,

Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 8/12

Αστρολογικές προβλέψεις

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, διάφορα γεγονότα την Τετάρτη θα σας κάνουν να σκεφτείτε τον λόγο της εμφάνισής τους, την ενδεχόμενη εξέλιξη και ολοκλήρωσή τους. Σήμερα ό,τι σχετίζεται με ταξίδια ή ανθρώπους από διαφορετικές αποστάσεις, θα σας δημιουργήσει ένταση. Αποφύγετε τα ταξίδια σήμερα, εκτός κι αν σχετίζονται με την κύρια εργασία σας. Σε αυτή την περίπτωση, να είστε προσεκτικοί με τη μεταφορά και τη συγκέντρωση κατά την οδήγηση. Οι συγκρούσεις που θα προκύψουν στο σπίτι σας σήμερα μπορεί να έχουν μακροχρόνιο αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας.
Για τον Κριό, η μέρα φέρνει ενδιαφέροντα νέα ή επαφές με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Για τον Λέοντα, σήμερα είναι σημαντικό να αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις αντιθέσεις, τόσο στην οικογένεια, όσο και έξω από το σπίτι σας.
Για τον Τοξότη, τα σημερινά γεγονότα θα συνδέονται με κάποια ιδιαίτερη προσδοκία.


 

Αν γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, παρά την εκπληκτική εξέλιξη κάποιων γεγονότων την Τετάρτη, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε τον πανικό και το περιττό άγχος σήμερα, γιατί θα έχει αρνητικές επιπτώσεις σε όλα τα άλλα μέλη της οικογένειας ή της εργασίας σας. Όσο πιο προσεκτικά ενεργείτε, τόσο πιο σταθερά αποτελέσματα θα μπορείτε να επιτύχετε. Στιγμές θλίψης θα προκληθούν από προσβλητικά ή αλόγιστα λόγια από ανθρώπους γύρω σας. Είναι πιθανό να έχετε πρόβλημα κατά το ταξίδι ή την αλλαγή ταξιδιωτικών σχεδίων.
Για τον Ταύρο, η Τετάρτη φέρνει περισσότερη γαλήνη ή πιο ευχάριστες δραστηριότητες στο σπίτι.
Για την Παρθένο, τα οικονομικά θέματα θα είναι προτεραιότητα, είτε αφορούν ευχάριστες, είτε δυσάρεστες υποχρεώσεις.
Για τον Αιγόκερω, θα χρειαστεί προσοχή για οτιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο. Τα άσχημα νέα μπορεί να σας αναστατώσουν.

 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, την Τετάρτη το πιο σημαντικό πράγμα για εσάς θα είναι να καθαρίσετε την ένταση και τις ανησυχίες της καθημερινότητάς σας, να μειώσετε τον ρυθμό και να αφήσετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και προβληματισμό. Την Τετάρτη, προσπαθήστε να διορθώσετε τα λάθη ή τις πράξεις σας που προσέβαλαν κάποιον. Προσπαθήστε για καλοσύνη στις πράξεις σας ή ζητήστε συγχώρεση. Σήμερα θα εκπλαγείτε ή θα ενθουσιαστείτε με νέα ή ένα άτομο που σχετίζεται με συνομιλία που γνωρίζετε. Αυτή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για μια δουλειά από την οποία περιμένετε ένα συγκεκριμένο κέρδος ή άλλο σημαντικό αποτέλεσμα μέσα σε αυτήν την ημέρα.
Για τον Δίδυμο, η μέρα φέρνει ένα σημαντικό γεγονός ή εμπειρία που σχετίζεται με έναν άντρα.
Για τον Ζυγό, πολλά νέα θα υπάρξουν σήμερα, ανταλλαγή διαφόρων πληροφοριών, αυξημένη επικοινωνία με άτομα από διαφορετικές αποστάσεις.
Για τον Υδροχόο, θα αναθεωρήσετε τη στάση σας σε σχέση με ορισμένα άτομα και καταστάσεις.


 

Εάν γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ψυχική ισορροπία και γαλήνη, γι’ αυτό εστιάστε την προσοχή σας πρωτίστως σε πράγματα που σας προσφέρουν ευχαρίστηση. Αποφύγετε να επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα προβλήματα των άλλων σήμερα και προσπαθήστε να δείτε τα δικά σας πιο φιλοσοφικά. Βασιστείτε στην ειλικρίνεια στις οικονομικές σας υποθέσεις και αποφύγετε να δίνετε ή να ζητάτε υποσχέσεις. Είναι πιθανό να ονειρευτείτε έναν νεαρό άνδρα που έφυγε απροσδόκητα από αυτόν τον κόσμο.
Για τον Καρκίνο, η μέρα φέρνει απογοήτευση από την έλλειψη ευθύνης ή ορθότητας από την πλευρά ενός αγαπημένου προσώπου.
Για τον Σκορπιό, ευνοϊκές ευκαιρίες θα προκύψουν σήμερα. Θα έχετε μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που σχετίζεται με ένα άτομο που γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων.
Για τον Ιχθύ, καλά θα ήταν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σας. Τακτοποιήστε τις οικογενειακές σας υποθέσεις.

 

Αθηναΐς Πέτρου
Athinais Astrology
Psychic Lifepath Center
https://athinaisastrology.com/


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.


Create a website or blog at WordPress.com