,

Αστρολογικές προβλέψεις για Παρασκευή 21/1/2022

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακή 4/4

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ!

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα μην αμελήσετε τη βοήθεια ή τις πληροφορίες που θα λάβετε από άτομα. Να θυμάστε ότι η Παρασκευή θα είναι μια σημαντική μέρα για να επικοινωνήσετε, ανεξάρτητα από την απόσταση μεταξύ σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να λάβετε σημαντικές πληροφορίες ή να μάθετε πράγματα που θα σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια και τις ενέργειές σας. Σήμερα θα δεσμευτείτε για σημαντικές εργασίες για την προσωπική σας περιουσία. Οι γυναίκες θα τείνουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε ευχάριστες δραστηριότητες.


Κριός – η μέρα φέρνει μια απροθυμία να δεσμευτείτε για οτιδήποτε θα μπορεί να φέρει σε πτώση της διάθεσής σας, λόγω απογοήτευσης ή δυσκολίας στην επικοινωνία με συγκεκριμένα άτομα.
Λέων – η μέρα φέρνει άσχημα νέα που μπορεί να έχουν να κάνουν με μια γυναίκα που γνωρίζετε προσωπικά.
Τοξότης – η μέρα απαιτεί μια πιο ρεαλιστική ματιά στα πράγματα. Αν σκοπεύατε να ανανεώσετε παλιές φιλίες ή να επιλύσετε μια διαφωνία, αλλά δεν ξέρατε πώς να το κάνετε, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να παραμερίσετε τις αμφιβολίες σας και να προχωρήσετε.

 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα έχετε ανησυχίες για μια γυναίκα που θα έχει προβλήματα υγείας ή οικογενειακά. Μια τεταμένη κατάσταση θα προκαλέσει ανεπιθύμητες διαφωνίες ή συγκρούσεις. Η Παρασκευή δεν προμηνύει κανένα ιδιαίτερο οικονομικό γεγονός. Συνολικά, αυτή η μέρα θα έχει ευεργετική επίδραση στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις και δεσμεύσεις. Πιθανά είναι τα έξοδα που σχετίζονται με σημαντικές αγορές για εσάς ή την οικογένειά σας.


Ταύρος – η μέρα φέρνει σαφήνεια σε θέματα που φέρνουν κάποιο φόβο ή άγχος για το μέλλον.
Παρθένος – η ημέρα φέρνει διαφορετικές δεσμεύσεις ή την ανάγκη για συζητήσεις που σχετίζονται με την εκπαίδευση, την καριέρα ή το μέλλον ενός παιδιού ή νέων στην οικογένεια.
Αιγόκερως – συνάδελφοι ζητούν τη συμβουλή σας και θεωρούν αυτά που λέτε ως σημαντικά και αξιόλογα. Παραμείνετε προσβάσιμοι και μην είστε απόμακροι. Η βοήθεια που μπορείτε να δώσετε στους άλλους, ανταμείβεται.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Παρασκευή τα γεγονότα γύρω σας θα εξελιχθούν γρήγορα και θα απαιτήσουν επαρκείς αντιδράσεις από εσάς. Σήμερα όλα θα σας δοθούν με μεγαλύτερη ευκολία και θα σας είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε κάθε ένταση. Πολλοί θα εκπλαγούν από το μικρό εισόδημα στον προσωπικό ή οικογενειακό προϋπολογισμό. Η Παρασκευή προμηνύει ένα όνειρο που σχετίζεται με ένα αγαπημένο πρόσωπο που δεν βρίσκεται στη ζωή ή μια επίσκεψη σε ένα μέρος που σχετίζεται με τον αποθανόντα. Σήμερα, μην πιέζετε την τύχη σας με επιθυμίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα στην οποία ζείτε.

Δίδυμος – σήμερα υπάρχει μια συναισθηματική δέσμευση για κάτι που αφορά έναν γιο, εγγονό ή άλλο νεαρό άτομο στο άμεσο περιβάλλον σας.
Ζυγός – η μέρα φέρνει ευνοϊκές ευκαιρίες για ταξίδια. Απροσδόκητα, ενδιαφέροντα ή χρήσιμα νέα είναι πιθανά.
Υδροχόος – να αποφύγετε ένα συνεχές αίσθημα ευερεθιστότητας ειδικά στα προσωπικά σας σήμερα, γιατί θα νοιώθετε τα πάντα γύρω σας λίγο χαοτικά!

 

Αν γεννηθήκατε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Παρασκευή θα πρέπει να προσαρμόσετε τις δικές σας φιλοδοξίες στις επιθυμίες και τις ικανότητες των ανθρώπων γύρω σας. Η δύναμή σας θα είναι στο να αισθάνεστε όχι μόνο τις δικές σας δυνατότητες, αλλά και τις δυνατότητες των ανθρώπων στους οποίους θα θέλετε να βασιστείτε αυτήν την ημέρα. Μερικές νέες εργασίες που θεωρείτε απροετοίμαστες θα πρέπει να ξεκινήσουν σήμερα. Στις προσωπικές σας σχέσεις, αποφύγετε την αντίθεση ή τον εγωισμό. Ίσως χρειαστεί να υπακούσετε στη θέληση ενός συζύγου ή άλλου συγγενή, κάτι που θα σας προκαλέσει την επιθυμία να εναντιωθείτε. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε σημαντικά νέα ή ένα μήνυμα ή έγγραφο, το οποίο θα λάβετε την επόμενη εβδομάδα.

Καρκίνος – η ημέρα φέρνει την ευκαιρία για μια ευχάριστη εμπειρία που σχετίζεται με προσωπική στιγμή ενός μέλους της οικογένειας ή ενός φίλου. Μπορεί να έχετε αφορμή για άλλη μια ευχάριστη συνάντηση για να δημιουργήσετε καλή διάθεση.
Σκορπιός – η μέρα θα είναι σημαντική όσον αφορά οτιδήποτε έχει σχέση με τυχόν έγγραφα, συμβόλαια πληρωμής ή άλλα χαρτιά.
Ιχθύες – σήμερα μπορούν να περιμένουν σημαντικά νέα, που σίγουρα θα τους κάνουν χαρούμενους ή θα ξεκαθαρίσουν κάποιες ανησυχίες τους.

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com