,

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19 Δεκεμβρίου 2021

Αστρολογικές προβλέψεις για Κυριακή 28/3

Πλανητικές μετατοπίσεις και μια Πανσέληνος!


Η μόνη σημαντική πλανητική όψη αυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, ακριβώς στην αρχή. Ο ήλιος στον Τοξότη θα τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αποδυναμώνοντας τη ζωτικότητα, το μυαλό και την καρδιά μας. Θα αισθανόμαστε ότι θα έχουμε ελάχιστα έως καθόλου κίνητρα για να κάνουμε πράγματα. Είναι πιθανές απογοητεύσεις και σύγχυση, καθώς και μια τάση για αυτο-σαμποτάζ. Είναι καλύτερο να διατηρήσετε το μυαλό σας για εσάς, καθώς η εξαπάτηση ενισχύεται επίσης αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια διέλευση όπου οι παγκόσμιοι ηγέτες μας πρέπει να είναι προσεκτικοί. Ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει ψευδαισθήσεις και πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε καθαρά και ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τους ηγέτες μας. Είναι πολύ πιθανό οι παγκόσμιοι ηγέτες μας να μην βλέπουν τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με σαφή τρόπο. Αυτό μπορεί να τους κάνει επιρρεπείς στη λήψη αποφάσεων που δεν θα ωφελήσουν απαραιτήτως όλους για το ύψιστο καλό τους. Αυτή είναι μια στιγμή όπου οι παγκόσμιοι ηγέτες μας πρέπει να ελέγχουν τα πάντα και να σκεφτούν πραγματικά τα πράγματα.

Στη συνέχεια, στις 13 Δεκεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη μέχρι τις 24 Ιανουαρίου 2022. Θα λαχταρούμε μια αλλαγή σκηνής, νέες περιπέτειες και συναρπαστικούς νέους ορίζοντες. Ομοίως, θα έχουμε κίνητρο να κυνηγήσουμε κάθε νέα ευκαιρία ή εμπειρία. Ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε μια μεγάλη ευφορία να πειραματιστούμε και να ξεκινήσουμε νέα έργα, η ενέργειά μας μπορεί να καταλήξει να είναι πιο διάσπαρτη αν δεν περιορίσουμε την εστίασή μας.


Επίσης στις 13 Δεκεμβρίου, ο κοσμικός μας αγγελιοφόρος, ο Ερμής, θα ανέβει στον Αιγόκερω μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2022. Οι επικοινωνίες και η σκέψη μας θα είναι πιο γειωμένες, πρακτικές και στρατηγικές. Η λογική και ο ρεαλισμός θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εμάς, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για φανταστικές σκέψεις. Τα επιχειρηματικά και οικονομικά ζητήματα θα προσβλέπουμε στους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Η σκιώδης πλευρά αυτής της διέλευσης θα είναι υπερβολικά επικριτική, συντηρητική ή κλειστή.

Πανσέληνος στους Διδύμους. Για να τελειώσει η εβδομάδα, μια πανσέληνος στους Διδύμους φτάνει στις 19 Δεκεμβρίου. Αυτό το φεγγάρι θα αρχίσει να γίνεται αισθητό λίγες μέρες πριν και θα αντηχεί την επόμενη εβδομάδα. Η πανσέληνος φέρνει γρήγορα καταστάσεις και ειδήσεις που μετά πρέπει να καταλήξουμε. Θα έχουμε την ευκαιρία να αποφασίσουμε πώς θα θέλαμε να προχωρήσουμε και στη συνέχεια να αλλάξουμε την πορεία μας προς τα εμπρός. Τα γεγονότα αυτής της πανσελήνου θα συνδέονται με τον τρόπο που επικοινωνείτε, μαθαίνετε και χτίζετε τα σχέδιά σας από την έκλειψη Ηλίου στους Διδύμους που έλαβε χώρα στις 10 Ιουνίου 2021. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτού του φεγγαριού για να αξιολογήσετε τις ιδέες σας και τον τρόπο που έχετε συνδεθεί με άλλους. Η δικτύωση θα πάει ιδιαίτερα καλά αυτή τη στιγμή. Η πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιο των Διδύμων που έχει να κάνει με την επικοινωνία και τα μέσα. Θα υπάρξει τεράστια ευαισθητοποίηση για το τι συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης. Οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους μόλις ανακαλύψουν την αλήθεια για να αλλάξουν για το υψηλότερο καλό. Η αλήθεια θα ελευθερώσει τους πάντες.

Η Ανάδρομη Αφροδίτη στις 19 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου 2021 θα μπορούσε να είναι μια μοιραία και προκλητική περίοδος στην ερωτική σας ζωή που για κάποιους μπορεί να σηματοδοτεί επιστροφές ανθρώπων και καταστάσεων. Η δυσκολία να δώσεις και να λάβεις αγάπη και στοργή, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα σχέσης. Αλλά οι συναντήσεις του πεπρωμένου μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ένα νέο ειδύλλιο.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΣΑΣ

 

ΚΡΙΟΣ

Θα σας ζητηθεί να είστε πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να λύσετε προβλήματα στη ζωή σας. Αν αυτό έχει να κάνει με άτομα που σας προκαλούν ένταση, θα είστε έτοιμοι να μιλήσετε ανοιχτά μαζί τους και να πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη μελλοντική σας σχέση. Μπορεί να είστε πιο ανυπόμονοι με αγόρια ή νεαρούς άνδρες του συγγενικού σας κύκλου, που δείχνουν πείσμα που δεν μπορείτε να ανεχτείτε.

Αυτή η εβδομάδα φέρνει για εσάς γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε σχέδια για τις μέρες μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα υπάρξουν κάποια εμπόδια, παρεξηγήσεις ή ανησυχίες που σας έχουν απασχολήσει μέχρι στιγμής, ειδικά σε εργασίες ή προτεραιότητες σημαντικές για την οικογένειά σας.

Μην προσπαθήσετε να μαντέψετε τα γεγονότα της εβδομάδας, γιατί ο σχεδιασμός τους είναι πολύ διαφορετικός από αυτό που νομίζετε. Κάπου στη σκιά, κάποιος εργάζεται υπέρ ή προς το συμφέρον σας.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για την ανάπτυξη των επαγγελματικών σας σχεδίων, για τη δουλειά σας και για παρουσιάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σας. Νέα γεγονότα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σας φέρουν κάποιο όφελος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα είναι σημαντικό να δείξετε την αγάπη και τον σεβασμό σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για την ανάπτυξη της αγάπης και της φιλίας σας, ειδικά αν έχετε σύντροφο ή φίλους με τους οποίους θέλετε να είστε μαζί στο μέλλον.

Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για να συλλάβετε ή να γεννήσετε ένα παιδί.

Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών θα λυπηθείτε από τα δυσάρεστα νέα που σχετίζονται με μια γυναίκα που πιθανότατα ζει στην ίδια πόλη με εσάς.

Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας έξοδα μέσα στην εβδομάδα, ώστε να μην υπάρξει κρίση στον προσωπικό ή τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, θα διαπιστώσετε ότι είχατε μάταιες αμφιβολίες για τα συναισθήματα ή τα σχέδια ενός συγκεκριμένου ατόμου. Οι εξελίξεις θα σας δείξουν τα λάθη σας και σίγουρα δεν θα μπείτε στον κόπο να απολογηθείτε για τις πράξεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

θα βιώσετε ένα απροσδόκητο γεγονός που σχετίζεται με έναν άντρα. Αυτό πιθανότατα θα σχετίζεται με ένα άτομο στον κύκλο των συγγενών ή στενών φίλων σας.

Είναι πιθανό να έχετε μια ανεπιθύμητη ή δυσάρεστη κατάσταση που σχετίζεται με ένα άτομο με το οποίο θα έχετε κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές σχέσεις. Μερικές φορές θα πρέπει να λύσετε ένα πρόβλημα που σχετίζεται με ένα έγγραφο, σύμβαση ή κάποιο έντυπο με γρήγορο ρυθμό.

Η εβδομάδα φέρνει καλά νέα σχετικά με τις οικονομικές υποθέσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, μπορείτε να λάβετε χρήματα ή σημαντικές πληροφορίες.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχετε την τάση να επιστρέφετε στο παρελθόν σας, να κάνετε έναν απολογισμό των χρόνων που ζήσατε και πολλές φορές θα βρεθείτε υπό την επίδραση απαισιόδοξων διαθέσεων ή καταθλιπτικών καταστάσεων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προκύψουν αντιφάσεις σε σημαντικές σχέσεις για εσάς. Τέτοια γεγονότα θα καθορίσουν το μέλλον τους και θα σας ζητηθεί να είστε άμεσοι και αποφασιστικοί.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα αφιερώσετε χρόνο για να έχετε μια αναβληθείσα συνάντηση ή συνομιλία. Θα αφιερώσετε χρόνο για να προετοιμαστείτε πριν κάνετε σημαντικές επαγγελματικές επαφές ή συζητήσεις με άτομα από άλλη περιοχή.

Αυτή την εβδομάδα θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον προσωπικό σας προϋπολογισμό και στην οικονομική σας κατάσταση συνολικά.

Θα έχετε σοβαρά έξοδα τις επόμενες εβδομάδες, οπότε καλό είναι να προγραμματίσετε τους πόρους σας από πριν.

Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσετε ένα άτομο, ίσως και διαδικτυακά, με το οποίο δεν είχατε επαφή εδώ και πολύ καιρό.

 

ΛΕΩΝ

Θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε την εβδομάδα και ακόμα πιο δύσκολο να ελέγξετε τα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκειά της.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, πιθανότατα θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις αποφάσεις ή τις ενέργειες ανθρώπων της οικογένειάς σας, συναδέλφων ή φίλων σας, αντί να αναλάβετε ηγετική θέση.

Αυτή η εβδομάδα θα μείνει αξέχαστη με ένα δυσάρεστο γεγονός, που μπορεί να είναι υλικό ή συναισθηματικό και είναι δύσκολο να προβλέψετε πόσο θα σας επηρεάσει προσωπικά. Αυτό μπορεί να είναι ένα γεγονός στο σπίτι σας, στον κύκλο των συγγενών σας ή στο σπίτι των ανθρώπων που γνωρίζετε.

Οικονομικά, η εβδομάδα θα απαιτήσει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μπορεί να εκπλαγείτε από δυσάρεστα οικονομικά νέα, που πιθανότατα σχετίζονται με δαπάνες ή λήψη χρημάτων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η φιλία ή ο έρωτας, μπορεί να έχουν μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

Κάποιοι από εσάς θα δημιουργήσετε μια ρομαντική σχέση μέσα από την παρέμβαση, τη βοήθεια συγγενών. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα ευνοήσει τις συμβατικές δεσμεύσεις.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολύ θετικό αντίκτυπο σε όλα σχεδόν τα σχέδιά σας, κάτι που δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή ενέργειες με γνώμονα μόνο αυτή την ευνοϊκή τάση.

Η τύχη θα είναι με το μέρος εκείνων που ενεργούν με σύνεση, που δεν οδηγούνται από την επιδίωξη της γρήγορης επιτυχίας και την ικανοποίηση των δικών τους επιθυμιών.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, μπορεί να υπάρχει ανησυχία για ένα ταξίδι ή ανησυχία για την υγεία ενός αγαπημένου προσώπου που ζει σε άλλη πόλη.

Αποφύγετε τις συγκρούσεις με άτομα με τα οποία πρόκειται να ταξιδέψετε ή που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, διαφορετικές καταστάσεις θα σας προκαλέσουν να εγκαταλείψετε πράγματα που δεν έχουν νόημα ή να αποχωριστείτε άτομα που έχουν ήδη ολοκληρώσει την αποστολή τους στη ζωή σας.

Αυτή είναι μια εβδομάδα που τελειώνετε ένα στάδιο της ζωής σας και αποκτάτε τις πρώτες ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα.

Τα προβλήματα στην οικογένειά σας αυτή την εβδομάδα δεν θα σας εκπλήξουν, καθώς έχουν ανακοινώσει την εμφάνισή τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κύριος κίνδυνος, που μπορεί να ανατρέψει ευνοϊκές τάσεις, είναι να εμβαθύνετε σε μια κατάσταση ή σχέση από το παρελθόν σας, αναζητώντας λόγους για τις αντίστοιχες εμπειρίες. Η συζήτηση για αυτό το θέμα ή η διευκρίνιση των σχέσεων που σχετίζονται με γεγονότα από το παρελθόν σας, μπορεί να σας πάει πίσω και να μην συνειδητοποιήσετε τίποτα θετικό αυτήν την εβδομάδα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα απολαύσετε νέα σχετικά με χρήματα που μπορείτε να πάρετε μέσω ενός άλλου μέλους της οικογένειάς σας.

Σε γενικές γραμμές, αυτές τις επτά ημέρες θα έχετε μια ευνοϊκή εβδομάδα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων, καθώς είναι πιθανό να λάβετε χρήματα από εργασία, ενοίκιο, πίστωση, ασφάλιση, ακόμα και ένα απροσδόκητο κέρδος.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, χρησιμοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις για να τερματίσετε τα προβλήματα που σας απασχολούσαν για αρκετό καιρό.

Η εβδομάδα θα ευνοήσει τις αισθηματικές και τις ερωτικές σας σχέσεις, καθώς θα αφορά τόσο τις ήδη εδραιωμένες σχέσεις, όσο και τις νέες που θα προκύψουν αυτές τις επτά ημέρες.

Είναι πιθανό να πάρετε μια σημαντική απόφαση που σχετίζεται με την ερωτική σας ζωή, ως η αρχή ενός νέου σταδίου στη σχέση σας το 2022.

Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με κάποιον που θα προσπαθήσει να σας πείσει για κάτι που δεν πιστεύετε ή έχουν κάποιες υποψίες για την αληθοφάνεια των πληροφοριών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

θα εντυπωσιαστείτε πολύ από τις νέες σας φιλίες, τις επαγγελματικές σας επαφές ή την εξέλιξη των σχέσεών σας με άλλα άτομα.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για ταξίδια, ειδικά αν είναι για οικογενειακούς λόγους ή με άτομα της οικογένειάς σας.

Η εβδομάδα θα είναι ευνοϊκή για εσάς που ξεκινάτε ένα νέο στάδιο στη ζωή σας μαζί με έναν σύντροφο από άλλη πόλη ή χώρα.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, να είστε προσεκτικοί με τις συσκευές ή τις οικιακές συσκευές στο σπίτι σας, με τη λειτουργία τους, όταν χειρίζεστε ρεύμα ή φωτιά, καθώς είναι πιθανά δυσάρεστα ατυχήματα.

Κάποιοι από εσάς θα σοκαριστούν από απρόσμενες, δυσάρεστες ειδήσεις που σχετίζονται με ένα άτομο από τον κύκλο των γειτόνων ή φίλων.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, εκτελέστε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα με ευσυνειδησία, ειδικά εάν εργάζεστε με έγγραφα ή χρήματα, εάν είστε υπεύθυνοι για αγαθά ή άλλα υλικά.

Κάποιες αντιφάσεις ή προβλήματα στη δουλειά σας μπορεί να είναι ο λόγος για μια απόφαση που σχετίζεται με την αλλαγή της στις αρχές του επόμενου έτους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδέχεται να λάβετε κάποια αναμενόμενα ή σημαντικά νέα σχετικά με τη δουλειά ή την επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, να είστε έτοιμοι να εξετάσετε μερικές νέες ιδέες που μπορεί να έχουν πολύ ευεργετικό αντίκτυπο στα επαγγελματικά σας σχέδια στις αρχές του 2022.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα είστε ευχαριστημένοι με τα χρήματα που θα λάβετε για ένα παιδί ή από ένα ενήλικο παιδί.

Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή εβδομάδα για να βρείτε ορθολογικές και πρακτικές λύσεις στα οικογενειακά σας προβλήματα, είτε αφορούν το σπίτι σας είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο.

Κάποιοι από εσάς θα λάβετε πρόταση γάμου.

Το πιο σημαντικό πράγμα κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ημερών, είναι να διατηρήσετε τη διάθεση σας, να αποφύγετε απαισιόδοξες ή λυπημένες διαθέσεις, να βγάζετε σημαντικά συμπεράσματα ή να παίρνετε αποφάσεις όταν βρίσκεστε υπό την επιρροή θυμού ή αγανάκτησης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είναι δύσκολο για εσάς να πάρετε αποφάσεις, να προγραμματίσετε τις υποθέσεις σας και να συζητήσετε πιο σημαντικά θέματα με άλλα άτομα. Η ενόχληση ή το άγχος που νιώθετε θα οφείλεται στην εσφαλμένη αντίληψή σας για διάφορα γεγονότα.

Ένα πρόβλημα υγείας στενού προσώπου ή φίλου μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος.

Η εβδομάδα προμηνύει ενδιαφέρουσες συναισθηματικές εμπειρίες, ερωτικές συναντήσεις ή νέες γνωριμίες.

Τα καθήκοντα και οι δεσμεύσεις σας που σχετίζονται με το ακίνητο που κατέχετε ή για το οποίο είστε υπεύθυνοι, θα έχουν καλή εξέλιξη.

Αυτή την εβδομάδα θα εκπλαγείτε από μια συζήτηση με άτομα από την οικογένειά σας, που θα μοιραστούν μαζί σας σημαντικές πληροφορίες, θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τα γεγονότα θα εξελιχθούν με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να σας αφήνουν σχεδόν καθόλου χρόνο για να αντιδράσετε συναισθηματικά ή λογικά.

Μπορεί να είναι διαφορετικής φύσης, αλλά σίγουρα θα θέλουν να βάλουν τα πράγματα σε τάξη στη ζωή σας με τον καλύτερο τρόπο, για να εξασφαλίσουν μια επιτυχημένη νέα αρχή το 2022.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτείτε τα γεγονότα όπως είναι. Η εβδομάδα θα μείνει στη μνήμη με τη γνωριμία με νέα άτομα που θα εμφανιστούν στην περιοχή όπου ζείτε ή όπου εργάζεστε.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλοί θα απολαύσουν ένα καλό εισόδημα στον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Αν ασχολείστε με κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις, τότε αυτή την εβδομάδα θα μπορείτε να περιμένετε καλύτερα έσοδα ή οικονομική επιτυχία και ειδικά αν έχετε τη δική σας επιχείρηση.

Η εβδομάδα θα ευνοήσει τη λήψη καλών εσόδων από τη μερική απασχόληση.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/

 

 

Advertisements

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com

Αρέσει σε %d bloggers: