,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 10/2/2022

Τάση να σπαταλάμε σήμερα!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα τραβήξει την προσοχή σας με περισσότερες εργασίες για το σπίτι ή οικογενειακές εργασίες. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν εργάζεστε στον τομέα του εμπορίου ή παράγετε κάποια αγαθά και υπηρεσίες. Μερικοί από εσάς θα ασχοληθείτε με την εργασία με έγγραφα, την επίσκεψη σε ένα ίδρυμα κ.λπ.
Κριός – η ημέρα φέρνει μια αλλαγή στα σχέδια της ημέρας, καθώς θα αποδειχθεί ότι κάποιοι άνθρωποι ή περιστάσεις σας εμποδίζουν ή δεν σας βοηθούν αρκετά να τις εκπληρώσετε.
Λέων – η Πέμπτη θα είναι μια επιτυχημένη και με ενδιαφέρουσα ανάπτυξη μέρα. Οι νέες προσπάθειες που θα ξεκινήσετε μερικοί από εσάς σήμερα, θα έχουν διαρκή αντίκτυπο στη ζωή σας.
Τοξότης – η μέρα φέρνει περισσότερες εργασίες, περισσότερη ένταση και λιγότερο χρόνο για ξεκούραση ή ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Πέμπτη ευνοϊκή για σας ανάπτυξη θα έχουν τα σχέδια και οι υποχρεώσεις σας που σχετίζονται με τα χρήματα. Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί αρμονικά και θετικά για εσάς, αρκεί να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε τη μέρα με χαμόγελο και πλήρη επίγνωση της μοναδικότητάς της. Οι σχέσεις σας με φίλους, γείτονες ή συναδέλφους θα είναι σημαντικές για τα σχέδιά σας σήμερα. Σήμερα ωστόσο, μπορεί να στεναχωρηθείτε από άσχημα νέα για κάποιον που γνωρίζετε.
Ταύρος – σήμερα θα είναι σημαντικό να αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε άτομα της οικογένειας, στα προβλήματα, στα σχέδια ή στις επιθυμίες τους.
Παρθένος – κινδυνεύετε από παραμέληση ή αλαζονεία στην εκτέλεση διαφόρων εργασιών και αυτό μπορεί να προκαλέσει διαφωνία ή σύγκρουση με άλλα άτομα, καθώς και πιθανότητα ατυχήματος.
Αιγόκερως – θα έχετε μια ευχάριστη μέρα, αλλά αφήστε αυτά τα ευχάριστα συναισθήματα να εξαπλωθούν στους ανθρώπους γύρω σας. Η ευτυχία ή η καλή σας διάθεση σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να είναι κοινή.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Πέμπτη προσπαθήστε να μειώσετε την ένταση και το άγχος γύρω σας. Ότι χάσατε, αφήστε το πίσω. Κάθε νέα μέρα φέρνει νέες ευκαιρίες και νέους ανθρώπους για την πραγματοποίησή τους. Σήμερα μπορείτε να είστε καλεσμένοι σε μια ιδιαίτερη συγκέντρωση οικογενειακού χαρακτήρα, στο σπίτι συγγενών ή φίλων. Τα προβλήματα με μια γυναίκα δεν πρέπει να αγνοούνται, αλλά πρέπει να χρησιμοποιείται νηφάλια σκέψη σχετικά με τον λόγο της εμφάνισής τους.
Δίδυμος – θα έχετε μια ευνοϊκή μέρα για να εξελίξετε τις οικονομικές υποθέσεις, να λάβετε χρήματα ή να αναζητήσετε νέες πηγές εισοδήματος.
Ζυγός – η Πέμπτη επιφυλάσσει εκπλήξεις που μπορεί να αλλάξουν κάποια σχέδια ή προσδοκίες σας, αλλά δύσκολα προς μια δυσάρεστη για εσάς κατεύθυνση.
Υδροχόος – οι αποφάσεις που παίρνετε, έχουν μόνιμες συνέπειες για την εξέλιξη της καριέρας σας και σηματοδοτούν μια καμπή στην επαγγελματική σας ζωή.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Πέμπτη θα ενθαρρυνθείτε από κάποια καλά νέα, αλλά ο αντίκτυπός τους μπορεί να είναι πολύ σύντομος. Σήμερα είναι η ώρα να πάρετε μια ανάσα και να ξεκινήσετε κάποιες σημαντικές προσπάθειες, τα αποτελέσματα των οποίων θα πρέπει να είναι ορατά μέσα σε μια ή δύο εβδομάδες. Η αναβολή ενός ταξιδιού ή ορισμένων ειδήσεων από μακριά μπορεί να είναι απογοητευτική ή αγχωτική, αλλά η ανάπτυξή τους αργότερα θα σας φέρει κάποιο όφελος ή καθησυχασμό.
Καρκίνος – θα κάνετε συναντήσεις ή επισκέψεις αυτή την ημέρα και η καθεμιά θα έχει τη δική της σημασία για εσάς.
Σκορπιός – θα περάσετε μια δύσκολη μέρα επικοινωνίας με άγνωστα ή νέα άτομα, καθώς και να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες με κάποια.
Ιχθύες – εάν θέλετε να επενδύσετε τις οικονομίες σας σε κάτι νέο, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε ή να κάνετε μια καλή αγορά.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com