,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 28/1/2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μπορεί να είστε ανασφαλείς στις πράξεις σας. Πολλοί θα νιώσουν κάποια κατάθλιψη ή θλίψη που σχετίζεται με συγγενείς ή στασιμότητα σε σημαντικά οικογενειακά ζητήματα. Η υγεία ενός αγαπημένου προσώπου ή η υγεία η δικής σας μπορεί να ανησυχεί ή να απαιτεί κάποια θεραπεία. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσετε κάποια θεραπεία. Οι οικονομικές σας υποθέσεις και οι σχέσεις σας θα είναι καλά ανεπτυγμένες, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας κάνει απερίσκεπτους.


Κριός – η μέρα φέρνει καλή τύχη και απροσδόκητες καταστάσεις, νέα ή γεγονότα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, ίσως αυτό το ειδικό άτομο που αναζητάτε, ο σύντροφος των ονείρων σας, σας περιμένει να απαντήσετε με θετικό τρόπο.
Λέων – σημαντικό θα είναι σήμερα να οργανώσετε αναλυτικά τα καθήκοντά σας για το επόμενο διήμερο. Είναι σημαντικό επίσης να ρωτήσετε τον εαυτό σας εάν κάποιες ενέργειές σας είναι πάντα απαραίτητες.
Τοξότης – η μέρα φέρνει διάφορες συναντήσεις, το να κάνετε μια προσπάθεια να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε είναι αρκετό για να κάνετε τους άλλους να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές σας και υπάρχει κάθε ευκαιρία να ανακαλύψετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή προσέξτε την πονηριά των ανθρώπων που ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τη γοητεία τους. Αποφύγετε να δεσμευτείτε σε υποσχέσεις ή προτάσεις που φαίνονται ενδιαφέρουσες, αλλά στην πραγματικότητα θα σας φέρουν σε μια δύσκολη κατάσταση.


Ταύρος – η μέρα φέρνει συναισθηματικές ή δυσάρεστες συζητήσεις με άτομα. Είστε σε θέση να ξεπεράσετε τυχόν αναποδιές στην καριέρα σας.
Παρθένος – η μέρα φέρνει συζητήσεις με φίλους με τους οποίους θα συζητήσετε διάφορα νέα που σχετίζονται με άλλα άτομα που γνωρίζετε μαζί. Η οικογένειά σας δεν φαίνεται να σας υποστηρίζει όσο συνήθως. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας.
Αιγόκερως – μια κανονική αλλά και ταραγμένη μέρα, που θα σας κάνει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις ή να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες. Σίγουρα, μια ολοκληρωμένη ερωτική ζωή είναι ήδη η μισή μάχη στη σχέση σας.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή προσπαθήστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στους ανθρώπους γύρω σας, συγγενείς, φίλους, συναδέλφους ή πελάτες. Αναζητήστε τα θετικά πράγματα στη σχέση σας ή προσπαθήστε να τα δημιουργήσετε. Η Παρασκευή είναι μια δυναμική μέρα και η εστίαση σε ένα συγκεκριμένο γεγονός για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι επιθυμητή. Σήμερα μπορεί να εκπλαγείτε από μια σύγκρουση που κάποιος γύρω σας θα προκαλέσει επίτηδες. Αποφύγετε τη ζήλια και ξεκαθαρίστε την ερωτική σας σχέση.

Δίδυμος – η Παρασκευή θα είναι μια δύσκολη μέρα, γιατί θα δυσκολευτείτε να φέρετε εις πέρας τις σημαντικές σας υποχρεώσεις. Θα κάνετε άλλα πράγματα που δεν θα έχουν μεγάλη σημασία και θα το δεχτείτε ως χάσιμο χρόνου.
Ζυγός – αιτία χαράς θα είναι τα νέα ή μια εμπειρία που σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή. Παρόλο που τα οικονομικά δεν είναι το αγαπημένο σας θέμα, θα πρέπει να φροντίζετε για τις επιχειρηματικές υποθέσεις και το πορτοφόλι σας.
Υδροχόος – αυτήν τη στιγμή έχετε μια μικρή τάση να σκέφτεστε περισσότερο τον εαυτό σας παρά τους άλλους. Επιπλέον, όσον αφορά τη σχέση σας, φαίνεστε ενοχλημένοι με τον σύντροφό σας. Πώς μπορεί ο σύντροφός σας να γνωρίζει τι σκέφτεστε, θέλετε και αισθάνεστε;

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα απολαύσετε τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε μέσα στην εβδομάδα ή θα θυμώσετε με τις παραλείψεις και τα λάθη σας. Αυτή είναι μια μέρα που είναι σημαντικό να ξέρετε ότι έχετε σταθερότητα στη ζωή σας. Αν δεν νιώθετε έτσι, τότε σκεφτείτε πού κάνετε λάθος, τι πρέπει να αλλάξετε και μην φοβάστε να ρισκάρετε αν χρειαστεί. Αυτή είναι μια μέρα αναδιοργάνωσης που βασίζεται σε προηγούμενες αποτυχίες, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες του σήμερα και δημιουργώντας ενέργεια και θέληση για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες.

Καρκίνος – αυτή θα είναι μια συναισθηματική μέρα, ειδικά για όσους βρίσκονται στη δίνη του έρωτα. Τα οικονομικά σας δεν θα πάνε τόσο καλά σήμερα, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί, διαφορετικά μπορεί να υποστείτε απώλειες.
Σκορπιός – προτεραιότητα σήμερα θα είναι διάφορα οικογενειακά θέματα, συζητήσεις ή συναντήσεις με συγγενείς. Κρατήστε τα χρήματά σας, ώστε να μπορείτε να αντιδράτε με ευελιξία σε απροσδόκητα περιστατικά.
Ιχθύες – αναζητώντας το κατάλληλο άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να μην έχετε βρει ακόμα τον ιδανικό σύντροφο, αλλά η πιθανότητα να τον συναντήσετε είναι πολλά υποσχόμενη και πολύ καλή σήμερα για να την χάσετε.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com