,

Αστρολογικές προβλέψεις για Πέμπτη 3/2/2022

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 2/4

Αυτό που άρχισε να αναπτύσσεται στη ζωή σας χθες, θα συνεχιστεί και σήμερα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, η Πέμπτη θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για εσάς, με την εμφάνιση διαφόρων ευνοϊκών και πολλά υποσχόμενων ευκαιριών για εξέλιξη. Να είστε στη δίνη σας σήμερα. Μην είστε τεμπέληδες και γίνετε το ενεργό πάρτι σε κάθε εκδήλωση της ζωής σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για αγορές, αγορές σπιτιών ή διακανονισμό ακινήτων. Τα σημερινά νέα θα είναι σημαντικά και ξεχωριστά. Αυτή η μέρα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις γυναίκες, λόγω των πιθανοτήτων που θα προκύψουν για αυτές.

Κριός – η μέρα φέρνει ελκυστικά σχέδια και εργασίες που πιστεύετε ότι θα σας φέρουν επιτυχία ή που θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο για εσάς.
Λέων – έχετε μερικές ενδιαφέρουσες εμπειρίες μπροστά σας σήμερα, που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιους φόβους ή ανησυχίες σας. Καλό θα είναι να μιλήσετε για θέματα που είναι σημαντικά για εσάς.
Τοξότης – μια πολύ συναισθηματική μέρα έρχεται ξανά, με ποικίλες προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την ικανότητά σας να ελέγξετε τη δική σας ανυπομονησία ή την παρανόηση των πράξεων των άλλων. Δεν αποκλείονται δυσάρεστες συγκρούσεις.


 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια υποχρέωση με ένα άτομο από το σπίτι σας ή από τον συγγενικό σας κύκλο ή γειτόνων. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα έχετε μια σημαντική συζήτηση για μια ιδέα που θα είναι σχετική με τα σχέδιά σας. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για εργασίες, επισκευές ή βελτιώσεις. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, συνομιλία ή συναισθήματα με ένα άτομο. Φροντίστε να μιλήσετε με μια γυναίκα στην οικογένειά σας, μια μητέρα, μια αδερφή ή μια κόρη που μπορεί να έχει κάτι να σας πει.

Ταύρος – η μέρα φέρνει δεσμεύσεις που θα έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων. Κάθε ένα από αυτά θα έχει τη σημασία του για εσάς. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για επαφές ή ενέργειες με εκπροσώπους διαφόρων κυβερνητικών, τραπεζικών ή δικαστικών ιδρυμάτων.
Παρθένος – σήμερα υπάρχουν διάφορες εργασίες που σχετίζονται με πράγματα, περιουσιακά στοιχεία ή κάποιου είδους προσωπική ή οικογενειακή περιουσία.
Αιγόκερος – θα ελπίζετε σε έρωτες και ρομαντικές εμπειρίες. Όλα θα συμβούν ανάλογα με τον χαρακτήρα σας και την ικανότητά σας να δείχνετε ή να δίνετε συναισθήματα.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, καλό θα είναι να επιβραδύνετε την Πέμπτη. Εστιάστε στην καθημερινή σας εργασία ή σε προσχεδιασμένες εργασίες. Κάντε τα πράγματα αργά, συγκεντρωμένα και στοχαστικά. Σήμερα δεν είναι ώρα για συναισθήματα, βιαστικές αποφάσεις και πράξεις. Όχι για εσάς… Τα προβλήματα που έχετε στη ζωή σας θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να επιλυθούν, γι’ αυτό αποφύγετε τον πανικό ή το άγχος.

Δίδυμος – θα έχετε κοινές δράσεις ή συζητήσεις με μια γυναίκα. Είναι πιθανό να σχολιάσετε ή να ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με την υγεία μιας στενής γυναίκας ή φίλης.
Ζυγός – η μέρα θα απαιτήσει καλά μελετημένες και προγραμματισμένες ενέργειες, ειδικά όταν εμπλέκουν κατά κάποιο τρόπο έναν άντρα.
Υδροχόος – οι προσδοκίες για αυτήν την ημέρα θα σχετίζονται με τη λήψη περισσότερων πληροφοριών για γεγονότα ή άτομα που σας προκαλούν αμφιβολίες ή υποψίες.

 

Αν έχετε γεννηθεί στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, η Πέμπτη είναι μια μέρα που μπορεί να είστε απροετοίμαστοι για κάποια γεγονότα στην οικογένεια ή στην ερωτική σας ζωή. Φυσικά θα έχουν ένα ατομικό χαρακτηριστικό ή εξέλιξη, αλλά σίγουρα θα απαιτήσουν να σκεφτείς ορθολογικά χωρίς να πέσεις σε ευφορία. Η μέρα φέρνει πολλές επαφές με διαφορετικούς ανθρώπους, από διαφορετικές αποστάσεις και διαφορετικής φύσης. Δυναμική θα υπάρχει στα θετικά γεγονότα της ημέρας, αλλά και με αυτά που φέρνουν άγχος ή μια στιγμή πανικού.

Καρκίνος – η μέρα φέρνει διάφορες εργασίες που σχετίζονται με χρήματα ή έγγραφα οικονομικής φύσης. Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν λύνετε οποιοδήποτε πρόβλημα που σχετίζεται με τα χρήματα.
Σκορπιός – h ημέρα φέρνει δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα παιδί και στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφορά έναν γιο ή εγγονό, την εκπαίδευσή τους ή την ενασχόλησή τους με κάποιες εκπαιδευτικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Αυτή θα είναι μια σοβαρή μέρα για τη δουλειά σας και τη συμμετοχή σας στην παραγωγική διαδικασία με ό,τι και αν σχετίζεται.
Ιχθύες – αυτή η μέρα φέρνει αρκετή ένταση και θα δείξετε ανεπιθύμητη ανυπομονησία, ροπή για διαφωνίες ακόμα και απρόσμενες συγκρούσεις.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: