθήσετε εσείς.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή θα έχετε περισσότερες υποχρεώσεις και στην οικογένεια και στη δουλειά. Ενεργήστε σκόπιμα σύμφωνα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σχέδια. Σε οικονομικά θέματα που επηρεάζουν την οικογένειά σας, να είστε προσεκτικοί και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Οι νέες γνωριμίες φέρνουν νέες εμπειρίες και αλλαγές στη ζωή σας. Οι σημερινές εκπλήξεις θα αφορούν κυρίως το σπίτι σας και τους ανθρώπους της οικογένειάς σας.

Δίδυμος – οι σκέψεις σας σπάνια ήταν τόσο διαυγείς και σε αρμονία. Τα προβλήματα με τις σχέσεις που έμοιαζαν ανυπέρβλητα μόλις πριν από λίγο καιρό, επιλύονται τώρα χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Εάν ανησυχείτε μήπως έχετε κολλήσει σε μια αποτυχία και δεν έχετε επιτύχει, η ζωή σας θα αρχίσει να αλλάζει τώρα. Τα παλιά εμπόδια θα εξαφανιστούν και σύντομα θα συνειδητοποιήσετε πώς τα επαγγελματικά σας ένστικτα ξαναξυπνούν. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για τις κατάλληλες ευκαιρίες.
Ζυγός – αυτή θα είναι μια πολύ κουραστική μέρα, με πολλές εργασίες και υψηλές προσδοκίες για συγκεκριμένα αποτελέσματα από τις μέχρι τώρα ενέργειές σας. Διεξάγετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με μετριοπάθεια. Σήμερα μπορεί να νιώσετε μια ξαφνική αλλαγή στη δυναμική της δύναμης μέσω της συζήτησης στην εργασία.
Υδροχόος – η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα για πρόβλεψη, με απροσδόκητες ανατροπές τόσο για καλό, όσο και για κακό. Μη διστάσετε να αφήσετε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Θα είναι περίεργοι και θα ενδιαφέρονται να ακούσουν για τις ιδέες σας, δίνοντάς σας κάποιες χρήσιμες συμβουλές ταυτόχρονα. Οι αλλαγές σε εργασιακά θέματα που είχατε από καιρό στο μυαλό σας είναι επιτέλους στο χέρι σας. Διατίθεται ουσιαστική υποστήριξη από διαφορετικές πηγές. Ακόμα κι αν στην αρχή νιώθετε απρόθυμοι, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή προσπαθήστε να έχετε καλές σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω σας και σε αρμονία με αυτά που σας δίνονται να ζήσετε. Δεν πρέπει να βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το ένα ή το άλλο γεγονός, γιατί το καθένα από αυτά θα έχει τη δική του συνέχεια και φυσικά το δικό του νόημα στη ζωή σας. Σήμερα μπορεί να προκληθείτε σε καυγά ή σύγκρουση από έναν φίλο. Αποδεχτείτε την άποψή του και αποφύγετε την αντίθεση σήμερα.

Καρκίνος – η ημέρα φέρνει διάφορες υποχρεώσεις ή ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με οικογένεια ή συγγενείς που ζουν σε μικρή απόσταση. Εάν σχεδιάζετε να κάνετε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, περιμένετε λίγο και σκεφτείτε τα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σας. Αντιμετωπίζετε μια σχεδόν αδύνατη κατάσταση και φαινομενικά άλυτα προβλήματα στα εργασιακά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και σχεδιάστε διεξοδικά την πορεία δράσης σας. Μην προσπαθείτε να αποφύγετε προβλήματα. Αντίθετα, αντιμετωπίστε δύσκολες εργασίες. Σύντομα μπορεί να ανακαλύψετε ότι ορισμένα προβλήματα δεν είναι τόσο μεγάλα όσο νομίζατε αρχικά.
Σκορπιός – η Παρασκευή φέρνει περισσότερη ένταση, ανυπομονησία και επιθυμία να πραγματοποιήσετε τη θέλησή σας. Ένας τρόπος για να ανακουφίσετε το άγχος που μπορεί να αισθάνεστε, είναι να προσεγγίσετε τη ζωή με πιο παιχνιδιάρικο τρόπο και να προσπαθήσετε να φωτίσετε την κατάστασή σας, αλλά μην περιμένετε να λάβετε πάρα πολλά εύσημα για τις προσπάθειές σας. Η δουλειά σας χαρακτηρίζεται από ανασφάλεια και αντιπαράθεση. Δεν έχετε την ακριβή απάντηση σε κάθε πρόβλημα αμέσως, αλλά μείνετε ήρεμοι και αποφύγετε να χειροτερέψετε τα προβλήματά σας. Συχνά, ακόμη και οι σοβαρές καταστάσεις τελειώνουν το ίδιο γρήγορα όσο προκύπτουν.
Ιχθύες – θα έχετε μια μέρα για να σκεφτείτε, να σχεδιάσετε, να οργανώσετε σε σχέση με κάποια αλλαγή ή μετακόμιση. Έχετε μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σας, τι δεν γίνεται κατανοητό και τι είναι ενοχλητικό για εσάς. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για να ανανεώσετε τις επαφές με την οικογένειά σας. Ίσως μπορέσετε ακόμη και να επιλύσετε παλιές διενέξεις, ως διαμεσολαβητής ή κάνοντας το πρώτο βήμα για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com