,

Κρεατόσουπα με λαχανικά

Υλικά


Όσα από τα παραπάνω κόβονται, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια.

 

Εκτέλεση
Πλένουμε το μοσχάρι και αφού πάρει μία βράση, αφαιρούμε τον αφρό που σχηματίζεται. Το αφήνουμε στη συνέχεια να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία ώρα, εκτός αν το βράσετε στην χύτρα. Σε κάθε περίπτωση δοκιμάζουμε το κρέας για να βεβαιωθούμε ότι έχει βράσει ή θέλει και άλλο χρόνο.


Παράλληλα κόβουμε όλα τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια. Λίγο πριν το κρέας να είναι έτοιμο, ρίχνουμε όλα τα λαχανικά μέσα, μαζί με αλάτι, πιπέρι και λάδι και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά και να αρχίσει σιγά-σιγά να χυλώνει η σούπα μας.

Σερβίρουμε με λεμονάκι.

 

Καλή σας όρεξη!

 

Της Χριστίνας Κέμου

https://xristinacook.wordpress.com/

Instagram : xristina.kemou

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: